Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Hanna - 6 maj 2009 20:16


...att bänka sig i soffan och kolla på Grey's Anatomy. Det blir GRRREAT ! Lilla E har precis somnat efter lite stök och bök. Fick till slut lägga mig med honom på våran säng så vi kunde ligga näsa mot näsa. Då somnade han på stört. Han har på senare tid börjat kräva mkt mera närhet än han gjort tidigare, han vill ofta gosa och vara nära. Det är mysigt, men kan bli lite jobbigt när man inte får vara längre bort än en halvmeter vissa stunder under dagen & kvällen. Nåja, det är väl nåt han går igenom och som kommer ge sig med tiden. Fram till dess får vi mysa lite extra bara. <3


Farfar (Svärfar L) har varit här och hälsat på oss i kväll. Det var roligt. Lilla E var på soligt humör och visade sin nya fotboll och att han kan sitta själv nu. Farfar skrattade och busade med "pluppen" som han kallar lilleman. Synd att inte farmor var med oxå, men vi kanske hinner träffa henne i helgen om hon inte jobbar.


I morgon ska vi på Öppna Förskolan och föreläsning nr 2. Denna gång handlar det om Emotionell Coaching. Ska bli intressant. Förra gången som handlade om Gränssättning var bra så jag hoppas att det blir lika bra denna gången. Efter det ska Lilla E få äta sin lunch där innan vi drar och kollar på ännu en lägenhet ! Har fått ett till erbjudande från Östersundsbostäder på en 4a i radhusstyle som vi ska spana in. Det är ju fortfarande huset som är det vi allra mest vill ha, men det kan ju skita sig och då är det ju bra att ha lite alternativ. Kostar ju inget att kolla. För er som läser bloggen regelbundet har det nog varit uppenbart ett tag...... JAG VILL VERKLIGEN FLYTTA !!! Den förra lgh som vi kollade på fick vi inte, någon av de två före oss i kön tog den. Så var det med det. Gjorde inte så jättemkt, ingen av oss föll huvudstupa för den.


Nu ska jag ringa till min mamma innan det är dags att sjunka ner i soffan. Ha en trevlig kväll. Hej & Hejdå ! // H

Av Hanna - 6 maj 2009 14:35


När vi var på IKEA sist så köpte vi en potta till Lilla E. Den var ju så billig och lite läcker, svart som den var. Igår provade vi för skojs skull att sätta honom på den när han ändå var utan blöja och luftade sig. Inget hände. Men han satt bra på den och tyckte att det var kul. Så idag när han satt i matstolen och började klämma på så tog jag och satte honom på pottan. Och då hände det, han gjorde både #1 och #2 !! Inte för att det är dags med pottträning ännu, men han verkade inte ogilla det och det måste ju vara skönare att bli av med dreten direkt än att sitta på den ? Som  min mamma säger ...


"tänk dig själv att vara nödig och måsta sitta på toan med locket nerfällt"



Ha en fortsatt skitbra dag folkens !! // H

Av Hanna - 6 maj 2009 10:24


Det gick bra hos läkaren för min käre sambo. Hon konstaterade att det mest troligt var ett menisk-problem, igen. Skulle se till att han så fort som möjligt får komma på magnetröntgen. Får vi se om det ska opereras och när i så fall.


Lilla E sover ute i vagnen och jag dricker kaffe, ska städa i badrummet när koppen är tom. Tänkte springa ner och kolla om tvättstugan är ledig så jag kan tvätta duschdraperierna och badrumsmattan under tiden.


Förresten så pratade vi med försäkringsbolaget i går, hade ju glömt att anmäla att vi låg på sjukhus i 11 dygn med lilleman innan jul. Det gick bra att efteranmäla och nu kommer vi få en slant för det. Kommer sätta in det mesta av den på Lilla E:s sparkonto, det var ju han stackarn som var sjuk. Slarvigt av oss att nästan missa det, tack för påminnelsen VP !!


Ang. huset och budgivningen så ligger vi fortfarande i topp. Men tyvärr ska mäklaren visa huset en gång i eftermiddag och en gång i morgon för 2 par som vill kolla mera. Troligtvis kommer det väl trilla in ett bud efter det. Men mäklaren sa även att han trodde att det skulle avslutas denna vecka, så vi behöver inte lida så länge till då iaf. Och med en rejäl skopa tur så är det ingen som budar mer. Fy f***n va nervös jag blir !!!



Nu finns det ingen återvändo. Dags att skura toan. Blä nu men fräscht sen ! // H

Av Hanna - 6 maj 2009 09:12


Nu är det onsdag och det är en bra dag tycker jag. Halva veckan gjord och man börjar se lite helgljus i slutet på veckotunneln. Just i dag är jag ovanligt trött, lite tråkigt eftersom jag känt mig piggare ett tag nu. Tror att det blir en hemmadag med lite allmänt fix & trix. Vädret ser ut att vara helt ok så vi ska även se till att ta oss ut en stund. Just nu är det dags för gröt, som vanligt vid 9-tiden. =)


Håller en tumme för käraste M som ska till läkaren i dag och kolla upp sitt krånglande knä. Han har opererat knät tidigare och nu verkar det som om samma problem är tillbaka, det låser sig och gör skitont med jämna mellanrum. Inte så kul. Hoppas han får träffa en bra läkare som tar tag i saken och remitterar honom vidare så han får det fixat.


Koka gröt ! Hej !! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards