Alla inlägg den 30 april 2010

Av Hanna - 30 april 2010 22:59


Helt enkelt. Aj som fan. Under dagen blev min onda trut ännu ondare och värre än det....Min onda hals började svälla igen. Lagom till middagen kunde jag nästan inte svälja. Min snälla tandläkare hade lovat mig att ringa hem till honom när som helst om något inte kändes bra. Till slut övertalade pappa mig att ringa, så det gjorde jag. Störde herr tandläkare mitt i konsumtionen av en helstekt oxfilé som tillagats med anledning av tandläkarfruns födelsedag. Dessutom är det ju Valborgsmässoafton. Rätt jobbigt att ringa kan jag säga men så himla värt det ! Jag fick åka hem till honom ( tack J & M för skjutsen ! ) och så promenerade vi upp till mottagningen där han först rengjorde hålet där tanden suttit, spolade och hade sig. Sen la han i en massa konstiga grejor som smakade mkt illa, men som tydligen tar död på det mesta i bacilurväg. Efter det la han igen hålet med något som ska sitta i 5 dagar, det smakar illa men som hindrar skit från att komma ner. Jag hade ju en inflammation på G redan när han drog tanden, och den tog sig visst väldigt mkt friheter sen tanden försvann....Jag fick med mig STARKA värktabletter hem och en penicillinkur. Dessutom kostade det inte ett öre ! Han är dagens hjälte tycker jag.  Oändligt tacksam är vad jag är.


Nu ska jag snart sova. Lite lagom lullig av tabletterna han tutade i mig. Har påbörjat penicillinkuren oxå så inom kort måste det bli bättre !


Godnatt ! // H

Av Hanna - 30 april 2010 07:30


...och jag njuter i fulla drag av det ! Ska jobba kortdag, sen hämta Lilla E vid 14-tiden. Min pappa kommer och firar valborg med oss. Det är nog det bästa av allt ! Har inte träffat honom sen....ja när var det....kommer inte ihåg. Det blev ju inte i påskas som planerat eftersom vi hade magsjuka. Så nu är det verkligen på tiden. Vi ska umgås och så ska vi försöka komma till ett beslut om garagebygget. Pappa får vara konsult !   I övrigt ska vi nog fortsätta fixa lite hemma, känns som om det aldrig blir klart. Är lite nervig inför mäklarens besök på torsdag kan jag säga...


Igår var vi till Sånghusvallen och hälsade på M:s lillasyster med sambo i deras nya hus. De hade besiktning i går och ska börja köra flyttlass idag. Är lite avundsjuk på dem som får hela sommaren i huset, tänk va mycket de ska hinna göra och få i ordning innan hösten. Fint var det och jag tror absolut att de kommer trivas ! Grattis till er !


Min mun/käk-status är inte så bra. Har haft våldsamt ont i natt och jämnt fördelade doser av värktabletter är ett måste. Eftersom jag inte kan öppna munnen så bra eller för den sakens skull bita i hop så bra blir det flytande föda idag oxå. Själva hålet efter tanden är ok, så vore det bara för det så kunde jag ju äta normalt. Men det är resten av truten och även halsen som ställer till det. Kan knappt svälja heller, halsen känns som ett enda stort blåmärke invändigt. Men men...ett par dagar till så är det nog helt ok ! Ha ha...kanske kan man tappa ett halvkilo på kuppen...det vore ju inte så dumt inför den i övrigt mycket skrämmande "Beach 2010". Inte så förberedd för den....   


Nu blir det jobbinga. Tjing och trevlig Vaborg på er !! // H

 

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards