Alla inlägg under januari 2009

Av Hanna - 9 januari 2009 12:33


Nu är fredagen äntligen här ! Det blev inget morgontidigt inlägg idag, Lilla E och jag tog nämligen sovmorgon till kl 10. Mysigt ! Vi var vakna mellan 06-07 som vanligt. Frukost, blöjbyte och hejdå-vink till M när han åkte till jobbet. Men sen la vi oss och slappade...


Sen vi vaknade har vi skurit upp kött och lagt i marinad till fredagsmiddan, duschat, ätit lunch och tränat lite att ligga på mage.



Gissa vem av oss som gjort vad !?!


Senare ska vi ta bussen in till stan, kika lite där och sen möta M på affären. Handla lite inför helgen och sen åka hem och påbörja middagen.


Ha en bra dag och helg !! //H & Lilla E




Av Hanna - 8 januari 2009 22:01


Granen förlorade slaget om kartongen och M segrade. Det va ju inte ens nån fight om saken...*hö hö hö*  Ner i källaren med dig, ditt barriga stycke !



Nu är det kväller ! // H

Av Hanna - 8 januari 2009 14:52


Lilla E har blivit jätteduktig på att ligga på magen och lyfta huvet. Ibland tar han i så mkt så han välter....





Hej & Hå vad det går !


Det blev en tråkig innedag i dag. Vädret var trist och det har funnits att göra. Kanske blir en promenad till kvällen istället.


Tjingeling // H

Av Hanna - 8 januari 2009 07:21


Då var det torsdag och snart helg igen. Skönt för de som jobbar. ;-)


Gårdagens tvätt och stök känns som en mindre seger, dock finns det flera slag att utkämpa här hemma. Ett exempel på det är att granen ska ner i sin kartong igen. En kompis sa i fjol att "ni kommer aldrig få ner den i kartongen igen" men vi lyckades ! Alltså vet vi att det SKA gå. Kartongen är ca 120 cm lång och kanske 10*10 cm bred så den tar jättelite plats i förrådet. Med andra ord så är det värt fighten ! M får ta den när han kommer hem....hi hi hi.....


Lilla E har precis somnat om efter mat och blöjbyte. Han har dessutom gjort det igen, sovit hela natten alltså, jätteskönt. Visserligen somnar han inte förrän 23 på kvällarna, med undantag för några powernaps under kvällen, men då sover han från 23 - 06 och sen vidare från 07 - 9.30 Han har tydligen bestämt sig för att vara en late-night-baby och det är väl ok för mig. Jag är själv kvällsmänniska och är bara glad att han hittat en rytm som känns någorlunda stabil.



Det ser så mysigt ut när han drar upp filten och gosar ner sig.....


Nu ska jag ta och springa ner till tvättis och hämta upp det sista som inte hade torkat i går kväll. Det torkar sämst i Sverige i vårt torkrum.


Ha en bra dag // H

Av Hanna - 7 januari 2009 14:04



Mellan tvättmaskinerna och annat stök tog vi en promenad i det fina vädret Lilla E och jag. Jättehärligt ! -10 grader och strålande sol ! Kan inte bli bättre...




Hoppas ni mår lika gott som vi !  // H & Lilla E

Av Hanna - 7 januari 2009 06:54


Och jag har redan börjat ! *mäkta förvånad och lite stolt* Kl 06.15 var jag nere i tvättstugan och drog i gång de första maskinerna. Det var annat än nån hade kunnat tro. När Lilla E (som sover som en gudagåva) vaknat och ätit sin frukost smet jag ner och körde i gång.


För er som undrar varför detta får flera rader i bloggen kan jag avslöja att jag är jordens tröttaste människa som ofta har lite svårt att ta mig ur sängen annat än i sista sekunden eller under hot.


Så nu sitter jag här, har precis ätit frukost med och sedan vinkat av käraste M som skulle på jobbet. Kaffekoppen är snart urdrucken och första omgången tvätt som sagt snart klar. Ska leta fram babyvakten som vi fått av morfar i present och ha den i gång när det är dags att gå ner i källaren igen, så jag hör om min Lilla E vaknar under tiden. Skönt att vi bara har en halv trappa till tvättis. I övrigt blir det till att feja och stöka i lägenheten idag. Bäst att passa på när man överraskande hade ångan uppe redan från start !


Ha en bra dag. // H



Av Hanna - 6 januari 2009 23:17



Nu har vi varit på god 3-rätters middag hos M:s föräldrar. Mycket trevligt.


Imorrn är det dags att börja röja i kaoset. Att vara på resande fot under helgerna gör att tvättberget och sakerna man bara lägger ifrån sig där man står får enorma proportioner. Nu måste nåt göras åt saken ! Tvättstugan är bokad hela dagen i morgon och ärmarna ska kavlas upp. Känner mig energisk nu men befarar att det lagt sig till i morrn bitti. Mer om det får ni läsa en annan gång. Lilla E är nämligen hungrig.


Sov gott  // H

Av Hanna - 6 januari 2009 13:10



Jaha, då var det dags igen....ett inlägg till....samma dag !! Måste ju köra på  lite så man kommer i gång...


Sen sist har det inte hänt så mkt. Vi softar och njuter av sista lediga dagen. Funderar på om vi ska åka och hälsa på Lilla E's farmor och farfar i eftermiddag.


FUNDERINGAR KRING FENOMENET " DET NYA ÅRET"


2009 är året då vi....

*Hittar och köper ett hus

*Får en lång ledig sommar tillsammans alla 3

*Tar vara på tiden bättre, den springer ifrån oss annars !


Det borde väl inte vara några problem...särskilt inte det med huset... *blink blink* Man måste önska och hoppas...annars händer inte nåt !


2009 är även året då Mamma H....

*börjar använda sin pilatesboll

*bakar bullar och limpa och stoppar i frysen, tillsammans med massa matlådor.

*övervinner sin skräck för vatten och börjar motionssimma

*börjar se mer realistiskt på saker och ting ;-)


Tjing !  // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards