Alla inlägg under februari 2009

Av Hanna - 9 februari 2009 09:57


....det känns idag. Måndagsångesten jag kände igår är borta och jag känner mig pigg och glad. Skönt !! Lilla E sov från 21-02.30 och sen vidare efter maten till kl 08.15 Med andra ord en bra natt och man känner sig utvilad idag. Han har ju klarat sig utan mat på natten ett bra tag nu men jag antar att han är inne i en sån tillväxtfas då han helt enkelt är hungrigare. Igen.



Ha en bra dag ! // H & Lilla E



Av Hanna - 8 februari 2009 21:50


Vad kan det bero på att jag har söndagsångest !? Jag jobbar inte för tillfället så det är ju inte det. I morgon har vi inte heller nåt inbokat som känns trist eller jobbigt. Kan det helt enkelt vara så att jag redan nu vet att jag kommer sakna käraste M när han åker på jobbet ? Såhär efter helgen när man haft sällskap av varann hela tiden känns det lite extra gruvsamt att vara hemma själv igen. Eller själv och själv....jag har ju Lilla E... och han är ju ett riktigt roligt sällskap med sitt prat, skratt och (oftast) glada humör.....men iaf. Nåt sånt är det nog. Men men.....som vanligt kommer väl måndan och sen hela veckan att flaxa i väg och ta slut i ett nafs. Ingen mening att våndas med andra ord.


Denna vecka ska vi på den sista babymassagen och även på BVC för vägning & mätning. Detta på onsdag och torsdag. Vi ska även försöka komma på en bra födelsedagspresent till  svärmor/farmor B-M som fyller år nästa måndag.


Just nu är jag glad för att det snöar, blir vitt och fint. Har kommit typ 45 cm sen i torsdags. Men trots att jag gillar det så hoppas jag ändå att det avtar relativt snart så de hinner med att ta undan all snö. Blir inte kul att köra barnvagn annars. Inte bil heller för den delen, alla plogkanter som man ska skumpa över och snöröken som gör en blind.


Ska kolla fortsättningen på kvällens Beck-film. Hoppas ni haft en bra helg och att Monstret Måndag inte blir er övermäktigt. *hi hi hi*


// H

Av Hanna - 6 februari 2009 23:29


Nu är fredagskvällen snart slut. Känns lite jobbigt tycker jag. Vi lagade middag och åt. Sen var Lilla E ganska ledsen och ville bara vara i famnen så vi fick turas om att trösta honom. Till slut kom han till ro och åt ordentligt, han somnade sedan strax före kl 21. Hoppas att han vaknar i morgon och är på bättre humör. Vi kollade på Let's Dance och sen har vi zappat lite. Just nu är M inne på stan och skjutsar hem D som varit på After Work och missat bussen. Sen när han kommer hem igen så är det ju mitt i natten och fredan är definitivt över. Vi har haft det mysigt och sådär, men det går ju så fort...Som tur är så får vi ju ligga kvar i morgon bitti och mysa vidare om vi vill...


Jag är ju även så att när jag varit lite orolig, som jag varit nu i några dagar på grund av all magsjuka, så kan jag inte sova. Och käraste M är både jättetrött efter att ha jobbat och så har han MEGALÄTT för att somna. Så det brúkar sluta med att jag sitter uppe själv. Inte så kul, men jag förstår ju såklart honom. Känns som om jag varit vaken dygnet runt de senaste dagarna. Fattar inte att jag inte somnar sittandes. Men det kommer väl över mig nån dag framöver....får jag sova som en gris då i stället.


Nu ska jag ta och försöka varva ner, kanske kan jag komma ner i varv så pass att vi kan gå och lägga oss samtidigt. Tycker annars att det är jobbigt att ligga utan att kunna somna bredvid nån som sover hårt. Blir nästan ännu värre då.


Nä, sömnsvårigheter är inget att ha. Hoppa det om ni kan ! // H




Av Hanna - 6 februari 2009 14:35


...tills käraste M kommer hem från jobbet. Nu vill jag ha fredagsmys, kolla lite på tv och äta nåt gott. Njuta av att vi får en hel helg tillsammans. Förhoppningsvis kommer vi kunna må lite gott den här helgen utan illamående & co. Lilla E har varit fortsatt pigg så det finns goda chanser till det.


Jag registrerade mig på Facebook i dag. Fasen va mkt folk som håller på med det där, dock känns det inte som nåt jag kommer komma in i. Tyckte att det var lite omständigt.... Men man kanske lär sig med tiden om man håller på lite.


Hoppas ni får en trevlig helg. Får väl se om det händer nåt värt att skriva om senare i kväll eller om det dröjer längre... Tjing ! // H

Av Hanna - 6 februari 2009 10:20


Återigen inte så mkt att förtälja. Magsjukan verkar förfölja oss. Lilla E har ju kräkts som en fontän några gånger med början i onsdags kväll så det mesta har liksom handlat om att hålla koll på honom. Som tur är så har han haft långa uppehåll mellan gångerna han har kräkts så han har väl hunnit tillgodogöra sig lite av maten och vätskan iaf. Men enligt sjukvårdsrådgivningen skulle jag ändå göra i ordning vätskeersättning och ge honom med jämna mellanrum. Nu har det varit lugnt sen i går eftermiddag så jag hoppas verkligen att det är över. Och så hoppas jag att vi andra här hemma klarar oss från omtag. Man har ju hört att magsjukorna som går nu kan ta om flera gånger....Finns inte många saker som jag tycker är så jobbiga som kräks. Usch.


Nu har den lille mannen somnat. Jag ska ta och tippa omkull på soffan under tiden, sov oroligt i natt så det kan behövas en tupplur.


Fredag ! // H

Av Hanna - 5 februari 2009 13:38


Idag är det torsdag och jag har helt tomt i skallen på saker att skriva om. I vanliga fall brukar jag iallafall ha så pass med fantasi att jag kan återge vad som hänt sen sist jag skrev nåt. Men inte ens det kan jag få mig till idag.


Lägger in lite härliga bilder från en tripp till Jorm i mars-08. Jag var precis nygravid då och orkade knappt köra nån skoter, det va ju sjukt mkt snö så man körde ju fast varannan meter. Men som tur är så kunde jag lifta lite med M vars skoter är som gjord för att åka i djupsnö med !


Härliga Jorm !


Man får hålla i sig i svängarna..


Vi grävde ett hål ner till marken som jag stod i när detta kort togs....


Med det ska jag lägga mig på soffan och vila ögonen en snabbis medan Lilla E gör samma sak. På återseende ! // H



Av Hanna - 4 februari 2009 07:42


....en tripp till Tullus och besök hos M:s faster K med familj. De hade inte träffat Lilla E tidigare så det var roligt. Han fick jättefina kläder i present av dem. Vi blev där i ett par timmar och sen åkte vi hem. Nattade lilleman och stökade i ordning inför idag. Dessutom höll jag bokstavligen på att klösa ut mitt ena öga som kliade och var rödare än rött. Vet inte om det var en allergisk reaktion (de har både katt och hund i Tullus) eller vad det var fråga om. Men irriterande som tusan var det iaf. I dag ser jag helt mosig ut  i ögat efter den omilda behandlingen i går och i natt. Hoppas att det ger sig i takt med att man vaknar till.


Snart dags att packa sig i väg till Gläntan och babymassage igen. Det är 16 grader kallt ute så det blir till att klä sig. Friskt och definitivt uppiggande !


Efter det blir det är det nog dags för veckans bästa ! Jag ska träffa Hanna (måste skriva ut hennes namn bara för att hon heter samma som jag, hi hi) som jag inte sett på nästan ett år. Hon säsongar ju i Tänndalen men kommer till stan idag. Hurra vad kul det ska bli !


Nu ska jag fixa till mig lite innan det är dags att väcka Lilla E. // H

Av Hanna - 3 februari 2009 17:06


....en sväng på stan med mamma. Vi klädde på oss och åkte med henne in på stan. Lyckades hitta min favorit-BH på rea och dessutom en jättebra pläd, som är kluven för att hänga över axlarna, till halva reapriset ! Hurra, det gillas av föräldrapenningsplånkan !


När hon tog bussen hem till Strömsund gick jag och Lilla E till affären och shoppade lite mjölk och annat.. Där blev vi upplockade av M som kom från jobbet. Åkte hem och ska nu äta middag. Soppa och fuskbaguetter som man värmer i ugnen. Passar bra när man varit ute och flängt i kylan.


Vad kvällen erbjuder vet jag inte ännu. Den som lever får se.


Nu middag ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards