Alla inlägg den 27 mars 2009

Av Hanna - 27 mars 2009 23:21


Nu är det nästan mitt i natten och jag är jättepigg ! Sen jag kom hem från stan i dag har jag tvättat en massa. Är så skönt att göra ett riktigt race i bland, speciellt när man haft magsjuka på besök. Städade även i sovrummet och avlivade några enorma dammdinosurier. Hoppas att jag känner mig lika pigg och inspirerad i morgon så jag kan fortsätta med resten av hemmet. Måste jobba på trivselfaktorn !



Dagen på stan var trevlig. Träffade kusinen med dotter och var även in en sväng på jobbet. Tog på mig att jobba en vecka i sommar, det känns ganska ok. De hade kris, brukar bli så på sommaren. Blir alltid en vecka så ALLA vill vara lediga. Men i år behöver det inte bli nåt problem för jag tänkte vara snäll och göra ett litet gästspel. Får man ju lite extra pengar oxå. Inte så dumt.


Till middag åt vi gott älgkött och potatisgratäng. Hög fredagsfaktor på den maten ! Sedan har vi kollat Let's Dance (min favorit vann) och ätit godis. Mellan tv och snask har jag dessutom sprungit upp och ner i källaren och styrt med tvättprojektet.


Ett faktum är att jag blir mkt piggare och gladare när jag varit ute en sväng bland folk. Ska nog försöka ta mig iväg på lite fler stadssvängar framöver. Att promenera härikring ger ju frisk luft osv....men det bekämpar inte lappsjuka så bra. ;-)



Ta vara på helgen vänner ! // H

Av Hanna - 27 mars 2009 09:20


Det är jag glad för. Kommer nog ta en sväng på stan idag, behöver komma ut och se lite folk. Åker nog in efter lunch, då kan vi strosa nån timme och sen åka med käraste M när han slutat jobba. Min kusin M och hans dotter M är i stan över dagen, de bor i Jorm annars. Vore kul att träffa dem en snabbis oxå, men på lite lagom avstånd för säkerhets skull. Vill ju inte riskera att smitta, även om det nu gått 3 dygn så är jag nojig. Vore så hemskt om de blev sjuka. Men att gå lite på stan med lilleman i vagnen kan väl inte vara nån fara ?



Ska kamma håret lite och få i mig nåt mer att äta. Ställa i ordning lite grejor så vi kan ge oss i väg sen. Ha en bra fredag ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards