Alla inlägg under mars 2009

Av Hanna - 20 mars 2009 15:04


...att kräkas ! Så vad tror ni hände !? Efter ett drygt dygns illamående och yrsel så fick jag ta mig ett snack i den stora vita porslinstelefonen. Men som tur var så räckte det med ett samtal och sen mådde jag MYCKET bättre. Fick sen sova nästan hela natten och nu i morse så kände jag mig rätt ok. Fattar inte att jag ska åka på all skit... Men men...som det verkar så är det över nu iaf. Hela dagen har ju gått utan illamående och det är så skönt !


Min lilla ängel sov hela natten utan ett knyst och det är ju väldans skönt när man är sjuk och inte orkar så mkt.


Just nu väntar jag på käraste M som är på väg hit. Lilla E kommer nog oxå bli jätteglad att se honom. Vi ska vara hund- och husvakt från lördag till söndag eftersom mamma & R ska till Sundsvall på nåt möte med middag och kalas.


Nu är det helg ! Önskar er en trevlig sådan. // H

Av Hanna - 19 mars 2009 16:50


...men inte helt bra. Mår fortfarande illa och känner mig helt matt. Blir yr så fort jag är uppe och går och att lyfta/bära Lilla E är jättetungt. Har ju inte kräkts eller nåt så jag fattar inte vad det är frågan om, varför ska jag måsta må så här illa !?! Som tur var så har ju min mamma varit hemma nästan hela dagen och roat lilleman när jag inte orkat. Kunde ju inte sova i natt så jag är tröttare än trött nu dessutom.... Ja ja....ska försöka få i mig lite att äta, har inte blivit mer än par skorpor och lite thé/nyponsoppa på hela dagen. Kommer säkert bli lite piggare bara jag får i mig lite energi, men inte känns det frestande att äta när man mår såhär....


Ikväll ska jag kolla på Medium på 4an, om jag orkar dvs. Hoppas att Lilla E kommer sova 20.00 - 06.00 i natt oxå, så jag kan komma i kapp lite på sömnkontot.


Hoppas ni haft en roligare dag än vad jag haft. Fredag i morrn !! // H



Av Hanna - 19 mars 2009 08:43


Och inte så lite heller. Har mått illa hela natten och gör det fortfarande. Fryser som en hund och har ont i huvet. Är så sjukt less på att va sjuk så nu får det ta mig f**n gå över !


Fy va tråkigt ! // H

Av Hanna - 18 mars 2009 19:02


Lilla E har fått påskpresenter av sin moster L och storkusinerna L & T. En jättefin munkjacka med mjukt luddigt foder som kommer bli perfekt till våren och en haklapp från Marimekko med lastbilsmönster i glada färger. Superfina och bra presenter ! Tack snälla !


Vi har även gjort ännu ett försök att äta potatis idag, det gick lite bättre än de andra gångerna. Det är med stor skepsis han gapar och smakar. Men han kräktes inte iaf. Framsteg ! Ska prova ett par dagar till innan vi byter smak. Undrar vad vi ska prova då, kan nog bli morot... Mamma säger att jag och mina syskon gillade morotspuré när vi var små så vi får väl hoppas att Lilla E oxå gör det.


I morgon är min mamma ledig nästan hela dagen (börjar jobba kl 16) så då ska vi nog ta en promenad med henne. Kanske blir det in och handla lite. Vädret avgör.


Ha en trevlig kväll ! Jag missar Grey's Anatomy men hoppas att käraste M spelar in åt mig, känns som stenåldern att spela in....ha ha...men vad gör man inte !? // H

Av Hanna - 18 mars 2009 12:10


Blev panghungrig när jag var ute så det fick bli en lunchpaus. Här kommer förmiddagen i bilder.


Matkällaren i vinterskrud



Akkja


Lilla E har hittills sovit 2 h & 15 min i vagnen. Han vaknar nog när som helst. Ska sleva i mig lite lunch innan dess. Hej Hopp ! // H

Av Hanna - 18 mars 2009 08:10


...finaste väder !! Jajjemen, det har vi nog fått hit till Långtbortibyn idag. Tack förresten Velourpappan för det fina namnet på detta samhälle där jag just nu befinner mig. Långtbortistan är ju ett allmänt och mer välkänt smeknamn men det känns lite för stort, så Långtbortibyn är nog mer passande.



Vackra vårvinterdagar som denna saknar jag "SuperSnabben"


Lilla E har sovit alldeles fantastiskt bra i natt. Somnade efter gröten, ca 20.30, och sov till ganska precis 06.00 En enda gång har jag varit upp och gett honom nappen. Sweet ! Förut så åt han gröten + att jag ammade lite precis när han la sig, men nu har vi ökat grötportionen så han klarar sig hela natten utan sista amningen. Ökar ju möjligheterna för mig att vara hemifrån på kvällstid, om jag nu skulle få för mig att dra i väg på nåt dvs....*hi hi*


Vi ska gå ut så fort Lilla E har ätit nästa gång. Borde bli om en timme ungefär. Ska ta med boken och kanske lite fika så jag kan sitta ute medan unge herrn sover i vagnen. Saknar verkligen att ha denna möjlighet när vi är hemma i lägenheten, så nu ska det utnyttjas till fullo.


Hoppas ni får en kanondag ! // H


Av Hanna - 17 mars 2009 22:12


...Jakob fick vi till middag när vi kom till mamma. Det är jättegott om man pillar bort bananerna. Sen bjöds det på tårta oxå. Smaskens !


Kvällen har ägnats åt lite pyssel, jag har knåpat i hop 2 par örhängen och en ring. Fick mitt efterlängtade pysselpaket från Panduro idag, så nu har jag lite att pilla med. Kul !


Nu är jag lite trött och ska bara surfa lite till innan jag lägger mig och läser. Go'natt. // H

Av Hanna - 17 mars 2009 13:42


Japp, beslutade snabbt att det blir en tripp upp till mamma för att bryta tråk-trenden ! Egentligen borde jag väl hitta på nåt här hemma för att åstadkomma samma sak, men eftersom brorsan fyller år oxå så blir det såhär. Nu ska vi packa ! =) Känns redan lite bättre.... Tjing ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards