Alla inlägg under februari 2009

Av Hanna - 18 februari 2009 13:04


...men däremot snöskottning i 2 timmar. Det snöar jättemkt, så det jag hann få bort på den tiden är nog redan ogjort. R kommer ju skotta alltihop med traktorn sen, så det var ju egentligen inte nödvändigt att jag va ute och slet, men det är bra motion, blev svettig och röd om kinderna. Härligt !! Lilla E sov ute i vagnen hela tiden, behövde bara bädda ner honom och köra ett varv på gården så somnade han. Parkerade vagnen på farstubron så den inte skulle snöa igen totalt. Så skönt att vara här så han kan sova ute, i vanliga fall sover han inte 2 timmar på förmiddan, men nu i vagnen var ju det inga problem. Kanonbra !



Om en liten stund kommer mamma hem från jobbet, hon slutade lite tidigare. Vet inte vad vi ska göra då, fika lite kanske. Är lite sugen nu efter allt skottande....vore gott med en kopp thé och en limpmacka.



Eller varm choklad.....åh, det vore gott !


Ha en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen ! // H

Av Hanna - 17 februari 2009 20:29


....så känner jag lugnet. Får liksom en känsla av att tiden står lite stilla när jag åker hem till någon av mina föräldrar. Kanske beror det på att man inte är hemma i sin egen vardag med allt som ska göras, man blir lite slö helt enkelt. Givetvis hjälper man ju till med matlagning och allt sådant, men det blir ju ändå en paus från vardagsstöket. Förhoppningsvis är jag lite laddad och sugen på att ta itu med det som behöver göras när jag kommer hem igen. Byta gardiner och dammtorka till exempel....suck....


Vi kom hit nån timme före middan som var jättegod. Just nu kollar de andra på Mästarnas Mästare medan jag sitter här och knappar. Lilla E ligger och sover i liften till barnvagnen, jag (hans klant till mamma) lyckades glömma resesängen hemma. Men han sover bra i liften, M får ta med sängen på fredag när han kommer.


Nu ska jag passa på att mysa lite med min man, som överraskande bestämde sig för att inte bara vara en underbaring och skjutsa oss hit, utan även stannar tills i morgon bitti och åker direkt på jobbet härifrån. Blir bara 2 nätter på varsitt håll. Hinner man sakna lite lagom....


I morgon blir det nog promenad in på "byn" lagom tills mamma slutar jobba kl 13. Kanske går vi och kikar lite i de få affärer som finns oxå. Vi får se, mkt beror på temperaturen.


Go'kväll !! // H

Av Hanna - 17 februari 2009 08:35


 


Ja han blir lite lik sin pappa när han lånar brillorna... =)


Idag bär det alltså av till Strömsund och några dagar hos mamma/mormor för min och Lilla E:s del. Ska bli både skönt och roligt. Men bäst av allt blir förstås när M kommer dit på fredag....Man är ju hopplös...*ha ha ha*


Just nu är det tvätt som gäller, tänkte fika och kolla av vad som hänt i världen under tiden. Sen ska det packas och stökas så vi har allt i ordning tills vi ska dra. Lilla E sover och jag hoppas att han gör det en stund till, iaf så jag hinner fika klart. Bäst man snabbar sig kanske....


Ha en bra dag, nästa inlägg kommer nog från byn som Gud glömde... // H





Av Hanna - 16 februari 2009 22:12


...och tårta fick vi när vi var och uppvaktade svärmor på födelsedagen. Presenten, en väderstation,  blev uppskattad och det var ju bra.


Nu ska man försöka komma i säng i bra tid så man orkar upp i morrn bitti. Skulle behöva köra ett par tvättmaskiner innan vi åker mot Strömsund. Och så har jag inte packat nåt ännu, man behöver ju lite prylar med sig nu när man har en liten. Alltså, hur kan ett så litet barn orsaka sånt prylkaos !?!


Kanske hinner jag få lite gjort innan jag knoppar om jag sätter i gång nu.


Sov gott // H

Av Hanna - 16 februari 2009 09:45


Ja nu är det måndag igen. Vi skulle egentligen gå på Gläntan och ha föräldragrupp idag och prata om barnmat/smakportioner men det blev inställt eftersom vår BVC-sköterska som skulle hålla i det hela är sjuk. Blir nästa måndag i stället.


Idag fyller M:s mamma år.  GRATTIS ! Vi ska åka dit i eftermiddag och gratulera henne. Ska slå in paketet under dagen. Hoppas att hon gillar sin present !


Minns ni inlägget om den fina gubben som Lilla E fick i present av M:s morbror med familj ? Om inte, kika här. Häromdagen så låg den  i vägen så att han inte nådde nappen. Brottningsmatchen var ett faktum ! Kunde inte annat än le när vi hörde och såg hur Lilla E kämpade för att brotta sig förbi gubben.




Till slut blev han så arg så jag var tvungen att hjälpa honom. Så fort han nådde nappen blev han glad igen ! Goa skruttunge !


I morgon åker jag och Lilla E till Strömsund för att vara några dagar hemma hos min mamma. Det ska bli skönt. Förhoppningsvis hinner vi umgås mycket med både henne och min syster med familj. M jobbar hela veckan och kommer dit på fredag eftermiddag och så blir vi där allihopa över helgen. Det blir första gången som vi är ifrån varann flera nätter i rad sen vi blev 3. Men det kommer nog gå bra, kanske blir värst för M som blir kvar här hemma alldeles själv ?


Dags att hoppa i lite kläder kanske, fastnade liksom i morgonrocken när jag kom ut ur duschen och hade mobilsvar som sa att föräldragruppen var inställd idag. Då kom jag av mig och nu sitter jag oklädd. Ja ja....


Ha en bra dag folkens.  // H

Av Hanna - 15 februari 2009 22:09


Ja så kan man sammanfatta denna helg. Helt klart den bästa på länge. Först trevligt besök i fredags, och en skönt lugn kväll med lite mys. Sen en helt underbar lördag med promenad i finvädret och senare kalasgod middag. Ännu mera mys på kvällen. Nog för att vi spenderar mkt tid tillsammans, men oftast är vi på språng nånstans så det var verkligen skönt att bara vara.


Idag har vi åkt lite skoter, jag körde för första gången i vinter, jisses vad jag saknar min maskin ! Men kul var det iaf. Lite åkrädd är han allt min man. *fniss*


Kollar i kväll på Beck men nu är det paus för nyheter......


Ska knöla ner mig i soffan innan filmen börjar igen. Godnatt och hoppas ni få en bra start på veckan. // H

Av Hanna - 14 februari 2009 13:56


Av Hanna - 13 februari 2009 23:07


Idag har varit en alldeles förträffligt bra fredag. Efter en rekordlång dusch i morse så hann jag fika frukost samtidigt som jag pratade med min syster på MSN innan Lilla E vaknade. Då satte vi i gång med muffinsbaket, de blev lyckade.


Efter lite lek och mys somnade lilleman igen och jag hann läsa några kapitel i boken jag håller på med nu. Soft ! Precis när han vaknat  ringde det på dörren och vi fick besök av min mamma och hennes väninna M med dotter C. De hade med sig fina presenter till oss, små tuffa kläder och blommor. Tack snälla ! Vi fikade muffins och pratade i flera timmar. Jättemysigt. Ska försöka bättra på kontakten med C igen, vi va ju med varann jämt när vi var små. När de åkte tog vi vagnen och gick en sväng runt i området och njöt av det återigen fina vädret. M kom hem vid halv fem och då lagade vi jättegod kycklinggryta till middag.


Nu ikväll har vi haft besök av J & G. De blev här ett par timmar och det var verkligen trevligt. Kikade lite på Let's Dance och surrade. Lilla E var vaken och passade på att visa allt han lärt sig på sistone. :-)


För stunden hägrar soffan och lite mys på tu man hand. Är jättenöjd och glad över denna dag. Skön start på helgen !


Sov gott // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards