Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Hanna - 17 maj 2009 23:58


Inte helt ovanligt, men jag har svårt att komma till ro. Skulle för en stund sen göra mig klar för sängen, men kände efter att jag borstat tänderna att jag inte alls kommer kunna sova. Så jag klickade in på Panduros hemsida och gluttade runt lite bland allt jag vill ha därifrån. Måste nog lägga en beställning....men ska fundera först om det verkligen är saker jag behöver och framför allt kommer använda innan jag lägger ut de pengarna... Men det kliar i fingrarna !


Imorgon blir det nog hemmadag. Förhoppningsvis fint väder så vi kan vara ute, Lilla E och jag. Kanske sitta ute och käka lunch ? Vore skönt. Idag har det ju varit bra väder så det vore ju extra tråkigt om det blev kasst i morrn igen.


Nu ska jag drömma mig bort i pysslets värld en stund tilll....men sen MÅSTE jag försöka sova. Go'natt ! // H

Av Hanna - 17 maj 2009 22:09


Jo, nu är det dags igen för måndagsångest. Har kollat på Nip/Tuck och än en gång konstaterat att den serien är konstig. Men lite småbra iaf.


Dagen har varit slö men rätt ok. Fick besök av P, P & A på eftermiddan. Satt ute med dem och drack kaffe i solen. Sedan gick jag med dem hem för att få mig en liten promenad. Kollade in det de grävt runt huset inför utbyggnationen, kommer nog bli bra. Men mkt jobb ! Sen har de även förberett för garagebygge. Ser ut att bli bra det med.


Ang. maten till lilleman har jag hämtat en del inspiration och recept på denna sida. Annars kollar jag i barnmatshyllorna eller lånar idéer från andras bloggar.... =) 


Nu ska jag kamma håret, duschade för ett par timmar sedan så vid det här laget är det nästan torrt. Hoppas att jag kommer få behålla lite mer hår nu framöver, har under hela graviditeten och under tiden jag ammat tappat kopiösa mängder hår. Ett under att jag inte är skallig ! Men det kanske avtar nu då....


Hoppas ni haft en härlig helg. Tjing ! // H 

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards