Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Hanna - 24 juni 2009 22:38


Tog en lång promenad med lilleman i vagnen efter att han ätit sin välling. Han somnade och sover fortfarande gott i vagnen som nu är parkerad i uterummet. Jag sitter nere i mammas fåtölj, kikar på tv & bloggar samtidigt, har dörren öppen så jag hör ifall han vaknar. Så länge han sover gott får han ligga kvar där ute. Hoppas verkligen att denna natt blir bättre än den förra. Det tar på mammakrafterna att ha en så ledsen liten. <3


Han kryper bättre och bättre, så kul att se. Dessutom drog han sig upp till stående mot en stol idag och gjorde även ett försök att ta sig fram till fots längs samma stol, men det var väldigt vingligt. Han laddar på och lär sig nåt nytt varje dag. Stackars M som inte är med oss här och inte får se allt när det är nytt. Men i morgon träffas vi igen och då ska Lilla E få visa pappa allt nytt han kan.  Vi längtar !


Nu ska jag ringa käraste M och höra hur han haft det idag, och även säga godnatt. Så svårt att sova om jag inte gör det... Ska bli skönt att komma hem och slippa sova ensam oxå, man är ju vanemänniska.


Saknar min bättre hälft !


Sov gott kära vänner. Hej Svejs ! // H



Av Hanna - 24 juni 2009 11:40


Åh, precis när jag somnat till vid 23-tiden i går kväll så vaknade lilleman och kunde inte somna om.....förrän kl 04.00 !! Han var ledsen och orolig, grät och ormade omkring i sängen. Ingenting hjälpte....jobbigt att inte veta vad som är fel eller hur man ska hjälpa. Provade lite välling, och även en alvedon eftersom hans tandkött i nederkäken är helt vitt och svullet/knöligt.  NU måste det väl ändå vara tänder på g !?!?! Det är mormors gissning som hon skulle sätta pengar på om det blev vadslagning om saken.  Han fick ligga hos mig och gosa medan vi försökte hitta sätt att komma till ro. Kanske är han även trött i kroppen efter de senaste dagarnas intensiva krypträning. Växt- & träningsvärk, utvecklingsfas ? Alternativen är många och vi hoppas det går till sig snart.


Solen skiner idag med och vi sitter i uterummet, det är perfekt. Varmt och gott och så undviker vi det direkta solljuset för Lilla E's del. För min del räcker det ju nästan att vara i värmen så kommer solbrännan, är jag för mkt i solen blir jag ju överbrun á la solarietant, så även för mig är detta ett bra alternativ. Vi njuter i fulla drag. Hoppas att sommaren är här för att stanna.


Nu är det dags för lunch och sedan en sväng på pottan. Tjingeling ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards