Alla inlägg under februari 2009

Av Hanna - 13 februari 2009 07:25


Japp, det ska jag bli om ett litet tag. Men först ska jag slänga mig i duschen medan Lilla E sover. Skvala av mig i lugn och ro. Skönt.



Hoppas ni får en bra start på er fredag. Det fick jag, mat-alarmet ringde inte förrän halv sju. Härligt grabben !


På återseende ! // H

Av Hanna - 12 februari 2009 23:04


Ja det är vad M håller på med nu. Han skruvar i hop den nya TV-bänken som vi köpt till oss själva i present lagom till Alla Hjärtans Dag. Han började nästan direkt vi kom hem från husvisningen, men det har varit lite stök med annat så han är inte klar än. Bland annat så har Lilla E varit mkt ledsen och ville inte sova, och så har jag sprungit upp och ner i tvättstugan. Så inte har han fått skruva ostört inte. Men snart är det klart ! Kommer bli fint.


Ang. husvisningen så var det fint och vi gillar området, men känner inte helt 100 att det är drömhuset, så vi får fundera lite och se hur det känns till veckan. Se lite vad som händer, om budgivningen drar i väg eller om det blir lugna puckar. Återkommer i ärendet...om det händer nåt såklart.


Nu ska jag göra kväll, men ska bara prata klart med brorsan på MSN först.


I morrn är det freeedag ! Yiha ! // H

Av Hanna - 12 februari 2009 13:34


Idag har vi varit på BVC och kollat så Lilla E växer som han ska. Och det gör han ! Nu väger han 6820 gram och är 65 cm lång. Stor kille ! Efter det besöket tog vi alla omvägar vi kunde för att promenaden hem skulle bli så lång som möjligt. Vädret var underbart !



Sen vi kom hem har vi pysslat och försökt få lite ordning här hemma, att det ska vara ett sånt evighetsprojekt !? I morgon får vi besök av mamma/mormor och hennes vännina med dotter så det vore ju kul om det såg någorlunda vettigt ut här hemma.


Ska ta och dra i gång diskmaskinen nu och ta mig nåt att äta. Det kurrar i kistan !


Hörs snart igen ! // H



Av Hanna - 11 februari 2009 22:10


Hade skrivit ett inlägg om hur duktig käraste M är som två kvällar i rad har lagat mat och fyllt frysen med matlådor. Och så försvann hela skiten när jag valde "Spara inlägget". Man kan ju bli trött och less för mindre !


Nu går jag och lägger mig snart. Go' natt ! // H

Av Hanna - 10 februari 2009 21:30


....när jag fick vila en stund för mig själv på eftermiddagen. Tack för det kära M !


Känner mig lite gladare nu, det kan dels bero på att Lilla E ikväll åt sitt kvällsmål utan att gråta och att han somnade helt utan problem sen. Skönt för både mig och honom.  Sen beror det nog på att jag surrade med J på telefonen en stund om allt och inget, det piggade upp ! Ibland behövs det så lite för att lätta upp mitt lite svajiga humör.



Nu ska jag ta och koka en kopp thé och luta mig tillbaks i soffan med den och en filt. Mysa helt enkelt.


Skickar en Krya på dig-kram till kusin stora E som varit sjuk idag !


Trevlig kväll och godnatt !  // H

Av Hanna - 10 februari 2009 12:37


Tillbaka i det trötta och låga som jag kände i söndags kväll. Fy. Vet inte vad det är med mig denna vecka. Inte så roligt att läsa det här.


Ska försöka få lite fart  under fötterna och uträtta nåt här hemma iaf.



Ha en bra dag. // H





Av Hanna - 9 februari 2009 21:47


...ja det är det minsta man kan säga om Lilla E. Han har varit det i ett par kvällar nu, precis innan han ska till och äta sista kvällsmålet så blir han så otroligt ledsen så han inte kan äta. Antagligen är han både supertrött och megahungrig, underbar kombination. Försöker få honom att sova mer under dagen men det verkar inte hjälpa. Dessutom så är han fram tills att detta drar i gång, ganska pigg och glad. Kanske har även detta med tillväxt att göra, precis som att han börjat äta på natten igen. Hur som helst så är det jobbigt att se och höra sin lilla älskling gråta som besatt och inte ens kunna snutta i sig mat. Men till slut, efter att han legat och snyftat i famnen ett tag, så kommer han igång och äter och sen somnar han snabbt i sin säng. Hoppas att han får många timmars sömn innan han vaknar nästa gång så han inte är lika ledsen då.


Snart börjar Prisonbreak, ska mysa ner mig i soffan med M och kolla. Även fast jag inte hänger med.... Vad gör man inte för en mysig soffstund med mannen i sitt liv ?


Godnatt folkens. // H

Av Hanna - 9 februari 2009 15:08


Jag har blivit utmanad av Erika till att avslöja 7 sanningar om mig själv. Egentligen ska man sedan utmana 7 personer till, men just nu tror jag inte att jag kan komma på 7 st som inte redan blivit utmanade. Så det får bli så här i stället...


7 sanningar...


1. Spenderar alldeles för mkt tid vid datorn.

2. Är hetlevrad med för kort stubin.

3. Panisk kräkfobiker.

4. Skulle vilja börja träna men orkar inte ta tag i saken.

5. Beundrar min sambo för hans lugna och fina sätt.

6. Är en gottegris.

7. Morgontrött så det skriker om det.


Där var de, sanningarna om mig. Några av dem iaf. *hi hi hi*


Nu ska vi stöka bort lite och kanske hinna börja med middagen tills M kommer hem.


Tjingeling ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards