Alla inlägg under december 2009

Av Hanna - 18 december 2009 00:26


...ja det går framåt. Både med tapeter under trappan och tillfrisknande. Bra ! Ögat ser bättre och bättre ut och allt under trappan är nu tapetserat. Mycket meck men det blev bra ! Första våden ovanför trappan är oxå satt, men nu har Lilla E vaknat och varit vaken ett tag så jag vet inte hur mkt mer som blir gjort. Verkar inte som att han vill somna om vi inte går och lägger oss allihopa.


Tidigare i kväll har jag gjort risbräck och knäck. Mumma ! Lite mer julkänsla gav det...


Nu natti ! // H

Av Hanna - 17 december 2009 16:34


...och hemgjort potatismos ska grabbarna äta till middag. Själv åt jag stekt ägg på macka för ett tag sen, det får räcka. Aptiten är inte riktigt på topp efter flera dagars krasslighet. Gillar inte julkorv så där värst vidare heller så....jag passar på det helt enkelt.


Tjo ! // H

Av Hanna - 17 december 2009 12:35


...och så där fint ute. Himlen är så ljus så den ser genomskinlig ut och snön är kritvit. Åh vad jag gillar't !! Har lagt Lilla E att sova i vagnen ute, kändes lite vanskligt i detta kallföre. Men han ligger i en vuxensovsäck som är vikt på mitten, dvs han har extra mkt under sig som isolerar. Sen har han extra filt runt fötterna och nästan inget av honom syns. Dessutom har jag hängt en termometer inne i suffletten så jag kan kolla av så det inte blir för kallt åt honom där inne. Men sist jag kollade visade den inte ens minusgrader så jag tror inte att det är nån fara. Ser sjukt mysigt ut ! Nästan så man vill krypa ner själv.....


Käraste M är inne på stan och shoppar. Skickade med honom en lång lista på saker att uträtta. Blir ju som så när jag fortfarande helst stannar inne och inte visar mig på stan så mkt....Men det är så mkt bättre idag ! Visst...det är fortfarande svullet och så vidare...men om man jämför är jag ju riktigt snygg nu. (om ni såg mig skulle ni bli varse om hur styggt det varit)


Ska passa på att dammsuga lite och även slå in en julklapp som jag inte hunnit med ännu. Nu kom posten oxå, bäst att kila ut och kolla om det kom nåt kul. Ska även kolla termometern i vagnen igen...


Ha en bra dag vänner ! // H

Av Hanna - 16 december 2009 22:42


Vad skådar mitt vänstra öga ? Jo....det skådar !!!! Jag kan se ut genom svullnaden. *yiiihoo* Bättring på G. Jag var till läkaren idag, fick ny medicin och en noggrann undersökning av hornhinna och regnbågshinna. Båda såg bra ut. Skönt, men jag får vänta lite med att ropa hej då jag troligtvis kommer få en kallelse från Ögonmottagningen för undersökning längre fram då det kan visa sig senare att ögat farit illa. Men eftersom jag klarat den mest kritiska perioden utan skador var risken för framtida komplikationer liten trodde läkaren jag träffade idag. Jag gillar ! Däremot ordinerade hon fortsatt vila resten av veckan....så inget jobb för mig som det verkar....förrän på måndag då jag formligen kommer få jobba arslet av mig efter en hel veckas sjukfrånvaro. Min födelsedag och allt.....ja ja....sånt är livet !


Nu ikväll har vi kokat sötost, och nu är det tapetsering under trappan på G. Jag assisterar lite lätt, medan min käre och mkt flitiga sambo gör det mesta jobbet. Är lite lej på att vi inte tog nån riktig "före"-bild.....så man kan se vad bra det blir, men jag ska se vad jag kan hitta så att man kan jämföra lite.


Hoppas ni haft en bra dag ! // H

Av Hanna - 15 december 2009 22:41


Och då menar jag inte World of Warcraft eller nåt annat som förkortas så...utan just WOW !! Vi har hunnit så mkt i kväll. Jag har gått på lite alvedon, som börjar avta nu, men jag har iaf orkat greja lite innan det jäkliga hann ifatt mig igen. Vi har (mest M när det gäller montering och skruvande) satt upp hylla i tvättstugan, bytt krokar och toarullehållare i badrummet, skruvat ihop Ivar till klädkammaren, bakat lussebullar, satt upp krokar i köket för grytlappar och kökshanddukar, slagit in julklappar, bytt matta i hallen, tvättat & städat badrummet ! Allt detta efter middagen. Hej & Hå ! Lilla E har varit med och kört dammsugare bland annat, han somnade sedan som en stock och har sovit bra sedan kl 19.30 Skönt !


Nu är jag oxå trött. Som f**n. Ska nog lägga mig i sovrummet och kika på lite tv innan jag knoppar in. Blir en hemmadag i morgon oxå, svullnaden avtar inte i önskat tempo. Skit. Dessutom har mina körtlar svullnat på rejält under kvällen, så kanske blir det ännu ett samtal till 1177 i morgon.


Efter 3 dagar (av 5) på medicin borde det väl börja bli bättre !?!?!


Ge mig julefrid !!

 

 

Godnatt vänner ! // H

Av Hanna - 15 december 2009 10:24


Sitter här som en boxare som åkt på storstryk, ögat helt igenmurat och ont som fan. Feber och ännu mer svullna lymfkörtlar idag. Mår så jäkla klent så jag vet inte vad. Mkt blir nog psykiskt oxå, när man ser ut så här vill man inte visa sig ute, folk hajjar ju till rejält när de ser en....*suck* Ja ja....fortsätter knapra piller och ber till han där uppe att det ska vända snart !!! Har så mkt att göra, både på jobbet och privat så jag har f**n inte tid med detta !!


  


Nu har vi  iaf fått mattan till trappan, ska skära ut bitarna och limma fast dem så fort vi kan. Bilder kommer när det är klart !!  I övrigt här hemma har vi inte gjort så mkt, vände på soffan igår. Den ska få stå åt ett annat håll över jul så granen ska få bättre plats och för att det ska bli lättare att sitta många. En lite mer social möblering kan man säga....   


Annars då.....jo jag har kommit på vad käraste M ska få i 30-årspresent. Skriver inte ut det här & nu. Men jag tror att det kommer bli bra, en upplevelse kan man säga. Inte så rafflande, men lite genomtänkt och i lagom prisklass. När det gäller julklapparna så ligger vi inte i fas, men vi har tänkt en massa och hoppas att det kommer funka i praktiken oxå. Boxaröga och julshopping är inte en bra kombination, hoppa över det om ni kan !


Nu ska jag styra upp lite grejor här hemma. Hej på ett tag !! // H


Av Hanna - 14 december 2009 09:30


Mitt öga är svullet och ont. Lymfkörtlarna likaså. Kraftig infektion i kroppen. Hemma idag. Äter medicin och hoppas att det ska gå över snart så jag kan visa mig bland folk igen. Började i lördags kväll att göra ont och i går morse såg det ut som f**n. Ringde 1177 och blev inbokad på akuten direkt. Yiiihoo ! Men bra att man kan får hjälp iaf, förra gången (ett år sen) jag åkte på detta fick jag ingen medicin vilket ledde till att ögat svällde igen TOTALT och jag fick hela julen förstörd. Nu trodde läkaren iaf att det skulle se hyfsat ut tills dess. Yiiihoo igen ! För övrigt är det exakt ett år sen vi var inlagda på sjukhuset med lilleman i 11 dygn, så oavsett att jag fick ett sånt här boxaröga då oxå, så var ju julstämningen i svajning redan. Usch, jag mår dåligt när jag tänker på alla nålar och timmar med dropp som vår lilla älskling fick utstå. Lilla hjälten ! Men i år är han frisk och vi ser fram emot julen, hoppas bara att jag kommer se normal ut så man kan vara med på NÅT foto från sin sons andra jul iaf....från den 1a finns ett enda vad jag vet....och det känns trist....  


Vi hann iaf ha en trevlig start på helgen och gratulera min mamma ordentligt innan sjukstugan slog till. Det var bra !   


Nu ska jag ta det lite lugnt. Att sitta framför datorn funkar inte så bra med detta skit-öga. Hoppas ni har det bra !! // H

Av Hanna - 11 december 2009 11:28


Nu åker vi till Strömsund ! Hoppas att ni alla får en kanonhelg och en jättemysig 3e advent ! Kram från oss !! // H

 

Se hela bilden

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards