Alla inlägg under maj 2010

Av Hanna - 14 maj 2010 07:28


Det blir inte middag hos svärisarna i eftermiddag. Vi ska bjuda svärfar/farfar på middag hos oss i stället. Svärmor/farmor skulle på middag med tjejkompisar så vi gjorde om lite i schemat. Grillad karré med potatissallad ska vi mumsa i afton. Det blir gott ! Längtar helg nu. Hoppas att dagen går fort och att vädret blir bättre !


I kväll ska jag måtta för att lägga upp ett par gardiner. Får jag inte tag på en symaskin får det bli fållfix. Jag är ju verkligen inte att fan av gardiner överhuvudtaget, men det måste ju göras. Jag gillar gardiner när de är strykta och klara, upplagda och så vidare. FINT ! Men innan dess....skitgöra. Jag är en av dem som tokgillar att det finns så mkt färdigsytt att köpa. Helst paneler eftersom de bara är att hänga upp. Hi hi....önskar att jag vore en gardinfixare, men så är icke fallet.


Första visningen är bokad ! På onsdag kl 17.30 ! HJÄLP ! Ingen annons ute än dock och det stör mig lite. De sa att den skulle komma på nätet innan helgen och i tidningen på tisdag. Den kanske dyker upp under dagen. Lägger in länken när jag har den.


Nu ska jag jobba på lite.Hoppas kunna avsluta arbetsdagen lite tidigare... Hej ! // H 

Av Hanna - 13 maj 2010 16:34


Idag är det dåligt väder och således lite dålig sikt. För Kristi Flygare menar jag....lite långsökt kanske men....tråkvädret sänker både humör och humor... Eeeh....glöm det...


Min käre sambo är oxå drabbad av dålig sikt idag. Lilla E har visst smittat honom med ögoninflammation så nu är det alltså M som är kladdig och röd i ögonen. Återstår att se om jag klarar mig även denna gång....(båda grabbarna blev ju magsjuka i påskas men inte jag.) Annars brukar jag ju åka på allt skit....


Just nu håller vi på att stöka lite med packning till lilleman som ska åka ut till farmor och farfar idag igen och sova över. Förhoppningsvis är det bättre väder imorrn så han kan följa med farfar ut och greja lite. Det blir alltså jobb för oss båda på klämdagen, men förhoppningsvis inte hela dagen. Sen har vi turen att bli bjudna på middag hos just farmor & farfar så vi åker dit efter jobbet. Tacksamt !


Här hemma har vi packat lite porslin idag, skänken i köket ska bort innan visningen för att det ska kännas så stort som möjligt och då måste den tömmas. Min "fin-servis" Blåklint och lite annat porslin som vi inte använder så ofta åkte ner i en kartong och kommer inte packas upp förrän vi bor i huset. Så på sätt och vis har flytten redan börjat...   Sen att det blir en mellanlandning i en 3a på 70 kvm....det försöker jag att inte tänka så mkt på...hi hi....ett nödvändigt ont... (inte lgh i sig, men det faktum att vi har 2 flyttar kvar att göra istället för bara 1)


Nu ska vi göra oss färdiga. Ha en bra fortsättning på dagen ! // H

Av Hanna - 12 maj 2010 12:07


Äntligen fick jag tag på vår kontakt på banken så jag kunde lämna in köpebrevet och köpekontraktet för tomten. Lagfart ska sökas ! Vi pratade en del om räntesäkringen och om när bygget förväntas vara klart, de hänger ihop och måste klaffa. Annars blir det konstigt. Sen så ska jag dit och lämna brevet från Eksjöhus om spärrförbindelsen oxå så att vi är redo med det i god tid innan byggstart. Skönt att få bry sig lite om nya huset oxå, känns som det har handlat så mkt om radhuset på sistone. Roligare med det nya ju.   Men men....var sak har sin tid och det gamla måste ju säljas först så.....Annonsen kommer snart förresten. Galet nervös inför visningar och ev budgivning. Önskar att man kunde zappa sig framåt i tiden, tills man vet hur det går och så vidare... Snart vet vi !


Igår åkte vi ut till Sånghusvallen och hälsade på Svägerskan M i nyhuset. De håller på med altanen för fullt. Kommer bli toppen ! Mina kollegor hade varit där och grävt & kopplat in lite fjärrvärme åt dem oxå, inte helt klart men på G iaf. Dessutom närmar de sig matjordsdax på tomten, så när sommaren kommer på riktigt kommer de kunna må riktigt gott i sitt Höner. Badrumsmöbeln hade de monterat oxå och den var riktigt snygg ! Invändigt är de i stort sett färdiga, de har möblerat och packat upp det mesta på de 2 veckor som gått sen de fick flytta in. Det är bra jobbat och måste vara skönt att slippa leva i kartonger ! Vi brukar alltid ha nån kartong som blir ståendes efter varje flytt. Men när vi flyttar till vårt hus hoppas jag att vi kan undvika det ! Tänka sig att det ska bli vår  SISTA flytt. Hoppas verkligen att det stämmer.


Nu blir det lite pelletsfakturering. Tjohej ! // H

Av Hanna - 12 maj 2010 10:02


Jag har fått BBB:s reklamsnutt på hjärnan !


"upplev mer upplev mer"

 

 

 

Störande när man inte kan sluta nynna.    // H

 

Av Hanna - 11 maj 2010 15:56


 

 

Lilla E har världens bästa farmor !

 

Idag bytte hon av M vid lunch så han kunde åka på jobbet och således bara VAB:a halva dagen. Jag hade ju utbildning idag med så det var sagt att jag skulle stanna hemma i morgon om det behövdes. Men vad tror ni att hon gör !? Hon tar med sig Lilla E hem och ska alltså ha honom både över natten och under dagen i morgon. Vi kan jobba båda två och det behöver vi verkligen ! Sen på fredag när det är klämdag ska han få vara hos dem oxå ! Det finns inga ord att beskriva hur snäll hon är ! Tack snälla !!


Nu jobba ännu mera ! // H

Av Hanna - 10 maj 2010 20:41


Jag är vansinnigt trött. Ont i munnen och käken. Mår illa och vill bara sova. Egentligen. Men jag fastnade ändå framför denna burk letandes efter fakta om radonsäkring och hur mkt det kan tänkas kosta. Har inte hittat nåt speciellt, så inte är jag nåt klokare heller. Hamnar hela tiden på forum för husbyggare där det skrivs om en massa annat. Hittills har jag inte hittat nån som skriver nåt negativt om vår husleverantör eller liknande och det känns bra.


Dagens bästa är att vi fått plats på den fsk vi sökte i första hand till Lilla E efter flytten. Helt nybyggd och jättefin ! Hoppas den är lika bra som den är fin.


Nu blir det lite Lyxfällan på TV3 Play. Sen sova. Hej ! // H

Av Hanna - 10 maj 2010 07:18


Idag ska jag gå kurs med Kurt. Eller nåt. I morrn med för den delen. Ska bli lite bättre på att jobba i Excel är det tänkt. Det var ett av mina mål för året, att ta tag i sånt här & bli bättre på även de "små" sakerna. Synd att det tar upp 2 hela arbetsdagar bara....får ta igen det sen.


Lilla E är fortfarande dålig i ögonen, så han är hemma idag med farmor. Tackar gud för att hon finns och hjälper oss såna här gånger !


Jag kör en "helgen i punktform" igen...mest bra saker !


  • Grillade hamburgare med J & G i lördags.
  • Spontan drinkafton efter burgarna...kul !
  • Lite seg i kolan på sön morgon, men det var det värt !
  • SOL !!
  • Utedag på altanen.
  • Pratade lääänge med barndomskompis på telefon.
  • Momma & R kom på en fika i solen.
  • Käraste M jobbade 5 timmar på söndagen. Beordrad övertid.
  • Lilla E kallade mig morsan.
  • Soffmys på fredag kväll, iaf för mig. M sov !
  • GK1:an visade på radon på vår tomt. Trist men ingen fara egentligen.
  • Troligtvis inget berg alls på tomten. Lättsamt !
  • Ont i käken hela helgen. Snart ringer jag tandl....IGEN !

Ja, det var en del av det som hänt under helgen. Radonvärdena var inte skyhöga utan bara precis över gränsvärdet. Får lägga in en slang (typ) under plattan när vi gjuter....


Nu blir det jobb. Hej ! // H

Av Hanna - 7 maj 2010 12:15


...att M:s son skulle få feber just idag så hon fick avboka lunchen och åka för att hämta honom på fsk. Jättetråkigt för oss men såklart värst för den lille som inte är frisk. Krya på dig grabben !


Jag tog en chicken wrap på McD i stället. Satt ute på torget i solen och åt. Härligt. Men jag saknade en vän att surra med..... Vi får ta igen det snart !


Nu jobba mera ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards