Alla inlägg den 23 april 2010

Av Hanna - 23 april 2010 13:39


Nä verkligen inte. Jag är nog den mest dåliga på att sköta om en trädgård som nånsin har satt igång ett husbygge !! Inte ens med den microlilla trädgård vi har här vid radhuset vet jag vad jag ska ta mig till. Har iaf varit ute idag och krattat framsidan och plockat bort grus om följt med snön. Började rensa i rabatten, allt var brunt och ihoptorkat sen i höstas, och det gick ju sådär. Känns som om jag plockar bort ALLT ! Ha ha...bara jord kvar....Kanske ska ta en stor spade och gräva ur alltihop och liksom börja om. Det är ju inte vi som planterat i den så vi vet inte vad som är tänkt att växa där heller. Det enda som ser bekant ut är ett gäng smultronplantor....de är ju lite söta visserligen....Ska ta ett snack med mannen när han kommer hem. Har nu lämnat den halvrensad, får se vad som händer med den sen då.


Vilse i trädgården..


Köpekontrakt och slutfaktura på tomten har kommit idag. Ska scanna och skicka till banken på måndag morgon. Sen kan vi fira Valborg & att vi äger vår tomt till helgen !! Det känns som att tiden går fort nu, vi har ju fullt upp mest hela tiden, så kanske kommer väntan på huset inte att kännas så lång.... Vi får hoppas på det !


Lilla E han sover. Hårt och länge verkar det som idag. Egentligen ska vi försöka korta sovtiden för honom på dagarna eftersom han blir uppe så länge på kvällarna, men nu när han är lite tussig får han sova lite extra. Han behöver nog det. Så snart han blir helt frisk och vi går in i vanliga rutiner igen blir det väl ändring. Ska komma ihåg att säga till på fsk om sovtiden oxå.


Nu mera kaffe innan prinsen vaknar. Hej !! // H

Av Hanna - 23 april 2010 07:25


Det formligen bubblar fram ord ur Lilla E. Igår när farmor var här hade han helt plötsligt sagt elefant när han såg en på TVn. Och nästan helt rent sa han det. Andra ord som är populära just nu är katt, potta, Mikael, backa,hjälp, mat, starta, skoter, skorna & vagn. Sen pratar han en massa däremellan som vi inte riktigt hänger med på, men nog är det nåt viktigt iaf ! Det måste det vara som han gestikulerar och grimaserar när han berättar. Ibland skrattar han till och med åt det han själv säger så det kan ju hända att han drar nån rolig historia.   


Vi är hemma och försöker bli av med den sista febern idag. Vädret ser ut att bli bra, som jag hoppades på. Lite kallt just nu, men framemot lunch kanske det är lämpligare temperatur.


Ha en bra fredag ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards