Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Hanna - 10 juni 2009 22:29


Jag hade alldeles nyss skrivit ett långt inlägg där jag använde ord som idiot, pucko, jävlar och fan....men nåt hände och det försvann ! SKIT ! Anledningen till alla fula ord var den s.k lägenhetsvisningen vi var på ikväll. Här kommer en kortfattad beskrivning av vad som hände....


Först kom ingen och öppnade när vi ringde på, så då tog vi telefonen och ringde. Inget svar. Vankade omkring där utanför medan vi väntade....Inget hände, så vi åkte hem. Då kommer det ett sms, där det står "JAG HAR HYRT UT LGH TILL EN BEKANT FAMILJ" Inget mer stod det. Vilken jäkla stil ! Hade hon inte kunnat svara i telefon eller öppnat dörren och sagt det !?!? Orkar inte ens tänka mer på det, blir bara förbannad !


Har som vanligt kollat på Grey's Anatomy och idag tog det alla rekord i sorglighet. Herregud, och nu är det säsongsuppehåll ! Shit vad jag längtar tills man får se hur det går....kommer de att dö båda två ?? Oj oj oj....


Nu ska jag mysa lite i soffan och kolla på TVn som fortfarande känns ny..


Godnatt och Hej !! // H



Av Hanna - 10 juni 2009 15:18


Han krålar ! Helt plötsligt så bara göra han det ! Det är nån sorts egen teknik iofs, men han tar sig framåt och är jätteglad ! Står på alla 4 och gungar och skrattar, sedan borrar han ner ansiktet i madrassen och skjuter på med benen och lyckan är total ! Åh va härligt !

Av Hanna - 10 juni 2009 14:11


Sitter här och kollar ut i regnet och drömmer om soliga dagar & glass ! Har skapat en omröstning om vilken favoritglass man har, svara gärna på den ! Har jag missat nån sort ?



Har även passat på att glassa till bloggen lite, ny bakgrund och lite nytt i färgväg. Vad tycks ?

Av Hanna - 10 juni 2009 12:44


Nu har det värsta lättat, känner mig inte fullt lika nere och tyngd av detta längre. Han har ju med stigande ålder redan visat sig få färre och mindre utbrott och det vi hoppas är ju att den trenden ska hålla i sig. Men nu när det varit så bra i snart 3 månader så blev det lite jobbigt när det dök upp igen. Dels just när vi skulle i väg och träffa vänner och dels nu när vi börjat fundera/planera inför förskolestarten. Men vi får vara glada för att vi fått ett långt uppehåll från detta och att det säkert är ett tecken på att det kommer bli bättre och bättre ! Positivt tänk !


Ikväll ska vi iväg och kolla på en hyres4a i radhusform. Hus är ju vårt mål men det går ju så trögt, så vi kollar och utforskar ALLA möjligheter. Ska bli spännande. Efter den visningen hoppas jag att jag hinner ta en promenad med P och hennes pudel Grynet. Var länge sedan jag pratade med henne och en promenad i raskt tempo skulle sitta bra nu efter flera hemmadagar med bara korta promenixer.


Nu, kaffe och sedan plocka ur diskmaskinen. Hej ! // H






Av Hanna - 10 juni 2009 09:03


Idag skulle vi ju åka och hälsa på fam Johansson/Strandberg på Sånghusvallen, men det går inte. =( Lilla E har fått utslag igen och vi vill såklart inte riskera att deras lilleman ska bli smittad så därför fick vi avboka och hoppas att vi kan ses en annan dag istället. Nu när pojkarna är så stora att de kommer leka mer uppi varann känns det säkrast att låta bli, vore så olyckligt om någon fler skulle åka på detta. *ledsen* Just nu är jag bara så less och förbaskat arg på det faktum att någon med ett j**vla munsår var tvungen att pussa på min pojke när han inte ens var 2 månader gammal, med resultatet att han sedan dess fått fula utslag/blåsor lite nu och då som både gör ont och kliar. Första gången han fick dem var vi dessutom inlagda på sjukhus i 12 dygn !!  I förlängningen kommer detta (om han fortsätter få frekventa utbrott) leda till att han varenda gång det händer ska vara hemma från förskolan i flera dagar. Detta är givetvis en självklarhet, för smitta någon vill vi ju inte att han ska göra, men ändå ! Det kommer innebära massa ont för honom och VAB-dagar till bristningsgränsen för oss. Jag blir så ledsen ! Så onödigt. *stor suck*



Förutom att vi fick boka av dagens utflykt så känner jag även att vi bör hoppa över att gå på Gläntan/Öppna Förskolan och föreläsningen i morgon. Det skulle handla om kost och vi skulle även laga lunch tillsammans, så det känns tråkigt att missa det. Men men....sånt är tydligen livet. Hårt och orättvist. Jag vill även förtydliga det att hans blåsor smittar enbart så länge de är vätskande och vid direktkontakt, så därför har vi fått rådet att för säkerhets skull hålla honom i från jämngamla barn eftersom de tar så mkt på varandra när de är tillsammans. Alltså är det inte luftburet eller nåt man behöver gå omvägar kring om man är vuxen och fullt frisk, men man ska givetvis inte peta i blåsorna. Det är ju inte bra för läkningen av dem heller.


Nu är det någon som är ledsen så det skriker om det. Återkommer. // H 

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards