Alla inlägg den 26 mars 2009

Av Hanna - 26 mars 2009 23:29


Jag är så glad att det är fredag i morrn så det blev ett inlägg bara för därför ! Har inte en aning om vad vi ska göra men det spelar ingen roll. Ska bli så skönt att kunna lägga denna sjuka vecka till handlingarna. I morgon vid lunch passerar vi 3 kräkfria dygn och ska nog fira det med att åka in på stan och kolla en snabbis på Babyproffsen. De hade nåt erbjudande på pipmuggar som jag tänkte kolla in, kan ju va bra att ha en sån framöver. Dessutom var det länge sen jag köpte nåt, och då kan det ju passa med nåt billigt som dessutom kommer kunna användas av jordens viktigaste människa. Tänk att köpbegäret kan vara så starkt ! Blir sån i bland att jag bara vill kööööpa.....ha ha....tur att det inte är så ofta och att jag sällan hittar nåt när det blir så. Annars vore väl plånkan ännu tunnare.


Nu är det knoppardags ! // H


Hurra !

Snart är det helg ! 

Av Hanna - 26 mars 2009 15:31


Äntligen fick jag prata med en läkare som inte bara ordnar medicin åt oss utan som även ställer sig frågan "Ska en såhär liten behöva äta medicin så ofta". Så nu ska vi få kallelse till barnmottagningen och prover ska tas. Lilla E's immunförsvar ska utredas, om han nu har nåt dvs. Man börjar ju undra. Känns i allafall jättebra att ha fått prata med någon som inte bara svarar att "det kommer gå över med tiden". Undrar bara när vi ska in och ta alla proverna, hoppas att det blir snart.


Ska kolla igenom kylen en snabbis...tror att vi ska åka på affären en sväng direkt när M kommer från jobbet. Tjing ! // H

Av Hanna - 26 mars 2009 12:31


Är det ok om man gråter en skvätt när man mitt i glädjen över att den förbannade magsjukan äntligen verkar vara över och att varken käraste M, min mamma eller hennes R verkar ha blivit smittade helt plötsligt upptäcker att Lilla E har ett utslag på gång !?!? Mitt på näsryggen. Ganska stort.


Jag struntar i om det är ok eller inte. Jag gör det. GRÅÅÅÅÅÅT !!!!


Så.....nu känns det lite bättre. Har jagat läkarna på barnmottagningen men eftersom man måste vara sjuk mellan 9.30-11.00 för att få prata med dem så gick det inte så bra. Ringde 1177 igen (andra gången på en vecka) och den snälla sköterskan som svarade skulle kontakta dem åt mig och sedan återkomma. Tack snälla ! Återstår att se om de skriver ut medicin via telefon eller om de vill kolla på honom den här gången, jag hoppas på det sistnämnda. Efter så här många återfall vill jag gärna få honom undersökt. Pojkstackarn måste ju ha jordens sämsta immunförsvar. Man blir så ledsen och så trött.


Ska ta och snygga till mig lite så jag kan ge mig iväg ifall de vill ta in honom på undersökning. De skulle ringa upp nu efter kl 13. // H

Av Hanna - 26 mars 2009 08:25


....gå bra. Snart 2 kräkfria dygn ! Härligt ! Lilleman är lite konstig i magen, men det kan ju till viss del även bero på att han de senaste dagarna gått tillbaka till sin forna diet...mjölk, mjölk & mjölk. Men vi provade lite gröt i går kväll och det verkar ha gått bra, blir nog en lite större portion i kväll. Och under helgen ska vi återuppta smakportionerna. Snart är allt som vanligt igen !


Ang. lägenheten som vi fick så bra köplats på. Vi har avanmält oss. Kom på att i de husen så ligger tvättstugan i ett hus på gården. Så vill vi inte ha det. Så nu är vi tillbaka i ett enda stort "vet inte vad vi ska göra". Anledningen till att denna boendefråga är så het är att vi (mest jag) inte trivs här. Ingen nyhet alls för er som läser här men jämna mellanrum. Det har bara blivit så och nu känns det som en jäkla sunklya som man vill lämna fortare än kvickt. Från början var det bara flytt till hus som gällde, men nu har det alltså gått så långt att man överväger en annan lgh. Hjälp.


Ha en bra dag. Själv ska jag passa på att slå igen mina hål i huvet en liten stund. Vi hörs. // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards