Alla inlägg under maj 2010

Av Hanna - 24 maj 2010 10:20


...kontrollen. Ha ha....det tog typ 2 veckor för bostadsbolaget att komma fram till att vi var OK att ta in som hyresgäster. Skönt iaf att de kom fram till att vi blev godkända. Nu ska vi bara se NÄR vi ska flytta oxå. Försäljningen får avgöra. Just nu betyder det att vi ALDRIG får flytta, men som sagt...det tar sig nog och hips vips är det sålt och klart och flyttlasset kan gå. Jag längtar ! Vill bara kunna släppa det gamla och se fram emot det nya ! Vi har så mkt planer och funderingar för livet i det nya huset....det ska bli så härligt ! Livet i Lyckan ! // H


Av Hanna - 24 maj 2010 07:00


Som vanligt när det hänt lite grejor orkar jag inte skriva om allt.   


  • Grillade hos svärpäronen på fredan.
  • Plantsättning för M:s del medan Lilla E & jag var hemma med farmor.
  • M fick påhälsning av STOR björn under plantsättningen. 25 meter ifrån !
  • Hjälpte svägerskan att bygga växthus på söndan
  • Åt tunnbrödsrulle till middag, det var länge sen !
  • Jag sov 12 timmar mellan lör-sön. Galet trött.
  • Köpte lösgodis och åt igår kväll. Ont i huvet idag, sockerbakis ?

Ja det var en del iaf. Kommer inte i håg allt. Men vi har inte städat eller pysslat hemma ett endaste dugg och det har varit så skönt. Gudomligt rättare sagt.


Ja M fick ju påhälsning av en stor björn när han satte plant. Den kom emot honom och trots att han började ropa och hojta stannade den inte förrän den var 25 meter ifrån honom. Då vände den och M kunde smyga/backa tillbaka mot bilen och svärfar. De stod vid vägen en stund och pratade, och rätt vad det är kom den tillbaka ut på hygget. Denna gång kom den inte så nära, men den verkade ju inte vara så skygg iaf. Läskigt & häftigt !


Hoppas att ni alla haft en bra helg och att ni får en bra vecka ! // H

Av Hanna - 21 maj 2010 11:45


Jag och I ska ta oss en lunch i solen idag. En sallad eller liknande blir det. Härligt ! Sånt piggar upp ännu mer. Men det som skulle pigga upp allra mest saknas fortfarande. Kom igen nu !!!



Av Hanna - 21 maj 2010 07:43


....ett sånt besked kan göra ! Nyckeln som kom tillbaka räddade nog hela helgen. Humöret svängde till det bättre på en gång och vi sov gott hela natten. I morse var vi alla uppe i bra tid, så vi kunde åka tillsammans och lämna Lilla E på fsk och sen vidare så jag kunde byta till bussen vid ICA Kvantum. Jag kom på jobbet 07.10 och det är ju en alldeles utmärkt tid att börja jobba. *kvitter kvitter* Jag mår bra idag !! Visserligen trött och så vidare efter alla turer, men glad ! Ska försöka vila ut i helgen....men lite nytta ska vi hinna med oxå. I solen hoppas vi på. Den skiner redan och det är ju underbart ! Tjooho vilken dag detta kan bli !!


Får vi in ett bud på radhuset dessutom så är det alldeles perfekt ! Antalet klick på annonsen är nu över 400 st så någon mer intressent borde ju ha dykt upp. Håll tummarna.


Nu ska här jobbas !! // H


Av Hanna - 20 maj 2010 21:16


En stor del i att jag har varit vresig och stressad idag är att vår nyckel försvann i går så hela visningen höll på att gå i stöpet. Enligt överenskommelse la jag ut nyckeln i brevlådan innan vi åkte så att mäklaren skulle kunna hitta den och öppna. Paniken var ju total när hon 5-10 minuter innan visningen ringde och frågade var den var och vi insåg att nån hade tagit den. Som tur är så har min granne vägg i vägg huvudnyckel så han öppnade åt henne. Han var även snäll och låste efteråt. Tack för det ! Vi har ägnat hela dagen åt att gå igenom olika möjligheter och scenarion, det ena mer otroligt än det andra. Jag har varit rädd och verkligen oroat mig för att det ska komma in nån och rota bland våra saker. Vi har pratat med försäkringsbolaget och varit på vippen att ringa polisen och anmäla det hela som stöld. Visserligen är det dumt att lägga i brevlådan, men det är lik förbaskat stöld om man tar nåt därifrån !!


Men....


Idag när vi kommer hem så frågar ett barn på gården om vi fått tillbaka nyckeln....misstanken om att han vet nåt börjar gro... Sen kommer han och berättar en helt otrolig historia om hur en tant från grannkvarteret varit och tagit den medan han försökte stoppa henne.... ELLER HUR !?!? Så vi gick och pratade med hans föräldrar som lovade att prata med honom i enrum....det verkade som om de inte riktigt litar på honom heller...Efter ett tag kommer pappan med nyckeln som sonen gömt. Så skönt att den kom tillbaka men så ARG man blir. Jag sa ju till grabben att det var viktigt att han berättade sanningen, eftersom detta är mkt viktigt för oss osv.... Han ljög mig rakt i ansiktet !! *grrr*  Men men...han hade väl dåligt samvete.....så det fanns nog en liten önskan om att erkänna när han kom självmant och berättade om tjyvtanten.... Huvudsaken är att nyckeln är tillbaka....Så skönt !


Nu hoppas vi bara att nån av de 389 klicken på annonsen ska ge resultat. Ge oss ett bud att ta med oss in i helgen...SNÄLLA !!!   


Nu ska jag slå mig ner i soffan. Har precis kommit in från en 1 ½ timmes promenad i solen. Den satt som en smäck ! Trevlig kväll ! // H

Av Hanna - 20 maj 2010 12:27


Igår var en bra dag. Tills den blev dålig. Sen blev den sämre. Idag är oxå en dålig dag. Litet intresse på visningen, en försvunnen nyckel och lite annan skit är det som orsakat detta. Lägg på enorm trötthet och anspänning och ni har mig på pricken. Vill ha helg och ett totalt break från allt just nu. Hoppas att jag snart får en anledning att skratta åt eländet. Typ ett bud. Nu ! // H

 

 

Av Hanna - 19 maj 2010 13:24


Det blir lite ändringar på eftermiddan. J ringde precis och berättade att hon blivit sjuk så dit ska vi inte åka. Trist !! Men såklart mest tråkigt att hon blivit sjuk och mår dåligt.

 

Krya på dig vännen !!

  

Så nu vet vi inte vart vi ska fly under visningen. Men det löser sig, får ringa och kolla om det är nån hemma nånstans och som har tid/lust att få oss på besök.


Usch....återigen verkar magsjukan alltså ha slagit sina lovar häromkring....Nu för tiden är det inte mig själv jag oroar mig för mest utan såklart för Lilla E. Han har ju haft riktig magsjuka 2 ggr och det är inte kul. Både läskigt och jobbigt. Kan man inte uppfinna vaccin mot alla såna här äckelvirus !?!? Tänk på oss emetofober.... Nä...vill inte tänka mer på detta. Fy.


Ska ta och greja lite mer. Hej !! // H

Av Hanna - 19 maj 2010 12:32


Nu då ? Ja....nu har jag lyckats återställa språkfältet. Höll inte på att hitta det, men till slut så ! Vet inte hur jag kom åt det, men jag måste har klickat där iaf. Men nu är alltså ordningen återställd. Skönt det !


Med städningen inför visningen börjar det inte vara så mkt kvar. Jag sitter i hallen och surfar lite, vill inte gå omkring så mkt. Har några små grejor kvar att torka av men ska vänta med det tills vi åker hemifrån. Ska vila en stund tror jag oxå....vilken av de puffade sofforna och bäddade sängarna ska jag välja ? Ha ha...så här städat ÖVERALLT & SAMTIDIGT har vi nog inte haft sen vi flyttade in. Synd att vi inte ska vara hemma och njuta av det bara....Har inte direkt stajlat här hemma, men städat rejält och plockat undan så de som kommer ska kunna tänka in sina egna grejor här och (förhoppningsvis) vilja flytta hit ! FY FAN vad detta är nervöst. Just nu känns det som "bara vi får sälja". Får vi utgångspriset är vi nöjda och blir det mer så är det en skänk från ovan.   


Under tiden visningen är ska vi åka till J och hälsa på en sväng. Hon är snäll och bjuder oss på middag, perfekt för oss som inte vill kladda ner vårt eget kök. Vi brukar ju kunna surra på ordentligt och det känns bra eftersom man behöver tänka på annat än bara huset och budgivningen emellanåt.


Nu ska jag försöka fika nåt utan att söla så mkt. Sen blir det en runda för att kolla  så allt är ok, man kan ju ha missat nåt.


Hej på er ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards