Alla inlägg den 28 april 2010

Av Hanna - 28 april 2010 19:49


Tanden från helvetet är borta ! Men det var det jäkligaste jag har varit med om. Fy fan helt enkelt. Mina andra visdomständer har varit superenkla att dra, de har han liksom bara tagit med den där "skruvmejseln" och bänt bort. Klart på mindre än en minut när han väl har satt i gång. Jag har ju ändå varit rejält rädd, svettig, svimfärdig  och så vidare, men det har ändå gått ganska lätt.


Inte idag.


Han fick hålla på i 25 minuter och bändra, dra med nån jättetång och ha sig. Resten av munnen och käken höll ju på att paja av all kraft han var tvungen att använda. Till slut fick han ta en borr och borra i benet !! Det satt liksom ben i vägen, så han fick fräsa bort en massa för att kunna dra loss tanden. Alltså det var så jäkla otäckt, men ont gjorde det inte. Dessutom var han tvungen att skära med skalpell för att komma åt den där den satt halvt begravd i kinden. Jag blödde så jag kan inte tro det. Efteråt fick jag ligga kvar en bra stund för att inte svimma,  dessutom ville han ha koll på blödningen. Men det stannade av rätt snabbt faktiskt. Käraste M fick komma och hämta mig, provade att gå ut på stan (tröstshoppade en tröja i all hast) men sen började jag må illa och kände mig rätt risig så han kom och plockade upp mig. Har vilat och bytt den där tussen några gånger sen vi kom hem och nu känns det rätt ok. Värker i käken och ömmar såklart men jag tröstar mig med att nu är alla visdomständer borta och att jag fick jättemkt beröm resten av garnityret. Ska dit i oktober för att kolla så allt läkt som det ska efter dagens ingrepp och för att göra rutinundersökning. Det känns oxå lite läskigt, är rädd för att ha hål, men det brukar gå ganska bra.


Nu blir det lite tv och nyponsoppa. Har inte ätit nåt sen lunch så det kurrar lite i magen, och flytande passar bra just nu. Hej ! // H

Av Hanna - 28 april 2010 07:00


...och snörvel. Nu finns det ingen utväg längre. Jag MÅSTE ringa tandläkaren. Fy f**n vad det känns jobbigt. Men nu är det kritiskt. Det har börjat påverka käken så det går liksom inte att låtsas att det ska gå över längre. Den växer snett och jäkligt, nästan så det känns som om jag ska få en elefantbete rakt genom kinden. Snyggt va !?! Om jag utvecklar betar lagom tills jag blir 30....ja det tar nog drygt ett år för en sån rackare att växa klart....


Kanske ska matcha min "bete" med en elefantdräkt....

 

Vi var ute på säsongens första familjetur på cykel igår. Så skönt ! Lilla E sitter bakpå och hejar på ! Han gillar jättemkt att åka med ! Vi hade även sån tur att vi fick låna en trehjuling av min kompis P vars ena son har vuxit ifrån den och vars andra son är för liten för den. Om han gillar att åka bak på stora cyklar så är det inget i jämförelse vad han tycker om att köra trehjuling själv. HAN ÄLSKAR DET ! Vi fick bända loss honom från den och bära in honom i går kväll. Han skrek och var jättearg, så idag när vi kommer hem från fsk ska han nog få vara ute och cykla medan jag fixar maten. Underbart att våren är här så man kan göra så ! Allt blir så mkt lättare.


Nu ska här förtjänas lite lön. Ha en bra dag ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards