Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Hanna - 8 juni 2009 22:46


Jag är tammetusan hopplös nu för tiden när det gäller att komma ihåg saker. Skulle ju ringa Commodia idag och boka tid för hälsoundersökning ! Skit oxå. Den undersökningen skulle jag egentligen ha gjort i höstas innan jag blev anställd på Jämtkraft, men eftersom jag var höggravid tyckte de inte att det var nån vits just då. Därför skulle jag göra den i sommar, innan de stänger för semestern.


MÅSTE komma i håg att ringa i morrn !



Ska bli skönt att få komma iväg på en riktig undersökning och få lite koll på hälsan, inte för att jag tror att det är några problem men iaf. Alltid bra att kolla upp så man är frisk och kry. Drogtest blir det visst oxå....men det borde man ju klara... ;-)


Nu ska jag ner i tvättstugan och hämta upp kuddarna som är i tumlaren. Hoppas de är torra, vill inte sitta uppe och vänta längre. Vågar inte lämna dem heller, litar inte på att tumlaren stänger av sig. Men de borde ha torkat vid det här laget.


Sov gott vänner ! Tisdag i morrn. Tjoflöjt ! // H

Av Hanna - 8 juni 2009 19:09


Har gjort lite planer för veckan idag. På onsdag ska vi åka ut till Sånghusvallen och hälsa på M & E i deras nya hus. Ska bli jättekul ! Pojkarna är ju nästan lika gamla så de kommer förhoppningsvis ha lite nöje av varann. M och jag tränade i samma gymnastikgrupp när vi var yngre, så kanske blir det till att prata lite gamla minnen...Känner på mig att det blir ett trevligt besök.


Sen hade jag visst inte så mkt mer planer för veckan.....eller....på torsdag är det ju dags för sista föreläsningen på Gläntan, det ska handla om kost. Och så har jag ju bestämt att det blir ännu en hemmadag i morgon. Så iofs så är ju veckan ganska planerad... =) Bara fredan som ännu inte är uppbokad.


Nu är det dags att göra lite välling till den lille. Ska vika lite tvätt sen. // H

Av Hanna - 8 juni 2009 14:11


Brände mig på tungan nyss. Dagens andra kaffekopp var orsaken till detta. Aj !


Tvättberget är halvt besegrat, ska nog riva ur sängkläderna och köra dem med. Är ju så skönt att gå och lägga sig i renbäddad säng.


Idag tog Lilla E sig framåt för egen maskin. Han har ju länge kunnat ta sig bakåt och i sidled, men nu på förmiddan så hade han förflyttat sig rakt framåt och nått ända fram till sin leksakslåda. (som han senare lyckades välta) Jag vet inte hur det gick till, om det var ålandes eller krypandes som han tog sig dit han ville, men skulle gissa på nåt mittemellan, han har mest visat tendenser till att kråla nämligen. =) Hur som helst så är han mkt mer rörlig nu och man upptäcker allt oftare att han är på väg in på "förbjudet område". Roligt ! Idag fick han dessutom till pincettgreppet jättebra när vi åt frukost, han blev så glad när han fick in smörgåsbiten i munnen på första försöket. Annars, när han tar biten med hela handen så är det ju så svårt. =) Framsteg !


Nu ska jag ta ur sängkläderna och gå ner och tvätta dem oxå. Hej & Hå ! // H



Av Hanna - 8 juni 2009 10:28


Idag regnar det. Jag har en del att göra hemma, tvätt och liknande. Dessa två faktum resulterar i att vi tar oss en innedag. Har precis kört i gång ett par maskiner tvätt, lilleman ligger ute i vagnen och sover. Kaffet är kokat och den näst intill obligatoriska kaffepausen med tillhörande bloggskrivande är kommen. Slappa lite innan man tuffar vidare i stöket.


Vi tog oss en sovmorgon i morse. Vaknade 08.30 Inte så dumt. Var ju vakna en halvtimme tiiiidigt i morse (vid 4-rycket) och stökade lite. Lilla E kunde inte somna om, var nog lite hungrig. Så jag steg upp och gjorde en liten flaska välling till honom, sen kunde vi somna om. Men denna vakenstund i natt/morse gjorde nog den lille extra förmiddagstrött, för redan kl 09.45 var han redo för att sova förmiddag. Lyckades dra ut på det lite, för att inte rubba rutinerna allt för mkt, så kl 10.15 var det sovtajm.


Nu ska jag göra nåt. Har inte hänt så mkt så det är inte så mkt att skriva heller. =) Återkommer. Hej ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards