Alla inlägg den 18 februari 2009

Av Hanna - 18 februari 2009 22:35


Det blir ganska långsamma kvällar när man är hos mamma. Både hon och R är jättetrötta på kvällarna och går oftast och lägger sig  före 22-nyheterna. Själv är jag en nattuggla av rang, som dessutom har svårt att somna när jag väl lägger mig. Resultatet blir att jag sitter uppe själv och kollar på tv/surfar fast de inte har några kanaler nästan och halvsegt internet. *Yippie* Kan inte fatta att det ska vara så svårt att sova, i morse klev jag upp vid 05.00 och somnade bara om mellan 07.00-08.15 Sen har jag skottat snö och varit i gång här hela dagen utan att vila nåt. Dessutom var nog klockan närmare midnatt innan jag somnade igår.... Antar att jag ligger minus på sömnkontot och att det kommer kosta på om några dagar....med ränta...


Men ändå är det jätteskönt och roligt att vara här. Önskar bara att jag hade lite mer samma dygnsrytm som resten av gänget.



I morgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Beror på vädret skulle jag tro. Min bror kanske kommer hem en sväng på dagen och skottar med traktorn, det blev inte gjort idag och R jobbar hela dagen i morrn. Då passar det ju bra att det finns en fritidsforskare som kan ställa upp. * ha ha ha*


Nu ska jag ta och borsta tänderna och se om jag inte kan komma till ro och knoppa ganska snart i alla fall. Har ju om inte annat en bra bok att läsa. Det är bara skit på TVn.


Så var det med det. Nighty night !! // H

Av Hanna - 18 februari 2009 13:04


...men däremot snöskottning i 2 timmar. Det snöar jättemkt, så det jag hann få bort på den tiden är nog redan ogjort. R kommer ju skotta alltihop med traktorn sen, så det var ju egentligen inte nödvändigt att jag va ute och slet, men det är bra motion, blev svettig och röd om kinderna. Härligt !! Lilla E sov ute i vagnen hela tiden, behövde bara bädda ner honom och köra ett varv på gården så somnade han. Parkerade vagnen på farstubron så den inte skulle snöa igen totalt. Så skönt att vara här så han kan sova ute, i vanliga fall sover han inte 2 timmar på förmiddan, men nu i vagnen var ju det inga problem. Kanonbra !



Om en liten stund kommer mamma hem från jobbet, hon slutade lite tidigare. Vet inte vad vi ska göra då, fika lite kanske. Är lite sugen nu efter allt skottande....vore gott med en kopp thé och en limpmacka.



Eller varm choklad.....åh, det vore gott !


Ha en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards