Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Hanna - 15 juni 2009 23:14


Det blev en promenad. Men inte med P & vovve, utan bara med vovve. P var ensammen hemma med lilleman A som var på väg att lägga sig, så hon kunde inte gå ut. Så jag lånade Grynet och gick en liten runda, bra för både mig och dem. En win-win-situation ! Men usch vad frusen man blev, det var inte varmt ute ! Har druckit thé, myst i morgonrocken och kollat på Nip/Tuck sen jag kom hem. Nu väntar sängen, vill ju vara pigg i morgon när vi ska ut och åka ! God Natt ! // H

Av Hanna - 15 juni 2009 19:47


Måndagen förflöt i ett huj ! Förmiddan var rätt så loj och mysig, vilade i soffan och mös med filtar, byggde lite koja bland annat. Sen fick vi besök av J vid lunch och ett par timmar framåt, som vanligt mkt trevligt. När hon åkte hem började vi laga middag och det var tur att jag tagit fram en hel falukorv, för vi fick fam Velour på middag ! Bjöd på falukorv, makaroner, majs och broccoli. Kaffe och kaka till efterrätt. De var kvar en stund och surrade lite innan de åkte hem för att tapetsera klart i hallen....vi blev ditbjudna på middag och hallvisning i morgon. =) Ska bli kul att se vad fint de gjort.


Idag bestämdes dessutom att vi i morgon ska göra utflykten till M & E på  Sånghusvallen som inte blev av förra veckan. Det ser vi fram emot. Ska bli kul att träffa dem och även se deras nybyggda hus. Morgondagen kommer alltså oxå att gå försvinnande fort, det blir ju så när man har saker inplanerade och det händer grejor !


Nu ska jag diska undan efter middagen. Sen blir det kanske en promenad, men det känns så kallt och blåsigt....så jag får se om jag vågar mig ut...men det vore behövligt. Kanske ska kolla med P om hon inte ska ut med Grynet på kvällsprommis snart, haka på dem isåfall. Med sällskap blir det ju lite roligare iaf.


Go'kväll !! // H

Av Hanna - 15 juni 2009 09:40


...till ett gammalt utseende på bloggen. Den glassiga looken kändes fel i tråkvädret, så jag bytte tillbaka till de fina hjärtana igen. Får se om jag ändrar mig snart igen och ändrar ännu en gång. Omväxling förnöjer !?!


Visserligen regnar det inte idag, men vädret är trist och man känner noll ork eller lust att ta sig för nåt. Usch, jag blir verkligen påverkad av vädret. Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med filten, fryser som en liten hund. Lilla E ligger innanför mig med sin snigelfilt och vilar lite. Han sover ju inte så mkt på förmiddagarna längre, men en liten vilopaus brukar han ta iaf. Ser skönt ut....


Återkommer lite senare. Just nu är det lite tomt i huvet... =) Old news....hi hi.... Hejpa ! // H



Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards