Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Hanna - 16 februari 2009 22:12


...och tårta fick vi när vi var och uppvaktade svärmor på födelsedagen. Presenten, en väderstation,  blev uppskattad och det var ju bra.


Nu ska man försöka komma i säng i bra tid så man orkar upp i morrn bitti. Skulle behöva köra ett par tvättmaskiner innan vi åker mot Strömsund. Och så har jag inte packat nåt ännu, man behöver ju lite prylar med sig nu när man har en liten. Alltså, hur kan ett så litet barn orsaka sånt prylkaos !?!


Kanske hinner jag få lite gjort innan jag knoppar om jag sätter i gång nu.


Sov gott // H

Av Hanna - 16 februari 2009 09:45


Ja nu är det måndag igen. Vi skulle egentligen gå på Gläntan och ha föräldragrupp idag och prata om barnmat/smakportioner men det blev inställt eftersom vår BVC-sköterska som skulle hålla i det hela är sjuk. Blir nästa måndag i stället.


Idag fyller M:s mamma år.  GRATTIS ! Vi ska åka dit i eftermiddag och gratulera henne. Ska slå in paketet under dagen. Hoppas att hon gillar sin present !


Minns ni inlägget om den fina gubben som Lilla E fick i present av M:s morbror med familj ? Om inte, kika här. Häromdagen så låg den  i vägen så att han inte nådde nappen. Brottningsmatchen var ett faktum ! Kunde inte annat än le när vi hörde och såg hur Lilla E kämpade för att brotta sig förbi gubben.




Till slut blev han så arg så jag var tvungen att hjälpa honom. Så fort han nådde nappen blev han glad igen ! Goa skruttunge !


I morgon åker jag och Lilla E till Strömsund för att vara några dagar hemma hos min mamma. Det ska bli skönt. Förhoppningsvis hinner vi umgås mycket med både henne och min syster med familj. M jobbar hela veckan och kommer dit på fredag eftermiddag och så blir vi där allihopa över helgen. Det blir första gången som vi är ifrån varann flera nätter i rad sen vi blev 3. Men det kommer nog gå bra, kanske blir värst för M som blir kvar här hemma alldeles själv ?


Dags att hoppa i lite kläder kanske, fastnade liksom i morgonrocken när jag kom ut ur duschen och hade mobilsvar som sa att föräldragruppen var inställd idag. Då kom jag av mig och nu sitter jag oklädd. Ja ja....


Ha en bra dag folkens.  // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards