Alla inlägg den 20 maj 2009

Av Hanna - 20 maj 2009 22:45


...skulle ju lägga in en bild på en slagen hjälte....somnade mitt i krypträningen idag...letade rätt på nappen själv och la sig helt sonika och sov sedan...


Åh va' trött jag blev !

Älskade lilla kryp...




Av Hanna - 20 maj 2009 22:21


....i soffan med morgonrock, filt och kuddar. Har kollat på Grey's och ätit PLOPP Lakrits. Jag tycker att den är så goood ! Till skillnad från Singoalla Lakrits som bara var sådär.....



Ska snart packa i hop lite grejer så att vi är klara att åka i morrn bitti efter frukost. Ska bli härligt att slippa käraste M:s väckarklocka ! Lilla E får styra när det är dags att kliva upp, om det blir som det varit de senaste morgnarna så vaknar han nog kring 06.30 och så kliver vi upp vid 07.00 efter att ha myst lite. Bäst man ser till att fixa packningen nu då, så vi tar oss i väg....och det blir ju inte gjort så länge man sitter under en filt i soffan...eller ? Scheit, hade varit sjysst annars....


Godnatt och trevlig långhelg på er ! Återstår att se hur mkt bloggat det blir under helgen.... Tjingeling ! // H



Av Hanna - 20 maj 2009 18:29


Jag hade glömt bort att jag skapat en bevakningAdlibris.com i väntan på den senaste boken av Mari Jungstedt. Idag fick jag mail om att boken nu kommit i pocketformat. Jag beställde genast ! Får väl vänta några dagar, men va kul att den äntligen är på väg ! Längtar efter en bra bok att plöja igenom.


Nu har vi ätit middag och haft mamma & R på besök. De åkte precis, så de blev inte så lång stund. Men det gör inte så mkt, för vi åker uppöver i morgon så vi träffs mera då ! Ska även träffa min syster, det var länge sen. Eftersom vi fick en långhelg så passar vi på att åka, kan nog bli en sväng upp till pappas stuga oxå. Härligt !


Nu blir det mys med boysen ! // H

Av Hanna - 20 maj 2009 15:40


...och regnet kom nästan över oss när vi var på väg hem vid 13.45 Hörde mullren när vi hade några hundra meter kvar att gå och när vi klätt av oss inne kom de första regndropparna. Tur att vi var ute i god tid i dag så vi hann hem ! Det regnar fortfarande...trist men ändå lite mysigt. Iaf när man har att göra inne.


Idag började vi dagen med att gå på Gläntan redan kl 09 och gick därifrån strax efter kl 13. Promenad både tur och retur. Känns bra !  Handlade krossade tomater och champinjoner på COOP innan vi gick hem. Bestämde mig för att göra pastagratäng i morse och saknade endast de 2 prylarna....sånt som man vanligtvis har hemma egentligen...måste ha missat att fylla på delar av basförrådet vid senaste storhandlingen...Köpte säkert nåt annat onödigt istället.... =)


Om en stund kommer M hem från jobbet och då kommer vi få 4 lediga dagar tillsammans. I sista stund fick han ledigt på fredag, inte så dumt ! Sen lite senare i dag kommer ju mamma & R på lite fika och lek med lilleman.


Ska diska undan efter matlagningen, gratängen står i ugnen och gottar till sig. Kommer vara klar lagom tills mannen kommer hem.


Ha det gott och glöm inte.... GREY'S ANATOMY ikväll !!!!!! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards