Alla inlägg den 8 maj 2009

Av Hanna - 8 maj 2009 21:25


....sa nicke ! Kollar på hockeyn och det går skitdåligt för Tre Kronor. De kan liksom inte göra mål. Tråkigt ! Pappa blir kvar tills i morgon. Det däremot är jättekul !


Lilla E har varit jättebusig idag och somnade gott för en timme sedan. Han blir säkert glad när han vaknar i morgon och moffa är kvar. =) Efter middagen tog vi bilen och åkte förbi huset för att visa pappa. Han tyckte det såg bra ut och att området var trevligt. Fatta vad man längtar till måndag så man får veta hur det går ! Kommer inte bli kul om det skiter sig, men det får vi ta då. Än så länge lever hoppet !


Imorgon ska vi åka och kolla på en tvättmaskin till pappa och en dammsugare till oss. Hoppas att den vi vill ha finns i lager !


Nu ska jag äta lite mer ost & kex och kolla klart på matchen. Ha en trevlig kväll !! // H

Av Hanna - 8 maj 2009 13:40


Ja nu har vi fått besked.....om att vi måste vänta ännu längre ! SKIT OXÅ ! Inte så oväntat men iallafall j-vla trist. Mäklaren skulle på måndag ringa till alla som varit inblandade i budgivningen och kolla om de vill göra nåt mer drag. Om inte, så vinner vi såvitt jag kan förstå. Återigen....helt sjukt !!


Min pappa kom precis hit. Vi ska laga lunch och äta tillsammans. Lilla E har redan ätit lunch, EN HEL BURK lax & potatis. Så mkt har han aldrig ätit förut. Dessutom åt han en rejäl klick banan-blåbärsmos. Nu har han somnat, sov bara en timme på förmiddagen.... Kanske hinner vi göra vår lunch och äta, innan han vaknar pigg och alert, redo att busa med morfar !


Vi hörs. // H

Av Hanna - 8 maj 2009 08:55


Nu är den här, dagen vi väntat på. Fredag med allt vad det innebär och lite till. Det KAN hända att vi får nån sorts besked idag om huset, ingen har än så länge budat över oss. Helt sjukt. Sen så kanske min pappa kommer på besök, det vore jättekul. Han har inte träffat Lilla E på en dryg månad, det har ju hänt en hel del på den tiden som det vore kul om "moffa" fick se. Annars har vi inga större planer för fredan eller helgen. Det får bli som det blir. Efter förra helgens roadtrip till GBG är vi ganska nöjda på det där med att åka bil så vi blir nog mest bara hemikring. =)


Jag skrev inte ett enda litet inlägg i går. Var knappt hemma nåt på hela dagen. Gick på Öppna från morgonen och blev sen där hela dagen. Vädret blev kasst och jag hade inget regnskydd till vagnen med mig, så vi var kvar där och väntade ut tråket. Åkte sen in på stan, mötte M på affären, handlade och åkte hem. Känns rätt rutinartat vid det här laget. När middagen var uppäten åkte vi för att hälsa på Velourpappan med familj. Där bjöds vi på kaffe och bulle. Yumm Yumm ! Efter fikat satte vi igång projekt "pynta köksvägg" med såna fina dekorstickers som man kan köpa lite varstans. Det var svårt och lite ångestladdad, blir ju lätt så när man ska skapa. Till slut så hade vi iaf fått upp dem och satte oss nöjda och käkade en varm macka. Mera Yumm Yumm ! När vi skulle åka hem upptäckte vi att det som vi så omsorgsfullt satt upp på väggen börjat visa tendenser på att trilla av !! Jisses va tråkigt ! Svägerskan M satte igång att gnugga fast dem igen, hoppas att de sitter kvar nu !!


Idag har Lilla E gjort #2 på pottan för 3e dagen i rad. sKiTbRa ! =)


Nu ska jag leka lite med min kära son innan det är dags för honom att sova en stund. Ha en bra dag ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards