Alla inlägg den 5 mars 2009

Av Hanna - 5 mars 2009 19:19


...så att vi får en HEL kväll för oss själva ? Har alldeles nyss nattat Lilla E. Vanligtvis är han inte redo att sova för natten förrän kl 21.00 ungefär men idag har han sovit så lite och vi gjorde även i ordning gröten tidigare än vanligt så nu är han i säng. Återstår att se om det håller. Känns lite konstigt, man är ju van att det är ganska sent när detta tillstånd av fria händer infinner sig. Men detta är nog bättre, så det är ju bara att hoppas att detta är nåt vi kan fortsätta med.  Håll en tumme !


Nu ska jag koka mig en kopp thé och fundera på lite saker att shoppa på IKEA.


God afton ! // H



Av Hanna - 5 mars 2009 14:28


Torsdag i dag och fredag i morrn ! Den insikten fick mig att piggna till rejält. På lördag åker vi troligtvis till Sundsvall och IKEA. Alltid roligt att shoppa och göra av med lite pengar....



På söndag blir det nog ännu mer shoppat, fast inte i nån affär. Då ska vi i väg och kolla på en skoterkälke. Hoppas att den är i så fint skick som det sägs, då slår vi nog till ! Kommer bli kanon inför vår långa påskledighet och alla helger framöver vårvintern då vi vill kunna ta oss ut hela lilla familjen på grillning och annat mys. Längtar.


Idag har vi varit inne på stan och fikat med min mamma medan hon väntade på flybussen. Hon var snäll och hade med sig en tidig påskpresent till mig, en bok. HURRA ! Sedan jag läste ut min sista av Marie Jungstedt har jag inte kunnat sova nästan. Men nu fick jag nåt nytt att läsa i om kvällarna, perfekt ! Sedan var vi och köpte bitringar till Lilla E i hopp om att han ska tugga på dem istället för ALLT annat han kommer åt. Äntligen hittade jag den enkla modellen som jag var ute efter. Bra det.



Lyckades även fynda (ännu) en bok till mig så nu har jag två olästa böcker som bara väntar på att bli plöjda. Lovely ! Det blev även en sväng på apoteket där de hade rea på min favoritcreme.


Jag hade tur idag !


Nu ska jag ge Lilla E medicin och sedan ska han få mat. Efter det är det nog dags att börja svänga ihop middan. Tjockpannkaka.


Hej på er ! // H



Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards