Alla inlägg den 26 maj 2009

Av Hanna - 26 maj 2009 22:39


Nu ikväll har vi varit på Lötbacken och ätit tårta med Velourpappan & co. Självaste familjefadern fyller år i morgon, men då är han inte hemma så det fick bli uppvaktning i förskott. Mkt gott och trevligt som vanligt.


I övrigt har det inte hänt så mkt idag, vi har ju varit hemma hela dagen och sen åkte vi på kalaset direkt efter middan. Därför blir det inte så mkt mer skrivet nu. Ska kolla Brothers & Sisters i stället. Sedan ska jag gå in på Adlibris och beställa en bok om barns utveckling efter tips av E & Lilla C .


Go'kväll ! // H

Av Hanna - 26 maj 2009 11:53


Ja nu är det gnälligt igen. Han är inte nöjd med nåt, inte att leka själv, inte att leka med mig, inte att vila, inte att dricka....osv osv.... Känns som man har provat allt. Han bara sitter och gnager på sin gröna tusenfoting och gråter. Just nu är det dock lite bättre, kanske gnagandet hjälper ? Är ju lätt hänt att man skyller allt på tänder i den här åldern, men mkt av det han gör känns ju typiskt för tandsprickning. Men det kommer ju inga ! Vore skönt om det hände nåt så man fick nån förklaring till varför han är så ledsen. Jag blir också ledsen, och trött av att höra honom gråta/kvira/gnälla konstant.


Tänk om det är bissar på G !

Hoppas de inte ser ut sådär i såfall....


Nu blir det lunch, köttfärssås & spagetti till lilleman och thé, macka & banan för mig. Orkar inte ställa i ordning nåt ordentligare, slarvigt men sant. Hej så länge !! // H

Av Hanna - 26 maj 2009 09:12


...i min näsa och dragande i mitt hår så somnade vi om i morse och sov till kl 08.10, rätt skönt. Lilla E somnade ju tidigt i går kväll med resultatet att han vaknade kl 05.00 Mindre kul tyckte vi, speciellt käraste M som kliver upp kl 06.15 till vardags. Tog över lilleman till vår säng och gav honom en liten flaska välling. Man märkte ju på honom att han var trött och gärna ville sova längre, men han har ju börjat nu med att han ska pilla i ansiktet/håret på mig när han varvar ner. I morse tog han det till sin spets, skulle peta mig i näsan och dra i håret ! Det gjorde både ont och var irriterande och inte gick det att låtsas-sova under tiden heller. Men till slut somnade vi iaf och fick 2 sköna timmar till under täcket. Tycker lite synd om M som måste kliva upp när det är som mysigast.


Nu är det dags att sätta lilleman på pottan ser jag. Hej ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards