Alla inlägg den 5 maj 2009

Av Hanna - 5 maj 2009 20:43


Nu ska jag alldeles strax sätta mig i soffan och äta hemgjord panacotta. *smaskens* Hade en skvätt grädde över som riskerade att bli för gammal...så då kokade M i ordning lite panacotta. Han har gjort det förut men då använt sån mix från Ekströms. Men nu gjorde han med hjälp av gelésocker. Ska bli kul att smaka ! Ska ta fram lite frysta hallon & blåbär och mixa till bärsås.


  plus  är lika med


MUMS !


Hör inte till vanligheterna att vi äter sånt smask på en tisdag, men i dag lyxar vi. Lagom till Desperate Housewives. Lovely !


Nu börjar det !! Återkommer i morgon. // H

Av Hanna - 5 maj 2009 16:21


...vad jag avskyr att vänta ! Inte ett bud har kommit in på hela dagen. Har ändå en stark magkänsla att någon kommer kliva in och picka hål på vår bubbla, men kan de inte göra det på en gång i såfall !? Att dra ut på det gör det ju bara värre ! Jisses amalia, detta är ju helt vansinnigt ! =) Har ringt mäklaren idag för att kolla läget, men inget svar.


Nu ska vi åka så jag får hämta mitt REK-brev som det kom avi på idag. Har ingen aning om vad det kan vara. Spännande det med.


Hej hopp på en stund. // H

Av Hanna - 5 maj 2009 12:27


Va skruttans typiskt. När vi gjort oss klara och är på väg in mot stan och sjukhuset ringer de och säger att läkaren är sjuk så vi behöver inte komma dit idag ! Men vi var ju på väg iaf, så det blev en sväng in på jobbet. Surrade lite och så fick Lilla E äta sin gröt. Gick en snabb sväng på stan, men åkte hem efter att ha pratat med J och bokat en date med henne. Hon kommer hit på en fika om en stund. Eller....NU ! Ringer på dörren i denna stund.


Hörs senare, hej !! Nu ska jag koka kaffe ! // H

Av Hanna - 5 maj 2009 07:08


...frukost vid burken. Lilla E sover fortfarande (har inte ens vaknat och käkat som han brukar kl 06.00 !) så jag passar på att fika och kolla läget i världen medans det är lugnt. Skulle tro att han vaknar när som helst. Då blir det mat och påklädning för hans del och sedan ska vi ju i väg till sjukhuset.


Det regnar inte än så länge men det är bara 5 grader varmt så det är ganska trist iaf. Efter helgen i GBG fick man ju vårkänslor, där gick folk i shorts och linne redan på förmiddagen fast det inte var speciellt soligt. En helt annan värme i luften !


Nu måste jag duscha, illa kvickt. Verkar inte hinna med det om jag först ska vänta på att bäbisen ska vakna. Så nu ska jag försöka hinna innan istället....


Ha en bra dag. Desperate Housewives i kväll !! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards