Alla inlägg under mars 2009

Av Hanna - 17 mars 2009 11:56


Ska egentligen inte klaga, för vi mår bättre i våra förkylningar och allt annat är bra. Men jag är så himla less på att vara hemma. Lilla E är verkligen det bästa jag har, så det är inte frågan om det. Men denna mastodontledighet kommer ta knäcken på mig. Varje dag känns som en evighet av samma, samma, samma. Jag går på promenader, besöker Öppna förskolan, åker in på stan nån gång i bland och pysslar på här hemma. Vad mer ska man göra ? Känns jättejobbigt att känna såhär, och jag är riktigt ledsen. Men jag står inte ut !! Hjärnan känns som potatismos och all ork och inspiration är borta. Blä Blä Blä.


Önskar att jag kunde vakna varje morgon med samma leende som Lilla E gör, han är ett knippe solsken !


Uppiggande läsning va !? // H

Av Hanna - 16 mars 2009 21:37


...dag om man håller på Timrå IK. De förlorade nyss sjunde och avgörande matchen mot Hv71. Slutspelat för dem med andra ord. Själv är jag inget Timrå-fan men D som varit på O'Learys i kväll för att se matchen är nog väldigt besviken. Under tiden han var där var M & Stora E här och fikade nybakt sockerkaka. Käraste M hade varit duktig och bakat. Mums !


Dagen har varit lugn, på gränsen till tråkig. Föräldragruppen blev inställd så vi blev hemma. Hann iaf läsa ut min bok medan Lilla E sov. Så ikväll börjar jag på en ny. Människa utan hund av Håkan Nesser. Ser fram emot det.


I morgon fyller min lillebror 21 år. Åker nog kanske upp till Strömsund till helgen och gratulerar honom med paket. I morgon blir det till att ringa och gratulera i all sin enkelhet.


Grattis lillebror !!


Nu ska jag kolla lite på TV innan det är dags att krypa till sängs och påbörja nya boken.  God Natt ! //H

Av Hanna - 15 mars 2009 21:57


Dessa vårvinterdagar är verkligen det bästa som finns tror jag. Så himla skönt att vara ute och bara må gott. Idag tog vi premiärtur i nya skoterpulkan och det gick jättebra, Lilla E somnade direkt när vi åkte ut och sov vidare i nästan 2 timmar sen vi stannat. Sedan satt vi även där i medan han åt och det visade sig sen att pulkan även var ett utmärkt skötbord. Mycket bra ! Då kan vi vara ute hela dagarna om vi vill utan problem.


Lilla E i sin fina röda PoP-overall

Så fin i sin overall !


Vi hade även turen att få trevligt sällskap idag. J & G kom på skoter från Brunflo. Jätteroligt ! Vi surrade som vanligt en hel del. Tillsammans med dem åkte vi även på en extra sväng för att provåka ekipaget lite till. Åkte över en sjö där det var MYCKET vatten och snö på isen så det gick jättetungt och sprutade snö från skotern över hela pulkan. Lite läskigt tycker jag fast jag vet att det inte är nån fara egentligen.



J, Lilla E, G

Tack för trevligt sällskap idag !


Nu sitter vi i soffan och kollar Beck, som vanligt på söndagskvällarna. Nöjda och lite lagom trötta efter en bra helg. I morgon väntar föräldragrupp på Gläntan, resten av veckan är oplanerad så vitt jag kan komma på nu...


Ha en trevlig kväll ! // H

Av Hanna - 14 mars 2009 19:15


Idag har Lilla E smakat potatis för första gången. Han kräktes. Såg verkligen ut som om han tyckte att det var megaäckligt. Men men...det är ju bara att fortsätta några dagar till och prova, det går nog bättre med tiden. Nu är det snart dags för gröten, och den äter han med förtjusning. Sölar nästan ingenting, bara gapar och smaskar i sig. Sover som en stock sen. Härligt.


Dagen har varit lugn, har suttit ute och solat och bara haft det bra. Ska väl kolla Melodispektaklet i afton och sen vara glad att det är färdigt för i år. Märkligt det där...jag gillar det inte men kollar ändå. Varför !? =)


Ha det gott. // H

Av Hanna - 13 mars 2009 13:09


Tjoooho ! Nu är det äntligen fredag och det är ju jättehärligt ! Bara tre timmar kvar tills vi är lediga hela familjen !


Om bara en liten stund kommer min pappa hit på besök, vi får hoppas att Lilla E inte blir blyg den här gången. Han har med sig lunch, tror att det blir burgare från MAX. Var länge sen jag åt nåt därifrån så det blir gott.


Nu ska jag ringa barnmottagningen på sjukhuset och höra vad de har att säga om att nya utslag är på väg. IGEN !! Avslutade förra medicinkuren i helgen. Pratade med läkaren på hälsocentralen om det i tisdags och hon kunde bara säga att det förhoppningsvis avtar med tiden. Nu är han ju visserligen förkyld så det kanske inte är så konstigt om det bryter ut, men så här tätt inpå en 10-dagarskur !?!


Hoppas ni har en fin fredag. // H

Av Hanna - 12 mars 2009 21:34


Det blev ingen promenad i kväll, vi åkte hem till supersnälla svärmor och svärfar där vi fick låna tvättmaskinen och även äta god kycklingmiddag. Tvättstugan här i huset var fullbokad och det var totalt slut på rena kläder till Lilla E. Vi har verkligen legat på latsidan med tvätten, skjutit upp det helt enkelt. Tur att vi fick låna maskinen och tvätta upp det viktigaste nu ikväll, resten får vi ta när det är ledigt och fritt fram i vår tvättis. Snart hoppas jag, det är även dags för byte av sängkläder osv. Mer tvätt åt folket !


Med det får det vara nog för i kväll. Good Night ! // H

Av Hanna - 12 mars 2009 12:03



Nu har vi slappat i ett par timmar och lite effekt hade det. Känner mig lite piggare och halsen är mindre ond. Skönt. Hoppas att det fortsätter åt rätt håll hela dagen !


Lilla E har fått en matstol, den vita klassikern Antilop från IKEA. Smidig och prisvärd. Han satt i den nu medan jag åt lite lunch och det är tydligt att den nya sporten är att kasta leksaker på golvet om och om igen. Sedan bara skrattar han. Har på känn att det blir mkt bus framöver.



   


Lilla E i sin nya matstol.


Ikväll ska vi ta en promenad hela familjen. M får styra vagnen, för det lär ju inte jag orka med i mitt skick. Ska nog gå förbi och kolla in tomterna som är till salu här uppe. Det är ingen kö på dem....kliar lite i husbyggarfingrarna. Vore ju härligt att bygga EGET och NYTT ! Men men....det är stor skillnad på att drömma och att ta steget och verkligen göra det. Tål ju att funderas på...då har jag ju nåt att sysselsätta mig med iaf. Hjärngympa !


Hoppas att ni alla är ute i solen och njuter av finvädret. // H

Av Hanna - 12 mars 2009 09:07


Ja det är nog ordet som bäst beskriver hur jag mår idag. Har troligtvis haft feber i natt och halsen känns som om jag svalt en näve rakblad. Lilla E är fortfarande snorig och täppt men verkar utöver det må ganska bra. I går kväll var han lite grinig men inte så farligt. Somnade vid 21.30 och sov till 03.00 då han fick komma och äta lite för att sedan somna om till kl 07.45 Så han har sovit hyfsat i natt, värre var det med mig. Tror jag vaknade en gång i kvarten av olika anledningar. Hoppas det ger sig så inte helgen blir kass.



Tror att jag ska passa på att slå igen ögonen en stund medan Lilla E gör samma sak.


På återseende....snörvel.... // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards