Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Hanna - 1 mars 2009 20:08


Hemma igen efter en jätteskön helg då vi lånat M:s föräldrars hus medan de var borta. Härligt för oss att få vara där och ha nära ut, och praktiskt för dem att ha nån som är hemma och eldar och matar katterna. Åkte ut dit i fredags eftermiddag efter att jag varit på lönesamtal, gått på stan och när vi handlat lite käk att ta med.


Apropå lönesamtal....jag fick sköna 600 kr upp i månaden. Kändes helt ok !


På lördagen gjorde vi upp en grillplats nära huset och satt där i solen (när den inte gick i moln) och grillade korv och varma mackor. En liten glimt av vad som väntar under vårvintern. Snö, sol och grillning ! Underbart. På kvällen åt vi fondue tillsammans med M, D & kusin Stora E. Gott och trevligt. Sedan lite tv och så småningom (när vi alla sovit i omgångar i soffan) så gick vi och la oss vid tolvsnåret.


Idag på eftermiddan har vi varit ute och skottat snö och kört in ved medan Lilla E sov i vagnen. På förmiddan kikade vi lite på Vasaloppet och stökade i hop alla våra grejor som vi spritt ut när vi haft huset för oss själva.


Nu har vi varit hemma i nån timme och ska snart kolla på kvällens Beck. Lilla E har ätit gröt till kvällsmat och sover sött. Verkar som om gröten gjorde susen, han har sovit hela natten både fredag och lördag ! Och detta även fast han bara fått en liten portion gröt först och ammat resten. Härligt ! Återstår att se om det funkar i natt oxå. Snart kan vi öka på portionerna, för han både gillar gröten och det verkar inte ställa till nåt i magen heller.


Hoppas att ni haft en bra helg ni med. Hörs till veckan ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards