Alla inlägg den 11 juni 2009

Av Hanna - 11 juni 2009 23:33


....nattugglan som hoar igen. Har varit på Lötbacken och hälsat på en sväng, hoppas vi inte störde dem för mkt i förberedelserna inför den stundande tapetseringen. Hjälpte iaf till lite med slipning i trappan.... men det var det lilla.. Det var iaf mkt skönt att komma hemifrån en stund efter en total hemmavecka !


Imorgon ska vi träffa säljarna till radhuset som vi ska köpa ! Det har gått ganska fort och jag har inte nämnt det tidigare här på bloggen, men vi har kollat på ett radhus och nu bestämt oss för att köpa det. 5 r.o.k , 122 kvm. Kortfattat beskrivet. Mer info kommer. Känns iaf jättebra och vi längtar såklart, kommer nog bestämma flyttdatum i morgon när vi träffar säljarna igen.


Nu ska vi sova. Go'natt !! // H

Av Hanna - 11 juni 2009 17:30


att hålla hemlisar ! Iallafall när det är mina egna... Ha ha....säger man så lär man ju inte få höra mkt hemligheter i fortsättningen.... 


VI SKA FLYTTA !!


Återkommer med detaljer senare...men nu slipper ni läsa tjatet om det iaf ! Vad ska jag då skriva om !?!?   *hi hi hi*


Nu middag. Tingeling ! // H

Av Hanna - 11 juni 2009 16:05


Jo men just ja....min nya kamera har en snygghetsfunktion ! Den slätar ut hyn och målar över ojämnheter.....som smink ungefär....men i kameran ! Hur roligt som helst.... Jag som aldrig sminkar mig ( är för lat för det ) kan ju använda detta när jag vill se lite "snyggare" ut. Funkar dåligt i verkligheten...men på bild då iaf... Ha ha ha....va de hittar på ! Mina fräknar till exempel, de är borta på bilden nedan....


Slät och fin !

Ser ganska brun ut oxå....


Fräknig och aningen mera ojämn i hyn....lite blek...


Dessa två kort är tagna samma dag, men det övre är alltså fotat med snygghetsfunktionen på. Det syns tydligare när man har större bilder...


Ja mkt ska man se innan ögonen faller ur sina hålor.... Tjing ! // H

Av Hanna - 11 juni 2009 13:49


Nu är det eftermiddagslur för lilleman och eftermiddagskaffe för mig. Har lagt honom i vagnen ute på balkongen idag, då kan jag se honom genom sovrumsfönstret. Annars brukar jag ju ställa honom ute på farstubron, men då måste jag gå ut både genom lgh-dörren och ytterdörren för att se honom ordentligt. Så kanske är detta bättre, lite bökigare eftersom jag får ta vagnen genom både vardagsrum och sovrum.....men det är himla skönt att kunna titta till honom lite snabbt.


Jag vet inte vad vi ska äta till middag idag. Måste tänka ut nåt lite snabbt. *pust* Att det ska vara så svårt.....


Förmiddagen har varit lite småkämpig, Lilla E är verkligen mammig nu, det är både mysigt och lite jobbigt. Jag vill ju gärna få nåt gjort och det är svårt när han gråter så fort jag inte är 100% koncentrerad på honom. Enligt vad jag läst så kommer nya färdigheter och klängighet ofta i samma skopa så det lär väl vara det som gör det. Han har ju de senaste dagarna bara radat upp nya kunskaper ! Förutom krålandet har han även börjat säga NÄNNÄ till mig och när han sitter i matstolen...kanske är det Eliska för  "mamma, jag vill ha"   


Jag tänker passa på att ta den här stunden när han sover till att lata mig lite jag med. Känner mig lite trött i huvet. Ska nog shoppa runt lite på nätet efter saker jag vill ha till hemmet....det är alltid kul !


Stort grattis till J som klarade sista tentan inför sommarlovet med bravur ! Bra gjort, hoppas vädret blir bättre NU medan du har sommarlov och inte sen när du börjat jobba.


Sommarlovsblommor till dig vännen !


Ha det folkens. // H

Av Hanna - 11 juni 2009 09:51


Idag är det torsdag, känns helt ok att helgen är på ingående. Denna vecka har ju varit megatråkig, eftersom vi var tvungna att hålla oss hemma så mkt. Så det ska bli skönt med helg, nu är dessutom utslagen på väg bort så vi behöver inte vara i karantän längre. :) Det gick fort den här gången. Härligt.


Nu har vi bokat var vi ska vara på midsommar. Det blir i min pappas stuga tillsammans med stora delar av släkten på hans sida. Mina farbröder har ju alla stugor/hus väldigt nära varandra. Brukar bli massor med god mat och trevligt sällskap. Känns kul ! Är så mysigt i stugan med, där slappnar man av på riktigt ! Pappa/Morfar blev jätteglad när vi ringde och sa att vi kommer upp nästa helg ! <3


Jag har en liten hemlis oxå. Kommer avslöja den snart. =) 


Känner mig som hemlige Arne....


Nu ska jag göra lite nytta. Ha en bra dag ! // H



Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards