Alla inlägg den 3 juni 2009

Av Hanna - 3 juni 2009 22:21


Mmm...hoppas verkligen att shoppinglusten jag kände idag håller i sig tills i morrn då jag ska på stan. Och att jag hittar åtminstone NÅT av allt jag behöver & vill ha. Håll en tumme för det !


Blir mkt "hålla tummen" nu !


I morgon kväll ska käraste M visa motorcykeln för en kille som är intresserad av den. Denne kille skulle även kolla på en annan hoj samma kväll, så det kan ju hända att han väljer den istället...håll tummarna att han väljer att köpa M:s !! Inte för att jag absolut vill att han ska sälja den, men nu när han gjort sig för och annonserat ut den så hoppas man ju att det går vägen.


Har kollat Grey's Anatomy nu ikväll och det är bara så bra. Kommer lida av svår abstinens när den serien slutar sändas.  


Ska ta och leta fram lite kläder tills i morgon, blir till att gå på Gläntan nästan direkt efter frukost. Föreläsningen börjar kl 10.00 och jag vill gärna komma dit en stund innan så jag hinner ta en kaffekopp och surra lite först. Vi har 2 föreläsningar denna vecka, för att hinna klart med allt innan midsommar. Igår pratade vi om sömnen och dess betydelse. I morrn ska det handla om mobbing. 


Vi hörs. Hej på ett tag. // H

Av Hanna - 3 juni 2009 14:32


Nu har jag laddat lite och kollat på en massa sommarkläder, hittade en hel del som skulle kunna få komma och bo i min garderob. Sen återstår ju att se om det passar på mig oxå, men det känns kul att ha kikat lite och fått lite idéer. Här kommer ett urval av allt jag skulle vilja köpa...


 BIlderna lånade från H&M, Lindex, Kappahl & Stadium


Hoppas bara att vi får tillbaka sommarvädret vi hade i helgen. Annars känns sommarshoppingen inte fullt lika rolig...


Nu ska vi äta mellanmål ! Lilla E har varit mer sig själv idag och lekt och grejat på egen hand, jätteskönt att han hittat lite ro igen och inte gnäller så fort jag tar ett steg i från honom. Vi har haft några såna dagar nu och det är lite tröttsamt, både för honom och för mig. Men nu så....back to normal !


Hej Hopp ! // H

Av Hanna - 3 juni 2009 11:10


Har vilat med Lilla E och känner mig lite piggare nu. Huvudvärken har minskat och humöret är på väg upp. Skön känsla. Den lille sover fortfarande, men borde vakna i stort sett när som helst. Har sovit i 2 timmar snart. Men jag hinner nog dricka upp mitt kaffe iaf. Sen blir det lite lek och krypträning kan jag tänka mig innan det är dags för lunch.


Såhär kände jag mig innan vilan & kaffet


Undrar om vi ska åka och handla efter middan ? Saknas både det ena och det andra, hushållspapperet är på väg att ta slut till exempel och det är ingen hit för en småbarnsfamilj. Toapapperet likaså, och det är inte heller nån höjdare... Även dags för större inköp av blöjor, fick rabattcheck på posten häromdan så den ska utnyttjas. För oss som bara är hemma hela dagen kan det dessutom vara lite roligt/skönt att komma iväg och se lite folk, om än bara på ICA. Man får ett annorlunda perspektiv på saker och ting när man är mammaledig känner jag, ska bli skönt att börja jobba igen i det avseendet !


Den lilla trippen in på stan för att kolla sommarkläder har inte blivit av ännu, men kanske i morgon efter föreläsningen på Gläntan. Det jag skulle behöva mest är några nya linnen & t-shirts, ett par shorts, en kjol kanske och en eller ett par tröjor/koftor/munkjackor. En hel del egentligen, får väl se hur det går med det. Brukar ju ha svårt att hitta kläder när jag verkligen behöver shoppa....ska nog nätshoppa lite först...få lite inspiration..


Plikten kallar. Hej ! // H





Av Hanna - 3 juni 2009 08:38


Nu är det onsdag. Det tänkte jag fira med att göra så lite som möjligt. Har huvudvärk och känner mig sliten. Har ingen anledning till det egentligen, men så är det. Därför ska vi, denna blåsiga dag med endast 9 grader varmt, bara ta det lugnt. Lagade ännu ett storkok med mat igår till lilleman, dragonkyckling med morötter och ris, så på den fronten kan jag ta det lugnt ett tag. Gjorde även en snabbstädning innan mamma kom på besök så det är ingen panik med sånt heller... Det enda som inte är gjort är tvätten, så det får nog bli ett projekt för eftermiddan/kvällen. Om det är ledigt i tvättstugan alltså, hann inte kolla det igår.


Nu ska jag underhålla min son en stund. Ha en bra dag ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards