Alla inlägg den 22 mars 2009

Av Hanna - 22 mars 2009 17:16


Jaha, efter ännu en natt då jag legat vaken och mått illa/haft ont i magen och fått springa i skytteltrafik på toa så var det dags igen för det värsta av allt. Lilla E blev kräksjuk ! Denna gång började det då han satt vid matbordet och bara helt utan förvarning kräktes ner hela sig och allt runtomkring. Efter det har han kräkts så mkt så det till slut bara var galla som kom. Usch och fy vad jag blev ledsen och tyckte det var obehagligt. Efter att det lugnat ner sig, och vi torkat och fejat en bra stund så gav vi honom några skedar vätskeersättning och det gick bra, hade provat att amma bara en skvätt innan men det kom bara upp igen. Sen somnade han och vaknade efter en knapp timme med världens leende, vilken unge ! Han var även på strålande humör hela tiden han kräktes oxå, inte ett pip av klagan eller ens en tår. Flinade upp sig när man försökte torka honom i ansiktet. Skönt att han inte verkar må lika dåligt som det ser ut.


När han varit vaken en stund så fick han lite mer vätskeersättning och sedan ammade vi lite, det gick bra och inget har kommit upp. Hoppas att det håller i sig !


För egen del är det lite bättre men det börjar ta på krafterna att ha mått illa i omgångar sedan i onsdags kväll. Men bara lillhjärtat kryar på sig så är jag nöjd. Återstår bara att se vad som händer med käraste M, min mamma och R som alla varit omkring oss två sjuklingar på sistone. Hoppas ni klarar er !


Nu ska jag passa på att ta en dusch medan den lille sover. Snart är helgen slut, och vilken helg sedan.... Usch ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards