Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Hanna - 3 februari 2009 17:06


....en sväng på stan med mamma. Vi klädde på oss och åkte med henne in på stan. Lyckades hitta min favorit-BH på rea och dessutom en jättebra pläd, som är kluven för att hänga över axlarna, till halva reapriset ! Hurra, det gillas av föräldrapenningsplånkan !


När hon tog bussen hem till Strömsund gick jag och Lilla E till affären och shoppade lite mjölk och annat.. Där blev vi upplockade av M som kom från jobbet. Åkte hem och ska nu äta middag. Soppa och fuskbaguetter som man värmer i ugnen. Passar bra när man varit ute och flängt i kylan.


Vad kvällen erbjuder vet jag inte ännu. Den som lever får se.


Nu middag ! // H

Av Hanna - 3 februari 2009 08:56


Jag har skapat en omröstning där jag är nyfiken på hur folk bor och hur de trivs med det. Detta eftersom jag själv just nu bor i hyreslägenhet men önskar mig ett eget hus väldigt mycket. Ni som läst tidigare inlägg kanske anar att jag inte trivs så jättebra..... Svara gärna !!


// Nyfiken H

Av Hanna - 3 februari 2009 08:31


...att vakna och känna sig helt frisk och kry. Nu är vi helt och hållet på banan igen. M är på jobbet också så nu är vardagen åter. Måndagen förflöt ju i magsjukans skugga så den är ju dessutom redan avklarad, snart helg igen med andra ord ! =)


Lilla E överträffade sig själv i natt, sov mellan 21-07 ! Jag va upp och gav honom nappen ett par gånger och det räckte tydligen för att vi skulle få sova gott en bra stund till. Så just nu känner jag mig ovanligt pigg och ska ta tag i lite stök nu som inte hunnits/orkats med i helgen. Eventuellt kommer min mamma på snabbvisit idag, det blir trevligt !


Det är 20 grader kallt ute idag också, så det blir nog ingen lång promenad som jag var lite sugen på efter allt innesittande. Men kanske går vi med mamma till bussen när hon ska åka hem igen. På så vis hinner vi ju byta luft i både lungor och huvud utan att frysa ändan av oss.


Ha en bra tisdag ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards