Alla inlägg den 18 maj 2009

Av Hanna - 18 maj 2009 19:17


Nu har vi varit ute på en promenad / cykeltur hela familjen. Det regnade lite, men inte så farligt. Dessvärre var det kallt. M & Lilla E tog vagnen och gick i förväg medan jag fick en liten stund för mig själv hemma. Sedan satte jag mig på cykeln och trampade i kapp dem. Vi gjorde en sväng i villaområdena och kollade på lite hus, (man kan ju alltid hoppas att nåt av dem kommer bli till salu) sedan styrde vi hemåt. Blev ute en timme, skönt. Lilleman somnade en stund i vagnen, så vi får väl se hur han känner inför att lägga sig för natten i vanlig tid. Men så dåligt som han sovit i natt och idag känns det helt ok att han sov lite nu, det behövs nog.


I morgon är det tisdag, tror inte att det händer nåt speciellt under dagen för vår del. Har bokat tvättstugan på kvällen, och så ska vi kanske följa med M:s lillasyster på en husvisning. Det är nog det enda jag vet om nu... Idag har det ju inte blivit många knop gjorda här hemma så det är nog alldeles lämpligt att vi inte har så mkt planer.


Ska ta och koka lite thé tror jag, känner mig kall ända inifrån. Brr....vilket tråkväder ! Trevlig kväll på er ! // H

Av Hanna - 18 maj 2009 15:26


...gått lite bättre nu på eftermiddan. Lilla E somnade och sov i 1 ½ timme så nu är vi lite i kapp på sömnkontot iaf. Han är fortfarande risig i kistan men har fortsatt bra aptit. Nu när han skulle äta mellis så grimaserade han när han skulle bita i smörgåsen, så kanske är det ont i munnen som orsakar hans nya beteenden. Iaf hans nya gnälliga sätt att vara....vilken Gnelis han kan vara nu alltså ! Stundtals är han som förbytt, för att sedan vara sitt gamla vanliga mysiga jag....Kommer nog vara både en trött mamma och en trött bäbis i kväll....


Till middag idag vet jag inte vad det blir. Kan hända att M får köpa med sig nåt slarv efter jobbet. Jag är så trött i huvet och utan idéer.


Ska underhålla den lille lite. // H


Av Hanna - 18 maj 2009 11:57


...är det ! Lilla E är inte sig själv. Nu när han skulle sova förmiddag så var jag till slut tvungen att ta in vagnen och köra den fram och tillbaka i hallen för att han skulle sluta gråta och till slut somna. Men han sov bara i 35 minuter innan han vaknade och var ledsen. Jag tog upp honom och la mig med honom i sängen och han somnade efter många om och men igen, men återigen bara i ca 30 min. Vaknade och var ledsen, och drog av världens laddning i blöjan. Han är inte bra i magen. *urk* Men han åt lunch sedan med god aptit iaf. Vi får se hur fortsättningen kommer se ut....


Just nu är jag helt rådvill på vad jag ska göra. Finns ju alltid en del att ta tag i här hemma, frågan är bara var man ska börja...däri ligger mitt problem. Men jag ska nog börja med att käka nåt, är hungrig. Åt knappt nån frukost idag heller. Så får det bli. Käka, sedan stöka. // H

Av Hanna - 18 maj 2009 08:53


...på dagen kan man ju få. Vaknade kl 08.06....Nåt var fel....jag hade 1 grabb på vardera sidan om mig... Men va !?!? Käraste M borde ju ha jobbat i över 1 timme vid det laget. Väckte honom och ingen av oss fattade nåt. Har inte hört nån väckarklocka och inte hade Lilla E agerat mänsklig sådan heller. Han fick rusa upp ur sängen och iväg. Tycker synd om honom som fick en sån stressig start på dagen. Anledningen till detta kan vara att Lilla E var vaken i natt mellan 01.44 och nån gång långt in på morgontimmarna och vi med. Först skulle han prova att sova hos oss, men det gick ju sådär. Han var orolig och hann knappt somna innan han vaknade och grät, för min del blev det noll minuter sömn och för M kanske totalt 10 under den tiden. Sen fick han ligga på mig och somnade till slut...Yes ! Men det varade i kanske 15 minuter...under den tiden hann jag inte heller somna men M kunde iaf slumra. Hade vi vetat att det skulle ta halva natten för oss att få sova så hade nog den arbetande parten flyttat ut på soffan. Efter mkt gosande och halvsovande så gjorde jag en liten flarra välling som lilleman slukade med god aptit och verkade sen väldigt nöjd, sa inte ett pip när jag la honom i sin egen säng. Jag kröp ner under täcket men hann bara gosa ner mig och blunda innan jag hörde hur den lille mannen började ta i för att baja. Jaha....han fick göra klart och sedan gick vi upp och bytte. Väl tillbaka i sovrummet så la jag honom i spjälsängen, han gillade läget och somnade ! Sov då sedan till kl 8. Och vi med, olyckligt nog. Men nu är dagen igång iaf. Vi har ätit gröt och bytt ett par bajablöjor till, undrar vad det är med honom ? Han har inte gjort annat än skitit nu i ett par dagar. Kanske är det min hemlagade mat som ställer till det !? Eller tänder !? Eller nåt annat...!?!


Vädret är ok idag. Solen sken nyss men nu är det molnigt, hoppas det är övergående. Ha en bra dag. // H

Av Hanna - 18 maj 2009 00:10


....nu har ju klockan blivit så mkt så det är namnsdag för både Lilla E & käraste M. Stort grattis till mina älsklingar !



Puss på er !


NU så måste jag sova. // H



Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards