Alla inlägg den 8 april 2010

Av Hanna - 8 april 2010 21:15


Just nu pågår världens race här hemma. Jag stökar nere med att packa ihop alla mina pysselsaker och annat krafs. Har kastat en del och så ska jag ge lite till T som oxå är pysslig. Nu för tiden har jag sällan tid eller lust/ork så jag ska kolla om inte hon vill ha lite prylar. Lite stämplar, papper och stickers bland annat.


Käraste M håller på med hallen uppe, den där jäkla renoveringstapeten är inte uppe ännu. Vi har haft annat för oss så det blev inte klart förra omgången vi höll på. Men vi stretar på och sakta men säkert närmar vi oss lite ordning och reda. Tänk att det alltid finns 1000 saker att ta tag i !?! Speciellt nu när vi står inför visning & försäljning, då finns det 3000 saker att fixa. Man vill ju ha det luftigt och inbjudande så folk blir sugna att buda/köpa.


Lilla E är ju hos farmor och farfar, längtar efter honom !! Trots att det är skönt att få lite tid på tu man hand och att ha fria händer att stöka på så saknar man sin lillprins mer än nåt annat. Men han har det ju jättebra där han är så det är ok iaf.   


Nu ska jag göra klart det jag påbörjat och sen slänga mig i säng. Fredag i morrn ! // H

Av Hanna - 8 april 2010 09:50


Har nu fått diskbänksproblemet löst ! Skönt att slippa fundera mer på det. Blev lite orolig. Skulle ju kännas väldigt tråkigt om man i alla tider skulle ha en detalj som (visserligen inte är  hela världen) inte blev som man ville. När man får bygga NYTT och välja ALLT liksom. Vill kunna känna sen att det blev precis som vi ville ! Vi betalar ju en hel del för det.....


Längtar så det är inte klokt !! // H

 



Av Hanna - 8 april 2010 07:33


Om vi har tur kommer leveransdatumet att vara satt till tisdag....men med vår "tur" kommer det säkert dröja lite längre... Men iaf ! Det är igång. Tråkigt är att vi godkände alla ritningar...men kom på sen att diskhon var vänd åt fel håll ! Letade fram vår 3D-ritning från Sjödins och den var rätt, men när de sedan ritat upp det på HK i Eksjö så har det blivit fel. Vi har nu från morgonen mailat vår säljare och ska ringa honom så fort klockan blivit 08.00 och påpeka detta. Vi själva var så ivriga igår att vi missade det. HOPPAS att det går att ändra nu, även fast vi var klumpiga och godkände den tokiga ritningen.


Såhär vill vi ju ha det, med den stora diskhon åt höger....

Håll tummarna att vi får det så !!

 

Nu ska jag jobba. Ha en bra dag och så vidare. // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards