Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Hanna - 29 juni 2009 20:52


Lilla E och jag har haft en dag på balkongen idag. Riggade med parasoll och lite annat för att få skugga och sen la vi filtar på golvet så det blev mjukt och krypvänligt. Spenderade mest hela dagen där ute, med leksaker och deckare fick vi tiden att gå. Mycket härligt. Slumrade tillsammans där ute oxå....så skönt att vila i skuggan. För första gången sen det blev finväder sov han ordentligt på dagen, det behövdes verkligen. Nätterna är bättre nu med, han verkar över lag vara lite mer tillfreds med livet sen han lärde sig krypa. =)


Vi grillade korv till middag, åt massa vattenmelon i tärningar till efterrätt. Jag tycker att melonen blir så mkt godare om man tärnat den....borde ju smaka lika, men på nåt vis känns det mkt smaskigare om man får plocka småbitar och mumsa i sig.


Lilla E  tyckte dock att det var äckligt, han

kväljdes när han smakade....


Nu är jag ensam hemma. M  är i väg och jobbar med gärsgården, var ju helt ledig från det i helgen så status "nästan klart" gäller fortfarande. Lilla E sover ute i vagnen. Var ute på promenad med honom och kom in för en stund sen. Här är med andra ord lugnt och skönt. Tänkte plocka i hop lite leksaker och sedan det stöka i hop i köket. Kanske lyxa till det och ta en lång sval dusch sen...det vore inte så dumt.


Dagarna flyter på nu, man är ju ganska slö i värmen och spenderar inte så mkt tid vid datorn. Inläggen kommer lite glesare än vanligt....men det är väl så det ska vara i sommartider !?! Jag tar igen det när regnperioden börjar... ;-)


Sommartider....det är härliga tider det ! // H


Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards