Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Hanna - 12 juni 2009 21:29


Nu är sängen sänkt, det känns tryggt ! =) Pratade i förra veckan om att göra det, men det blev inte av. Men nu när Lilla E kommit på att han kan komma upp på knä så blev det till att fixa illa kvickt.


På flyttarfronten går det framåt, handpenningen är betald ! *yiihoo* Ett definitivt datum blev dock inte spikat, men vi är överens om att det ska ske så fort som möjligt ! Vi har ju uppsägningstid på vår lgh som innebär att vi egentligen måste bo september ut....men det hoppas jag verkligen att vi inte behöver ! Ska ringa hyresvärden på måndag och kolla ifall han har nån på lut som kan tänkas vilja ta över vår lgh lite snabbt... Nu gäller det att ordna och dona så allt löser sig smidigt. Hej & Hå....det är så roligt !


Sitter nu och kollar på Hans & Hennes. Åt mat från Eastern Palace till middag hemma hos väninnan/grannen/arbetskamraten P för att fira att vi äntligen ska få flytta ! Imorgon ska vi åka med henne och hennes son A till Svenstavik och gå på Dollarstore. =) Efter det ska vi nog träffa min kusin M med familj som är i stan över dan. KUL !! Deras dotter fyller 1 år den 26e så vi ska nog försöka hinna med att hitta en fin present att skicka med dem,  får se om vi hinner in en sväng på stan oxå.


Nu måste jag hämta nåt att dricka. Törstig. Hej på ett tag. // H 


Av Hanna - 12 juni 2009 12:29


Ja....Lilla E kom alltså på idag att han kan resa sig upp på knä i sin säng.


Såhär glad blev han då ! <3


JAG KAN !!


Roligt att se honom så nöjd !


Nu ska vi göra i ordning en pärm med papper som drällt i bokhyllan ett tag, tråkigt men nyttigt göra ! Hej !! // H





Av Hanna - 12 juni 2009 11:09


Härliga fredag ! Vi tog en sovmorgon imorse, vaknade 08.45 och var pigga & glada.  Lilla E har sedan dess käkat morgongröten, suttit på pottan, lekt i spjälsängen medan jag bäddade vår säng, ställt sig upp på knä i sin säng och gnagit på sängkanten, ramlat omkull och slagit huvudet i sänggaveln, kryptränat på vår bäddade säng...lekt osv osv.... och till slut tröttnat och tagit en lur i vagnen ute på balkongen. Märkte ni nåt nytt ? Jo....han har aldrig tidigare dragit sig upp till knästående förut !! Premiär för det ! Dags att sänka ner sängbotten, för jag antar att det inte är långt borta att han reser sig upp till stående ! Snacka om utvecklingsvecka !! Kanske blir han mindre gnällig nu när det lossnat lite... Bilder på den lilles nya kunskaper kommer senare.


Under tiden han sovit har jag passat på att ta en dusch och nu sitter jag i min härliga morgonrock med en kaffekopp och bloggar. Är lite spänd inför eftermiddagen. Kl 15.00 ska vi träffa säljarna och prata mer och även, om allt klaffar, betala handpenningen. Sen är det igång ! Vi hoppas på ett relativt snart flyttdatum, det värsta som finns är ju att vänta !


Klicka för att se nästa bild Hit Hit ska vi flytta !


Nu vaknar den lille mannen. Vi hörs senare ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards