Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Hanna - 4 maj 2009 22:29


Kollade precis på vädret och de säger att det ska regna i morrn. Tråkigt och typiskt ! Vi ska vara på sjukhuset kl 09.00 och träffa läkaren för genomgång av proverna och få mer ingående förklaring till svaren på dem. Inte så kul att komma dit kall & blöt. Roligare däremot är att vi i förväg fått brev hem med besked om att Lilla E inte har någon avvikelse i sitt immunförsvar och att han i övrigt bara har bra värden.  H Ä R L I G T ! Men det känns ändå bra att vi ska få träffa läkaren och få förklarat lite mer vad för prover de tagit och mer exakt vad de visade. Men frisk och kry är han iaf och det är det viktigaste !!


Ikväll somnade han utan ett pip vid 20.30 och har sovit sedan dess. Jag ska snart oxå lägga mig, blir till att gå hemifrån strax efter kl 08.00 i morgon så det vill till att man är lite pigg och alert. Efter läkarbesöket ska vi gå till mitt jobb (mittemot sjukhuset) så Lilla E får äta sin förmiddagsgröt där. Sedan blir det nog en sväng på stan, när vi ändå tagit oss dit. Befarar att jag får tröstköpa nåt....lär väl komma in ett högre bud än vårt i morgon bitti igen. Men jag hoppas att så inte sker. Håll tummen !



Sov gott och vakna utvilade, pigga och glada ! // H

Av Hanna - 4 maj 2009 18:11


...så intar den lille mannen krypställning.... En bit kvar innan han gör det själv men det kommer nog snart det med. Nu sitter han även jättebra utan stöd. Det går så himla fort nu när det börjat hända saker !!


 Titta vad jag kan !


Av Hanna - 4 maj 2009 16:54


Det är lite nervigt nu. Har budats lite under dagen och nu när mäklaren stänger kontoret är vi återigen i topp. Vet dock inte hur mkt längre vi är beredda att gå, så nu hänger mkt på de andra budgivarna.... Jobbigt att vänta och fundera på detta hela tiden. Men spännande....


Lägenheten som vi kollade på idag var sliten så det skrek om det. Men det finns fulla fonder så för den som flyttar in finns verkligen alla möjligheter att få det fräscht och fint. Vi har ju 3e tjing så det är ju inte alls säkert att vi får den (om vi nu vill ha den, kan inte riktigt bestämma oss). Känns bara som ett enda virrvarr av kanske och tänk om nu. Det lär väl sluta med att vi låter huset gå till nån annan och att de med köplatsen före oss tar lägenheten så att vi får/måste bo kvar här. VILL INTE !!


Nu ska vi äta middag och diskutera boende. Hoppas verkligen att det löser sig nu så vi inte behöver fundera mer på det.....NÅNSIN ! =)


Hej Hej !! // H

Av Hanna - 4 maj 2009 09:08


...hemma igen ! Det har gått jättebra och varit kul. Bröllopet var superfint, kalaset efteråt var välorganiserat och roligt. Mat och tårta var kalasgott. Helt enkelt en väldigt bra helg ! Bilresan gick bra både upp och ner, det är väl 80 mil eller nåt och vi var lite oroliga att Lilla E skulle få spunk och tycka att det var jättetråkigt. Men han har varit en riktigt duktig storkille, nästan inte ett enda gnäll på hela vägen. Imponerande ! Även under själva bröllopet och middagen/festen var han suverän ! Satt snällt i kyrkan, ännu snällare under middagen och sen sov han supersnällt i vagnen från kl 20.00 medan vi dansade och hade kul. Min hjälte ! Han fick beröm av de flesta andra gästerna och någon sa till och med att de aldrig sett ett så snällt barn. Hi hi....undrar vem han har ärvt det av !? Näst efter brudparet är nog Lilla E den som är med på mest bilder desutom.... =)


Idag ska vi iväg och kolla på en lgh som vi blivit erbjudna via Östersundsbostäder. En 5:a med carport, som ett radhus. Vi vill ju helst ha huset (har inte blivit överbjudna ännu) men om det skiter sig så kan ju denna lgh vara ett alternativ. Vi får se vad som händer. Kl 12.00 ska vi iaf träffa tanten som ska visa lgh. Ska gå hemifrån vid 11, har inte blivit en enda promenad på hela helgen så jag tänkte gå en extra sväng för att ta igen lite missad motion.


Nu har det blivit dags för gröt. Sedan blir det en dusch för mig. Återkommer med bilder från helgen. Hej då'rå ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards