Alla inlägg den 18 mars 2009

Av Hanna - 18 mars 2009 19:02


Lilla E har fått påskpresenter av sin moster L och storkusinerna L & T. En jättefin munkjacka med mjukt luddigt foder som kommer bli perfekt till våren och en haklapp från Marimekko med lastbilsmönster i glada färger. Superfina och bra presenter ! Tack snälla !


Vi har även gjort ännu ett försök att äta potatis idag, det gick lite bättre än de andra gångerna. Det är med stor skepsis han gapar och smakar. Men han kräktes inte iaf. Framsteg ! Ska prova ett par dagar till innan vi byter smak. Undrar vad vi ska prova då, kan nog bli morot... Mamma säger att jag och mina syskon gillade morotspuré när vi var små så vi får väl hoppas att Lilla E oxå gör det.


I morgon är min mamma ledig nästan hela dagen (börjar jobba kl 16) så då ska vi nog ta en promenad med henne. Kanske blir det in och handla lite. Vädret avgör.


Ha en trevlig kväll ! Jag missar Grey's Anatomy men hoppas att käraste M spelar in åt mig, känns som stenåldern att spela in....ha ha...men vad gör man inte !? // H

Av Hanna - 18 mars 2009 12:10


Blev panghungrig när jag var ute så det fick bli en lunchpaus. Här kommer förmiddagen i bilder.


Matkällaren i vinterskrud



Akkja


Lilla E har hittills sovit 2 h & 15 min i vagnen. Han vaknar nog när som helst. Ska sleva i mig lite lunch innan dess. Hej Hopp ! // H

Av Hanna - 18 mars 2009 08:10


...finaste väder !! Jajjemen, det har vi nog fått hit till Långtbortibyn idag. Tack förresten Velourpappan för det fina namnet på detta samhälle där jag just nu befinner mig. Långtbortistan är ju ett allmänt och mer välkänt smeknamn men det känns lite för stort, så Långtbortibyn är nog mer passande.



Vackra vårvinterdagar som denna saknar jag "SuperSnabben"


Lilla E har sovit alldeles fantastiskt bra i natt. Somnade efter gröten, ca 20.30, och sov till ganska precis 06.00 En enda gång har jag varit upp och gett honom nappen. Sweet ! Förut så åt han gröten + att jag ammade lite precis när han la sig, men nu har vi ökat grötportionen så han klarar sig hela natten utan sista amningen. Ökar ju möjligheterna för mig att vara hemifrån på kvällstid, om jag nu skulle få för mig att dra i väg på nåt dvs....*hi hi*


Vi ska gå ut så fort Lilla E har ätit nästa gång. Borde bli om en timme ungefär. Ska ta med boken och kanske lite fika så jag kan sitta ute medan unge herrn sover i vagnen. Saknar verkligen att ha denna möjlighet när vi är hemma i lägenheten, så nu ska det utnyttjas till fullo.


Hoppas ni får en kanondag ! // H


Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards