Alla inlägg under mars 2009

Av Hanna - 11 mars 2009 19:54


Det blev ingen sväng på Öppna Förskolan utan vi promenerade bort till Torvalla och hoppade på en buss in till stan. Väl där gick vi ner till Badhusparken där vi mötte upp D och kusin Stora E. Tillsammans med dem fikade vi och kollade på lite folk. Det är verkligen fint och bra ordnat där nere med grillplatser, skridskolekplats och så alla upplogade isvägar och skidspår på isen. 


Vinterstaden !


Efter det gick vi till mitt jobb så att Lilla E kunde äta, och så surrade vi bort lite tid för mina kära arbetskamrater. Tror iofs att de tyckte att det var roligt att få bäbisbesök, så det gjorde nog inte så mkt. Känner att jag saknar jobbet och alla kompisarna. Kul att titta in en sväng och få prata om nåt annat än barn. =)


Nu ska jag koka nåt varmt att dricka, min hals är ond. Känner att det börjar tjockna i resten av huvet oxå, så jag befarar att det blir lite krassligt ett tag framöver. SUCK !


Ha en trevlig kväll och glöm inte att det är Greys Anatomy om en dryg timme ! // H

Av Hanna - 11 mars 2009 09:51


Jag har ont i halsen. Igen. Är ju inte så länge sen jag kände mig hängig och kraxig. Sjukt tråkigt. Hoppas återigen att det inte blir mer än såhär, det går ju bra så länge man slipper feber och snor. Lilla E är jättetäppt och har sovit lite dåligt i natt. I morse när han skulle äta hade han uppenbara problem med snoret. Har försökt hjälpa honom med lite nässpray och sedan Näsfridan, men det sitter liksom för långt in så det gjorde nästan ingen skillnad.


Annars är det en fin dag i dag, solen skiner och man kan glädjas åt att halva veckan snart är gjord. Kan kanske bli en sväng bort på Öppna idag för en fika och lite surr.


Nu är den lille mannen vaken. Ska ge honom lite käk. Tjing ! // H

Av Hanna - 10 mars 2009 20:54


Ho ho vad han växer ! Lilla E mätte idag 66 cm och väger 7570 gram till det. Detta när han är 5 månader och 1 vecka ganska precis. Vacineringen gick bra, han sa inte ett pip när han fick första sprutan. Andra sprutan som de sa skulle göra ondare fick honom att gråta en liten skvätt, men knappt var plåstret på innan han var glad igen. Duktig grabb !


Nu ska jag se på lite Desperata Husfruar medan mina älsklingar äter gröt och tar på pyjamas. I alla fall den yngre upplagan... =)


Ha det gott. / H

Av Hanna - 10 mars 2009 10:39


Yes, idag är det tisdag och vi ska på BVC för 5-månaderskontroll av Lilla E. Han ska även få sprutor och så ska vi prata med läkaren om varför han får tillbaka sina utslag relativt ofta, om det finns nåt att göra åt det eller om vi helt enkelt får leva i konstant väntan på nästa omgång. Mest synd är det såklart om den lille som drabbas av dem, men det är inte så kul att vara mamma och måsta se dem blossa upp i det söta lilla ansiktet.


   

Gullunge !


Jag är fortfarande inne i en lite oinspirerad fas. Hoppas att ork och lust att ta sig för mer saker kommer åter snart. Tur att min lillgubbe inte verkar tycka att dagarna är ett dugg tråkiga eller enformiga, så länge han är nöjd så känns det ok i alla fall. Så är det med det mesta sen han kom till världen och det är ju så det ska vara. Puss på dig Lilla E !


Börjar bli dags att käka nåt. Ha en bra dag. // H

Av Hanna - 9 mars 2009 13:43


Är det någon som har nåt bra tips på hur man får dagarna att bli lite roligare och så de går lite fortare ? Att vara hemma så här mkt får min hjärna att sega i hop, jag blir omotiverad och fantasilös. Skulle behöva nåt att göra som kändes lite stimulerande. Tips emottages tacksamt !!

Av Hanna - 8 mars 2009 20:04


Kort resumé av helgen....


Blev inte så mkt shoppat på IKEA på lördagen men lite smått och gott iaf. Några förvaringslösningar, bland annat backar att ha den lilles leksaker i och tidskriftssamlare till mina tidningar. Värmeljus och servetter såklart ! =) Ett klädskåp som matchar en av våra byråer var den enda stora grejen. Det som slår mig när jag går där och fantiserar om massa nytt i möbelväg osv är att JAG VILL FLYTTA innan jag egentligen orkar tänka på nya möbler. Känns som om det återkommer till det hela tiden...Just nu lägger jag typ noll energi på hemmet för jag trivs inte och längtar till den dagen vi får flytta till nåt eget. Tråkigt att känna så.


Idag har vi varit och köpt oss en skoterpulka. Den var nästan oanvänd och i fint skick. Färgen var passande nog svart och blå vilket är samma som skotern. Ett färgmatchat ekipage kommer vi alltså att glida omkring i resten av vårvintern. Hoppas bara att det blir bra väder så vi kan använda den mkt, de är ju inte direkt gratis... Fattar inte att de kan vara så dyra egentligen...men men...Nu har vi iaf köpt en och känner oss nöjda med det.


Snart är det dags för kvällens Beck och lite mys i soffan. Min helg har varit bra, hoppas detsamma gäller för er ! // H

Av Hanna - 6 mars 2009 17:43


Ja det gör vi....fast inte så långt. Ska hem till M:s föräldrar i kväll och äta räkmacka. Mums ! Sover över där och åker direkt till S-vall därifrån i morrn bitti. Stannar nog där på vägen hem oxå, sen på söndan ska vi ju förhoppningsvis köpa skoterkälken och även hinna ut och prova den en sväng. Så det blir nog lite bloggat i helgen. Troligtvis ingen som lider av det. *ha ha ha*


Hoppas helgen blir supernice för er alla ! // H

Av Hanna - 5 mars 2009 19:19


...så att vi får en HEL kväll för oss själva ? Har alldeles nyss nattat Lilla E. Vanligtvis är han inte redo att sova för natten förrän kl 21.00 ungefär men idag har han sovit så lite och vi gjorde även i ordning gröten tidigare än vanligt så nu är han i säng. Återstår att se om det håller. Känns lite konstigt, man är ju van att det är ganska sent när detta tillstånd av fria händer infinner sig. Men detta är nog bättre, så det är ju bara att hoppas att detta är nåt vi kan fortsätta med.  Håll en tumme !


Nu ska jag koka mig en kopp thé och fundera på lite saker att shoppa på IKEA.


God afton ! // H



Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards