Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Hanna - 16 juni 2009 23:29


Ja det har det varit. Först ut till Sånghusvallen för att hälsa på M & E. Åkte bussen till Lugnvik och skulle gå sista biten, det hade varit helt ok om det inte kommit en störtskur över oss. Som tur var så var den snabbt övergående. Väl framme fick vi en rundtur i deras nya fina hus, sedan blev det lunch för min lilleman, fika för oss och sist men inte minst lunch för husets lille herre E. Alla nöjda och glada ! =) Grabbarna fick leka lite med varann, men de hade fokus på varsin sak bara.... Min E ville ta napp och napphållare av sin kamrat medan hans kamrat mest var intresserad av hans kalufs. Så höll de på ett tag, såg rätt roligt ut. Efter en stund var det sovtajm för de båda små och M & jag hann surra lite mer, var så länge sen vi träffades så vi kunde nästan inte komma på när det var ! Jag hoppas att vi kan träffas fler gånger, jag hade riktigt trevligt och tror även att pojkarna framöver kommer kunna ha glädje av att träffas oxå.


Käraste M kom och hämtade oss efter avslutad arbetsdag, åkte direkt ut på Lötbacken där vi bjöds på grillat kött & potatissallad med ett glas rött till. Blåbärspaj á la Velourpappan till efterrätt. Jättegott !!! De hade inte hunnit helt färdigt med hallen, men en bra bit på väg och det blir superbra ! Stor skillnad mot hur mörk hallen kändes tidigare då väggarna var vinröda, nu är de ljust grå och det är fräscht, ljust och luftigt !



Vi blev kvar tills klockan var 23.00, bland annat därför att jag kollade lite på Desperate Housewives och det var ju dubbelavsnitt ! Men nu är vi alltså hemma och sängen hägrar, är tröttare än på länge... Ska bli skönt att krypa ner och nana kudden efter en lång men mkt bra dag....  Vi hörs i morrn. // H

Av Hanna - 16 juni 2009 08:42


Nu har han gjort det 2 ggr ! Sagt M A M M A !! Åh vad mysigt....är ju inte helt 100 på att han verkligen avser att säga mamma, men när han säger bara MAMMA och inte ma ma ma ma ma.....så blir jag så glad !


Dessutom så lyckades han sätta sig upp från liggande själv idag, medan jag duschade. Han var inne i badrummet, låg på golvet. Vi lekte lite tittut och helt plötsligt när jag kikade fram bakom draperiet så satt han upp ! Hur det gick till vet jag inte, men en sak är säker....Lilla E  är på G ! Han lär sig nya saker hela tiden, det är roligt att se !


Nu ska jag göra mig i ordning för att dra iväg till M & E på besök. Vädret är bättre idag, fortfarande kallt, men inget regn och faktiskt lite sol ! Framsteg även där.


Ha en bra dag allesammans. // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards