Alla inlägg under juni 2009

Av Hanna - 16 juni 2009 23:29


Ja det har det varit. Först ut till Sånghusvallen för att hälsa på M & E. Åkte bussen till Lugnvik och skulle gå sista biten, det hade varit helt ok om det inte kommit en störtskur över oss. Som tur var så var den snabbt övergående. Väl framme fick vi en rundtur i deras nya fina hus, sedan blev det lunch för min lilleman, fika för oss och sist men inte minst lunch för husets lille herre E. Alla nöjda och glada ! =) Grabbarna fick leka lite med varann, men de hade fokus på varsin sak bara.... Min E ville ta napp och napphållare av sin kamrat medan hans kamrat mest var intresserad av hans kalufs. Så höll de på ett tag, såg rätt roligt ut. Efter en stund var det sovtajm för de båda små och M & jag hann surra lite mer, var så länge sen vi träffades så vi kunde nästan inte komma på när det var ! Jag hoppas att vi kan träffas fler gånger, jag hade riktigt trevligt och tror även att pojkarna framöver kommer kunna ha glädje av att träffas oxå.


Käraste M kom och hämtade oss efter avslutad arbetsdag, åkte direkt ut på Lötbacken där vi bjöds på grillat kött & potatissallad med ett glas rött till. Blåbärspaj á la Velourpappan till efterrätt. Jättegott !!! De hade inte hunnit helt färdigt med hallen, men en bra bit på väg och det blir superbra ! Stor skillnad mot hur mörk hallen kändes tidigare då väggarna var vinröda, nu är de ljust grå och det är fräscht, ljust och luftigt !



Vi blev kvar tills klockan var 23.00, bland annat därför att jag kollade lite på Desperate Housewives och det var ju dubbelavsnitt ! Men nu är vi alltså hemma och sängen hägrar, är tröttare än på länge... Ska bli skönt att krypa ner och nana kudden efter en lång men mkt bra dag....  Vi hörs i morrn. // H

Av Hanna - 16 juni 2009 08:42


Nu har han gjort det 2 ggr ! Sagt M A M M A !! Åh vad mysigt....är ju inte helt 100 på att han verkligen avser att säga mamma, men när han säger bara MAMMA och inte ma ma ma ma ma.....så blir jag så glad !


Dessutom så lyckades han sätta sig upp från liggande själv idag, medan jag duschade. Han var inne i badrummet, låg på golvet. Vi lekte lite tittut och helt plötsligt när jag kikade fram bakom draperiet så satt han upp ! Hur det gick till vet jag inte, men en sak är säker....Lilla E  är på G ! Han lär sig nya saker hela tiden, det är roligt att se !


Nu ska jag göra mig i ordning för att dra iväg till M & E på besök. Vädret är bättre idag, fortfarande kallt, men inget regn och faktiskt lite sol ! Framsteg även där.


Ha en bra dag allesammans. // H

Av Hanna - 15 juni 2009 23:14


Det blev en promenad. Men inte med P & vovve, utan bara med vovve. P var ensammen hemma med lilleman A som var på väg att lägga sig, så hon kunde inte gå ut. Så jag lånade Grynet och gick en liten runda, bra för både mig och dem. En win-win-situation ! Men usch vad frusen man blev, det var inte varmt ute ! Har druckit thé, myst i morgonrocken och kollat på Nip/Tuck sen jag kom hem. Nu väntar sängen, vill ju vara pigg i morgon när vi ska ut och åka ! God Natt ! // H

Av Hanna - 15 juni 2009 19:47


Måndagen förflöt i ett huj ! Förmiddan var rätt så loj och mysig, vilade i soffan och mös med filtar, byggde lite koja bland annat. Sen fick vi besök av J vid lunch och ett par timmar framåt, som vanligt mkt trevligt. När hon åkte hem började vi laga middag och det var tur att jag tagit fram en hel falukorv, för vi fick fam Velour på middag ! Bjöd på falukorv, makaroner, majs och broccoli. Kaffe och kaka till efterrätt. De var kvar en stund och surrade lite innan de åkte hem för att tapetsera klart i hallen....vi blev ditbjudna på middag och hallvisning i morgon. =) Ska bli kul att se vad fint de gjort.


Idag bestämdes dessutom att vi i morgon ska göra utflykten till M & E på  Sånghusvallen som inte blev av förra veckan. Det ser vi fram emot. Ska bli kul att träffa dem och även se deras nybyggda hus. Morgondagen kommer alltså oxå att gå försvinnande fort, det blir ju så när man har saker inplanerade och det händer grejor !


Nu ska jag diska undan efter middagen. Sen blir det kanske en promenad, men det känns så kallt och blåsigt....så jag får se om jag vågar mig ut...men det vore behövligt. Kanske ska kolla med P om hon inte ska ut med Grynet på kvällsprommis snart, haka på dem isåfall. Med sällskap blir det ju lite roligare iaf.


Go'kväll !! // H

Av Hanna - 15 juni 2009 09:40


...till ett gammalt utseende på bloggen. Den glassiga looken kändes fel i tråkvädret, så jag bytte tillbaka till de fina hjärtana igen. Får se om jag ändrar mig snart igen och ändrar ännu en gång. Omväxling förnöjer !?!


Visserligen regnar det inte idag, men vädret är trist och man känner noll ork eller lust att ta sig för nåt. Usch, jag blir verkligen påverkad av vädret. Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med filten, fryser som en liten hund. Lilla E ligger innanför mig med sin snigelfilt och vilar lite. Han sover ju inte så mkt på förmiddagarna längre, men en liten vilopaus brukar han ta iaf. Ser skönt ut....


Återkommer lite senare. Just nu är det lite tomt i huvet... =) Old news....hi hi.... Hejpa ! // H



Av Hanna - 14 juni 2009 20:29


Det har regnat hela dagen. Apatråkigt !!


Vi har fördrivit dagen med att åka på köpa ett par skor till Lilla E, hans första ! Det blev ett par gympadojjor, vita och blå. Egentligen inte så jättenödvändigt, men det är skönt att kunna ställa ner honom på marken när man är ute och inte har vagnen. Han gillar ju verkligen att stå oxå så det måste han ju få öva på. Jag lyckades även fynda en rea-kofta på Lindex till mig själv, marinblå med vita ränder och 3/4-ärmar. Det är bra, för jag drar ändå alltid upp ärmarna en bit med resultatet att de blir knövliga och uttöjda, inte så fint. Den kommer bli fin till jeans med vitt linne under.


Efter att vi kollat på var/hur gärsgården ska sättas ute i Åkeräng åkte vi på Matpiraten och handlade det nödvändigaste inför veckan. Därifrån for vi hem till M:s lillasyster och drack kaffe och surrade bort ett par timmar. Sedan bar det av hemåt igen, och nu sitter vi här i soffan och funderar på vad vi ska kika på ikväll. Om det går nån bra film kanske ?


Efter en ganska lugn och skön söndag väntar alltså en lugn och skön söndagkväll i soffan. Ha det gott. // H



Av Hanna - 14 juni 2009 12:07


Idag fyller M:s kusin F:s tjej J 18 år.....hängde ni med !? =)

Stort grattis och hoppas du får en bra dag !



Lilla E hälsar grattis !!


Av Hanna - 14 juni 2009 11:42


Idag regnar det. Igen ! Så sjukt tråkigt. Sitter här och väntar på att grabbarna ska ha duschat klart, sen är det min tur. Efter dusch och lunch ska vi dra ut på en liten repa, först på Rusta för att kolla på en matta jag såg i annonsbladet (kan tänkas passa till vår kommande hall) och sedan in på COOP för att handla lite mjölk och annat basic inför veckan. Sen blir det till att åka och kolla hur/var min arbetskompis C vill ha sin gärsgård uppsatt. Efter det får vi se ! Nån som har nåt bra förslag !?


Jag räcker fingret till skitvädret !


Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards