Alla inlägg under maj 2009

Av Hanna - 24 maj 2009 20:31


Nu är vi hemma igen. Helgen har, som jag skrev senast varit kanonbra och det känns trist att den är över. Men men...bara att bita ihop och göra bort måndagen så är det ju snart helg en gång till.


Rubriken på detta inlägg syftar på dagens middag. När vi kom tillbaka till stan åkte vi på Eastern Palace och köpte med oss käk, dukade i ordning picnic här ute på gräset och åt i kvällssolen. Så himla skönt ! Sedan gick vi in och gav Lilla E välling. Nu sover han och vi sitter i soffan, myset fortsätter. Efter en hel helg av promenerande vart vi än skulle så känns det helt ok att parkera rumpan i soffan en stund.


Oooh, förresten ! Mammas gubbe R har ju monterat upp en kamera bakom ladan på gården och för nån vecka sedan hade den filmat en björn ! En stor rackare dessutom, ca 100 meter från deras boningshus. Häftigt ! Och i går ringde min farbror, han var ute och plockade svamp och såg 3 björnar från bilen. En hona med 2 ungar som klättrade i träd. Det hade varit kul att se. Måste nog ge oss ut i bilen i trakterna kring Strömsund & Hoting nån kväll...chanserna verkar goda att man får se lite nallar.



Hoppas att ni haft en riktigt bra helg ni med ! Tingeling ! //H

Av Hanna - 24 maj 2009 00:01


Är hemma hos pappa. Kom hit igår. Har varit och hälsat på några av mina farbröder, grillade hos en av dem i kväll. Lilla E har sovit ute i vagnen mellan 20.00-23.00 dessa två kvällar också, han sover som en stock och vaknar inte ens när man tar honom ur vagnen och lägger honom i sängen. Nu sitter vi och kollar på nån töntig Steven Seagal-film och garvar åt alla fighter han hamnar i. =)


Vi har det kanonbra och det känns megatråkigt att helgen tar slut i morrn. Ska inte tänka mer på det nu. Ha det tokbra ! // H

Av Hanna - 21 maj 2009 23:23


...så det nästan pyser över. Men gott var det ! Tur att promenaden hem tog en dryg halvtimme så man fick gå av sig lite, så man slipper somna proppmätt. Har varit hos min syster och ätit grillat, med massor av goda tillbehör. Hon är så duktig på att fixa gott som även är nyttigt, eller ska man säga mindre onyttigt !? *hi hi hi* Fick massa goda tips och idéer inför sommarens grillkvällar. Smaskigt ! Efter middagen så spelade vi lite spel och surrade en stund. Sedan promenerade vi hem till mamma där vi befinner oss nu. Lilla E ligger i sin resesäng och sover och vi ska strax lägga oss oxå. Han har sovit ute i vagnen hela kvällen och under promenaden hem, skönt för honom då han sover extra gott utomhus. 


Det har varit en bra dag, känns helt jätte-ok att det bara är torsdag idag och att det liksom är en hel helg kvar ! Lovely !


Sov gott folkens. // H

Av Hanna - 20 maj 2009 22:45


...skulle ju lägga in en bild på en slagen hjälte....somnade mitt i krypträningen idag...letade rätt på nappen själv och la sig helt sonika och sov sedan...


Åh va' trött jag blev !

Älskade lilla kryp...




Av Hanna - 20 maj 2009 22:21


....i soffan med morgonrock, filt och kuddar. Har kollat på Grey's och ätit PLOPP Lakrits. Jag tycker att den är så goood ! Till skillnad från Singoalla Lakrits som bara var sådär.....



Ska snart packa i hop lite grejer så att vi är klara att åka i morrn bitti efter frukost. Ska bli härligt att slippa käraste M:s väckarklocka ! Lilla E får styra när det är dags att kliva upp, om det blir som det varit de senaste morgnarna så vaknar han nog kring 06.30 och så kliver vi upp vid 07.00 efter att ha myst lite. Bäst man ser till att fixa packningen nu då, så vi tar oss i väg....och det blir ju inte gjort så länge man sitter under en filt i soffan...eller ? Scheit, hade varit sjysst annars....


Godnatt och trevlig långhelg på er ! Återstår att se hur mkt bloggat det blir under helgen.... Tjingeling ! // H



Av Hanna - 20 maj 2009 18:29


Jag hade glömt bort att jag skapat en bevakningAdlibris.com i väntan på den senaste boken av Mari Jungstedt. Idag fick jag mail om att boken nu kommit i pocketformat. Jag beställde genast ! Får väl vänta några dagar, men va kul att den äntligen är på väg ! Längtar efter en bra bok att plöja igenom.


Nu har vi ätit middag och haft mamma & R på besök. De åkte precis, så de blev inte så lång stund. Men det gör inte så mkt, för vi åker uppöver i morgon så vi träffs mera då ! Ska även träffa min syster, det var länge sen. Eftersom vi fick en långhelg så passar vi på att åka, kan nog bli en sväng upp till pappas stuga oxå. Härligt !


Nu blir det mys med boysen ! // H

Av Hanna - 20 maj 2009 15:40


...och regnet kom nästan över oss när vi var på väg hem vid 13.45 Hörde mullren när vi hade några hundra meter kvar att gå och när vi klätt av oss inne kom de första regndropparna. Tur att vi var ute i god tid i dag så vi hann hem ! Det regnar fortfarande...trist men ändå lite mysigt. Iaf när man har att göra inne.


Idag började vi dagen med att gå på Gläntan redan kl 09 och gick därifrån strax efter kl 13. Promenad både tur och retur. Känns bra !  Handlade krossade tomater och champinjoner på COOP innan vi gick hem. Bestämde mig för att göra pastagratäng i morse och saknade endast de 2 prylarna....sånt som man vanligtvis har hemma egentligen...måste ha missat att fylla på delar av basförrådet vid senaste storhandlingen...Köpte säkert nåt annat onödigt istället.... =)


Om en stund kommer M hem från jobbet och då kommer vi få 4 lediga dagar tillsammans. I sista stund fick han ledigt på fredag, inte så dumt ! Sen lite senare i dag kommer ju mamma & R på lite fika och lek med lilleman.


Ska diska undan efter matlagningen, gratängen står i ugnen och gottar till sig. Kommer vara klar lagom tills mannen kommer hem.


Ha det gott och glöm inte.... GREY'S ANATOMY ikväll !!!!!! // H

Av Hanna - 19 maj 2009 21:58


Dagen har tagit slut, kvällen är här. Vi har hunnit med en del efter middagen. Diskat undan i köket, städat badrummet, skurat golvet i vardagsrummet, tvättat, badat Lilla E, haft svärföräldrarna på besök och sist men inte minst kollat Desperate Housewives. Som vanligt på en tisdag ! (TV-tittandet alltså, det andra hör väl inte till vanligheterna direkt.... )


Lilla E har sovit sedan kl 20.15, hoppas att denna natt blir lika bra som den förra. Han har varit mindre gnällig i kväll och verkar sova lugnare, fortfarande dålig i magen men inga övriga tecken på att han skulle vara sjuk....Blir lite fundersam, Velourpappan och Kusin Stora E har nämligen/troligtvis haft en liten magsjukesläng nu i dagarna och vi träffade ju dem i lördags så det är ju inte omöjligt att det är nåt sånt som drabbat vår lilleman. Hoppas att man klarar sig själv då....den som lever får se. Onödigt spännande.


Nu är det snart dags att kika på Brothers & Sisters. Det får avrunda denna afton. Go'kväll ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards