Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Hanna - 8 februari 2009 21:50


Vad kan det bero på att jag har söndagsångest !? Jag jobbar inte för tillfället så det är ju inte det. I morgon har vi inte heller nåt inbokat som känns trist eller jobbigt. Kan det helt enkelt vara så att jag redan nu vet att jag kommer sakna käraste M när han åker på jobbet ? Såhär efter helgen när man haft sällskap av varann hela tiden känns det lite extra gruvsamt att vara hemma själv igen. Eller själv och själv....jag har ju Lilla E... och han är ju ett riktigt roligt sällskap med sitt prat, skratt och (oftast) glada humör.....men iaf. Nåt sånt är det nog. Men men.....som vanligt kommer väl måndan och sen hela veckan att flaxa i väg och ta slut i ett nafs. Ingen mening att våndas med andra ord.


Denna vecka ska vi på den sista babymassagen och även på BVC för vägning & mätning. Detta på onsdag och torsdag. Vi ska även försöka komma på en bra födelsedagspresent till  svärmor/farmor B-M som fyller år nästa måndag.


Just nu är jag glad för att det snöar, blir vitt och fint. Har kommit typ 45 cm sen i torsdags. Men trots att jag gillar det så hoppas jag ändå att det avtar relativt snart så de hinner med att ta undan all snö. Blir inte kul att köra barnvagn annars. Inte bil heller för den delen, alla plogkanter som man ska skumpa över och snöröken som gör en blind.


Ska kolla fortsättningen på kvällens Beck-film. Hoppas ni haft en bra helg och att Monstret Måndag inte blir er övermäktigt. *hi hi hi*


// H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards