Alla inlägg den 9 juni 2009

Av Hanna - 9 juni 2009 18:04


Hi hi....jag känner mig som en lyxhustru just nu. Käraste M tog med sig Lilla E till farmor och farfar så jag är ensam hemma. Jag älskar verkligen min son men ibland är det bara så skönt att få vara helt ensam och göra precis det man vill och i den takt man vill. Så därför tycker jag att det är lyx på hög nivå att få den här tiden för mig själv. Jag har sedan de åkte bland annat storstädat badrummet, sedan tog jag en långdusch. Skönt. Lite senare kommer J på besök, det blir roligt. Innan dess tänkte jag hinna med att dammsuga i hallen, där blir det dammigt som attans. Men sen får det vara nog med allt städande för idag, ska lyxa resten av kvällen med surr och allmänt "bara vara".


Hoppas ni mår lika gott som jag. Kram !! // H

Av Hanna - 9 juni 2009 14:28


Lilleman sover ute i vagnen sedan en dryg timme. Han var så himla trött så det var verkligen välbehövligt. Under tiden har jag röjt här inne, gått igenom en kartong med böcker, pärmar och gamla brev/vykort som stått hemma hos mamma sen jag flyttade hemifrån. Tog med den hit när vi var där sist och nu har jag äntligen kommit mig gör att ta tag i saken och gå igenom den. Blir inte så mkt kvar, är rädd att jag kanske gått för hårt åt den. Kastat i stort sett allt. Men jag anser att har jag inte saknat eller letat efter det som är i den på nästan 10 år så finns det ingen anledning att spara bara för sparandets skull. Så jag trotsar den nostalgiska sidan av mig själv och kör på ! Åh, det kommer kännas så skönt sen när vi inte behöver göra plats i förrådet för att stoppa in mer gammalt rat. Eller när vi flyttar och inte behöver frakta ännu en låda med gamla papper i..... =)


Ikväll blir jag ensam hemma med Lilla E. Käraste M ska åka ut till sina föräldrar och göra klart barkningen av gärsgårdsvirket. Det kommer nog ta hela kvällen, så i stället för att följa med stannar vi hemma och pysslar. Kanske hinner jag röja lite till innan det är dags att slå sig ner i soffan och kolla på Desperate Housewives. Hade även funderingar på att bjuda hit vänninan J på lite fika och tjejsnack, ska kolla med henne vad hon har för planer för kvällen. Vi får se vad det blir...


Nu ska jag iaf börja förbereda för middag. Hej så länge !! // H

Av Hanna - 9 juni 2009 09:18


Jag kom i håg att ringa för att boka tid för hälsoundersökningen ! Men då får jag inget svar !!! Typiskt så det skriker om det. Men det är väl bara att fortsätta ringa så lär hon väl svara nån gång. Jag kom ju ihåg att ringa iaf !


Idag är vädret lite bättre, men ingen riktig värme i luften. Men så länge det inte regnar är jag nöjd. Bara att kunna gå ut utan att bli blöt är ju mkt värt ! Efter några dagars regnande sänker man kraven en del.... =)


Idag blir det som sagt en hemmadag. Ska vika all tvätt från i går och även fortsätta med lite allmän städning och rensning. Har packat en stor kasse med kläder som vi ska lämna till Röda Korset bland annat. Försöker att inte vara så nostalgisk när jag rensar bland grejorna, då blir det ju ännu svårare att göra sig av med nåt. Jag känner direkt när jag rensat ut lite att jag trivs bättre. Prylkaos är inte hälsosamt ! Jag gillar när det känns luftigt och rent.


Frustrerad är nog ordet för dagen. Lilla E är så himla arg och ettrig nu när han är på golvet och inte tar sig dit han vill. Han blir liksom så arg att han inte ens får sig till att försöka flytta på sig. Han bara sitter rakt upp och ner och visar sin ilska genom att låta och vifta med armarna. Rätt söt är han, men det är tröttsamt för oss båda när han är och LÅTER så gnälligt ! Men jag förstår honom, tänk att vilja så mkt men inte få till det. Han kan ju rätt så mkt, men i bland är det som om han glömmer bort det.  Jaja, rätt vad det är så kommer han på vad han kan och så är blir han på bättre humör.


Nu är det dags att dra igång med det som ska göras i dag. Hej så länge och ha en bra dag ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards