Alla inlägg under maj 2010

Av Hanna - 7 maj 2010 09:36


Nu är det äntligen fredag ! Lilla E vaknade i morse med ett svullet och kladdigt öga. Han är hemma med sin pappa idag. Dryga 38 grader hade han oxå. Typiskt. Hoppas att han klarar andra ögat och att ingen av oss blir smittad. Tvätta händerna extra noga är det som gäller !


Ska luncha med väninnan M idag och det ser jag fram emot. Ska bli kul att surra lite och uppdatera läget. Har hänt mkt sen vi sågs sist. På vägen till lunchen ska jag springa förbi mäklarkontoret och lämna in lite papper så att de kan göra klart annonsen. Så spännande !


Vår tomt blir nog GK1:ad idag dessutom. Geotekniskt undersökt alltså. Bra det, så vi vet vad det är för mark vi ska bygga på. Det händer mkt nu. Me like !


Hoppas att ni alla har en bra fredag. // H

Av Hanna - 6 maj 2010 20:30


Nu har vi fått länken till sidan där fotona finns att titta på. De blev så bra ! Snacka om att han trollade med kameran.    Hoppas nu att någon vill köpa det !


Nu ska jag fortsätta mysa ! Go'kväll // H

Av Hanna - 6 maj 2010 18:03


..ska vi ha. Det blir tidig kväll med bara mys ! Efter allt stök vi haft för oss de senaste veckorna känns det lite som om luften går ur en. Visserligen var ju detta bara uppvärmningen, det kommer ju behövas ännu mer stök inför visningarna. Men det är inte förrän om ett par veckor så nu blir det helledigt från stök i några dar. Mycket jobb är ju gjort. Fotografen lämnade en webbadress och en kod så att vi ska kunna logga in i kväll och kolla på bilderna. Spännande ! Hoppas verkligen att det blir bra och att det kommer många och kollar sen. Mäklaren har lämnat ett förslag på utgångspris och det kändes lite högt kanske, ska höra med henne om hon verkligen tror att det är möjligt att få det eller mer. Fast det är klart...hon är mäklare och har nog mer koll på marknaden än vad jag har, och får vi det hon satt eller (halleluja) ännu mer så är det ingen som bli gladare än jag ! Skulle sitta som en smäck ! Och va roligt om det visar sig att vi gjorde en riktigt bra affär när vi köpte detta för snart ett år sen....  


Nu värker det i munnen. Attans tandskrutt att ställa till det. Har gått på tabletter hela dagen.    Man blir trött oxå av att ha ont. Humöret blir lite risigt och tålamodet går ner till noll. Åh, en helg med mys och ledigt kommer sitta fint. Hoppas att vi hinner träffa lite vänner och att solen skiner på oss, vi har inget inbokat och det är skönt. Önskar mig ett (eller kanske två) glas vin, lite grillat, sol och allmänt helgmys. Detta vill jag toppa med smärtfri mun och en frisk familj ! Lilla E är lite kladdig och röd i ögat. Såg det när vi var ute, och såklart lyckades han gnugga in lite grus oxå så det blev ännu värre. Är lite fundersam om det kan vara ögoninflammation på gång. Hoppas inte det.


Nu ska jag slappa lite medan grabbarna badar. Trevlig kväll ! // H

Av Hanna - 6 maj 2010 13:15


Fotografen har varit här och fotat. Hoppas bilderna blev bra. Är trött efter att ha fejat och röjt på kvällar och nätter, så nu blir det fräckt nog en kort stunds vila på soffan innan Lilla E ska hämtas på fsk. Vi pratade med personalen i början av veckan och det var helt ok att ha honom där fast jag är ledig idag så det är med gott samvete jag säger....På återseende....*snark* // H

Av Hanna - 5 maj 2010 08:48


I morgon kommer fotografen. Det ser ut som ett kaos hemma. Hjälp. Som grädde på moset kommer en stylist hem till oss ikväll ! Hon kommer få ett tufft jobb ! Det känns som att styling är en omöjlighet med den oordning som råder... Ska jobba på som en iller nu och försöka dra hem tidigt och kanske få undan lite innan hon kommer. Förstår inte, vi jobbar på och grejar varje dag men ändå står man här sista dagen och känner sig stressad. Ska bli så skönt när detta är gjort så vi kan slappna av lite.


Min tuss i munnen är borta. Den höll på att lossna i går så jag plockade bort den. Blödde ingenting men gör lite ont. Hoppas att det läker fint nu då ! Varken orkar med eller har tid att ha ont i munnen !


Nu fika. Flytande för mig eftersom hålet där tanden satt alltså är öppet igen.  Hej ! // H

Av Hanna - 4 maj 2010 08:34


Jag tokgillar att jag nästan inte har ont längre ! Det är en så skön känsla när man känner  "wow nästan helt bra" ! Imorrn ska tussen som skyddar hålet tas bort och sen är det bara att hoppas att det läker som det ska.


Vi var ju på utvecklingssamtal på fsk i går. Det gick jättebra och det var inga problem alls. De kallar Lilla E för hela husets solstråle ! Det värmde att höra. Han fick mkt beröm för sitt språk och ordförråd. 2- och 3-ordsmeningarna kommer allt oftare och de ord han kunnat ett tag har han riktigt bra uttal på. Han säger numera även pottan när han vill gå på den och det funkar bra. Det bästa han vet är att få hjälpa till, så det är mycket "hälpa" hemma nu. Det händer nåt nytt varje dag ! Lillkillen blir stor i ett rasande tempo.... mamman hänger inte med !


Nu ska jag jobba vidare. Körde ett race hemma igår med tvätt och städ, så det är lite segt idag. Sliten. Men solen skiner och jag är glad ! På fredag blir det dessutom tjejlunch med M, det ska bli kul ! // H

Av Hanna - 3 maj 2010 15:39


Vi har haft en jättebra helg ! Om man bortser från att jag varit klen, så har allt bara varit på topp. Fortfarande ont och jäkligt men halsen är mkt mindre svullen och ond så det är på väg åt rätt håll. Kan snart gå över till normal mat för hela slanten. Just nu är det 75/25 med flytande föda...Såret i munnen är ömt, men det går bra så länge man inte tuggar på den sidan. Mkt mkt glad för det!


Helgen i punktform....random ordning....   


  • Pappa / Moffa stannade 2 nätter !
  • Grillat *mums*
  • Mattan limmad i trappan. Superfint !
  • Lilla E fick en ny STOR lastbil av moffa som han älskar !
  • Sänggavel tillverkad av oss till oss. <3
  • Avatar har vi sett.
  • IKEA. Tack J för kanonsällskap ! Energiboost för tjej-mig !
  • Tomten är nu officiellt våran !
  • Promenad ca 5 km.
  • Virke (50 sågstockar) hämtat i skogen till vårt garagebygge.
  • Beslut om garage taget. Blir nästa sommar visserligen men bra att vi har BESTÄMT oss. Äntligen. Gjuter plattan nu i sommar och snickrar nästa av virket som mannen varit i skogen tillsammans med svärfar och dragit hem.

Sen kommer jag inte på nåt mer som kvalificerar sig in på min BRA lista. Men visst var det ganska mkt ändå !? Och mer blir det, har det på känn !


Hoppas kunna träffa väninnan M på lunch denna vecka kanske. Det vore mkt trevligt !


Ikväll väntar ett städryck. Jag kommer vara ensam hemma några timmar medans grabbarna är med svärfar och skruvar i hans bil. Ska dra hem strax och sätta igång. Ha en bra kväll ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards