Alla inlägg under maj 2009

Av Hanna - 14 maj 2009 08:22


....grymt tillfredsställande just nu att bara ge sig in i en budgivning och bjuda över den som tror att det är klart och att de vunnit. =) Till exempel på ett fint hus som detta. Men det skulle ju vara roligare om det vore ett hus som vi verkligen ville ha.... =) Ifall det skulle sluta med att vi vann och fick huset liksom... Men tack för tipset ! (blev tipsad om det röda huset i tidigare inlägg)


Natten har varit lugn, trots att lilleman skrek sig blå och till slut fick komma upp i famnen. Han sov sedan till ganska precis 06.00 då han fick komma till oss och somnade om tills för 10 min sen. Nu ligger han i sängen och leker med sin nya blå lastbil, för övrigt hans första leksaksbil. Jag klev upp vid kvart över sju för att duscha, skönt att hinna det medan han sover. Nu ska jag ta upp honom och sitta med honom på pottan en stund, sedan blir det grötfrukost. Vi drar som vanligt på Öppna Förskolan idag och lyssnar på föreläsning, idag är det del 2 om Emotionell Coaching. Vädret ser ok ut. Blir skönt med en promenad.


Ha en bra dag vänner. I morrn är det fredag ! // H

Av Hanna - 13 maj 2009 21:58


...för tröstande kommentarer ! Det svider fortfarande rejält och kommer säkert göra så ett tag, men vi försöker tänka positivt och se på saken med inställningen att det inte var meningen att vi skulle bo där. Tröstade oss med att i kväll kolla på radhuset i Brunflo som var jättefint och fräscht. Men det kändes inte riktigt så bra som man kunde tro så det var inget för oss. Var lite för litet och läget var inte det ultimata. Vi får fortsätta leta !


Efter visningen åkte vi till J och gratulerade henne. Presenten blev uppskattad. Kul ! Hon bjöd på supersmaskig tårta och kakor. Gotta ! Perfekt när man är i tröstätarstadiet, not !  ;-) Återigen har man inmundigat sådant som fäster på rumpen....illa illa... Men men....får slänga mig på cykeln och trampa några kvällar och se till att ta ut vagnen på en rejäl tur varje dag så kanske man kan bekämpa bredrumpens återkomst. =)


Nu ska jag trösta den lille sonen som är ledsen. Han har sovit en bra stund men vaknade nyss och gråter jättemycket. Lille lille man.... <3


Godnatt på er ! Nya tag i morrn. // H

Av Hanna - 13 maj 2009 14:00


Vi fick inte köpa huset. Det kom ju en budgivare till och bjöd över. Vi fightades lite men när det började dra i väg så la vi oss, hade ju en anslutning av fjärrvärme att ta med i kalkylen oxå så det kändes lite väl dyrt. Så jävla surt. Nu ska jag sura ett tag. Riktigt ledsen är jag. Usch // H

Av Hanna - 13 maj 2009 10:41


På vägen till Kronan måste vi ha tappat (Lilla E har väl kastat) napp och napphållare. Så tråkigt. Som tur var så somnade han utan nappen på vägen tillbaka. Ska leta igenom vagnen ordentligt när han vaknat, den kan ju ha gömt sig nånstans i filten eller så. Gick samma väg tillbaka som dit men kunde inte hitta den längs vägen. Jaja....har ju reservnapp så det ordnar sig väl tills den dyker upp eller vi köper en ny.



Nu ska jag käka nåt. Kurrar i kistan. Hej då ! // H

Av Hanna - 13 maj 2009 08:45


...somna ganska snabbt efter att jag lagt mig. Och Lilla E var tyst som en mus ända till kl 06.00 *piip* så jag fick ju några timmar oavbruten sömn iaf. Inte så pigg nu, men det går väl till sig. Ska klä oss nu och börja gå mot Kronan, vi ska vara där 9.30 Ha en fin dag vänner // H


Av Hanna - 13 maj 2009 01:26


....i Ope....det är vad jag är. Kan inte komma till ro och krypa till kojs. Håller på och sorterar papper och rensar i den röran. Jisses, så ofta som jag rensar i mina röror borde det vara ett under av ordning och reda här. Men icke. I vanliga fall är jag en läskigt ordningssam människa, på jobbet brukar de fråga om jag lider av nån sorts tvångstanke eftersom jag alltid har så städat på mitt kontor och skrivbord =) Nästan lika ordnat brukar jag vilja ha det hemma, men sedan vi flyttade till denna lägenhet har allt bara skitit i hop på den fronten. Kan det ha med ankomsten av Lilla E att göra !? Det är väl troligt att så är fallet. Men nu har jag iaf gjort ännu en ansats att närma mig det tillstånd som ger mig sinnesfrid....ORDNING ! Men inte lider jag av nån tvångstanke inte.... ha ha ha...


I morgon (idag med tanke på tiden) fyller min goda vän J år. Vi ska åka dit efter middan och gratulera henne. Hoppas hon gillar presenten som vi fixade i dag när vi va inne på stan. Inget märkvärdigt, men jag tror att det kommer göra henne glad iaf. Dessutom kommer min mamma och R på besök i morgon oxå, nån gång efter lunch. R skulle in och provköra nån ny lastbil och sedan skulle de på Volvo-buffé. Mamma ska vara hos oss medan han pratar och provar lastbilar med de andra gubbsen. Det blir roligt ! Morgondagen bjuder oxå på studiebesök på Kronans förskola. Ska bli kul att kolla lite hur de har det där, den förskolan kan bli aktuell för Lilla E efter nyår....om vi bor kvar här dvs....flyttar vi blir det andra förskolor som ligger närmare. Herregud, i morrn får vi nog veta hur det går med detta hus. Ett evigt tjat om det nu, men jag kan inte låta bli. Det är ju knäckande spännande ! =)


Nu ska (måste) jag försöka sova. Om inte annat blir det väl lite vila, mer än om jag sitter här iaf. Go'natt !! // H 



Av Hanna - 12 maj 2009 18:51


Kan ni tro't !?!?


Pratade med mäklaren idag. Alla de andra som varit inblandade i budgivningen har gett sig, alltså borde ju vi ha vunnit !!


MEN


Såklart har det tillkommit en ny intressent som skulle meddela i morgon förmiddag om de vill buda eller inte. Så det som gäller nu är att om inte mäklaren hör nåt från denne mystiske man (??) under dagen så är det vi som får köpa huset !!! Gaaah, gaaah, gaaah och åter gaaah !! Mina nerver krullar i hop sig och jag blir helt knäckt. Kan inte med ord beskriva hur mkt jag avskyr att vänta på sånt här.... Men nu är det sista kvällen i ovisshet. Alltid nåt.


Idag har jag köpt nya kaffemuggar och en ny burk att förvara kaffet i. Alltid roligt att byta upp sig lite. Har precis provdruckit ur en ny mugg och den var go' att dricka ur. Åt en dygnsgammal muffins till och det var ingen höjdare, de ska ätas nybakta.



Dags att kila ner i tvättstugan och ta ur / lägga i tvätt. Sedan blir det Desperate Housewives som vanligt på tisdagarna. Tjingeling. // H

Av Hanna - 12 maj 2009 11:42


Har under tiden Lilla E sovit hunnit med att ta en lång härlig dusch, klätt mig och kammat håret, plockat ögonbrynen, packat skötväska inför ev tripp in på stan, mailat mamma, pratat med kompisar på MSN och lagat i ordning 5 burkar dragonkyckling med morötter & ris till lilleman. Känns bra att både ha fått lite egentid och lite nytta gjort. Är ju jättekul att laga barnmat, den smakar nästan så man vill äta den själv förutom att den är osalt. Som det är nu äter Lilla E bättre och mer varierat än vad vi gör, men snart kommer han ju äta mer och mer samma som vi så då vill det till att man skärper sig och tänker till lika mkt då. En bra sporre till att äta bättre själv oxå !


Känner sig lite som en mattant när man kokar

och fyller burk efter burk.


Ska ta fram så det är klart för lunch när unge herrn vaknar. Finns soppa kvar till mig från gårdagens middag, det blir bra. Lilla E ska få prova laxen jag lagade i går, hoppas den går hem ! Åter till köket/käket // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards