Alla inlägg under juni 2009

Av Hanna - 9 juni 2009 09:18


Jag kom i håg att ringa för att boka tid för hälsoundersökningen ! Men då får jag inget svar !!! Typiskt så det skriker om det. Men det är väl bara att fortsätta ringa så lär hon väl svara nån gång. Jag kom ju ihåg att ringa iaf !


Idag är vädret lite bättre, men ingen riktig värme i luften. Men så länge det inte regnar är jag nöjd. Bara att kunna gå ut utan att bli blöt är ju mkt värt ! Efter några dagars regnande sänker man kraven en del.... =)


Idag blir det som sagt en hemmadag. Ska vika all tvätt från i går och även fortsätta med lite allmän städning och rensning. Har packat en stor kasse med kläder som vi ska lämna till Röda Korset bland annat. Försöker att inte vara så nostalgisk när jag rensar bland grejorna, då blir det ju ännu svårare att göra sig av med nåt. Jag känner direkt när jag rensat ut lite att jag trivs bättre. Prylkaos är inte hälsosamt ! Jag gillar när det känns luftigt och rent.


Frustrerad är nog ordet för dagen. Lilla E är så himla arg och ettrig nu när han är på golvet och inte tar sig dit han vill. Han blir liksom så arg att han inte ens får sig till att försöka flytta på sig. Han bara sitter rakt upp och ner och visar sin ilska genom att låta och vifta med armarna. Rätt söt är han, men det är tröttsamt för oss båda när han är och LÅTER så gnälligt ! Men jag förstår honom, tänk att vilja så mkt men inte få till det. Han kan ju rätt så mkt, men i bland är det som om han glömmer bort det.  Jaja, rätt vad det är så kommer han på vad han kan och så är blir han på bättre humör.


Nu är det dags att dra igång med det som ska göras i dag. Hej så länge och ha en bra dag ! // H

Av Hanna - 8 juni 2009 22:46


Jag är tammetusan hopplös nu för tiden när det gäller att komma ihåg saker. Skulle ju ringa Commodia idag och boka tid för hälsoundersökning ! Skit oxå. Den undersökningen skulle jag egentligen ha gjort i höstas innan jag blev anställd på Jämtkraft, men eftersom jag var höggravid tyckte de inte att det var nån vits just då. Därför skulle jag göra den i sommar, innan de stänger för semestern.


MÅSTE komma i håg att ringa i morrn !



Ska bli skönt att få komma iväg på en riktig undersökning och få lite koll på hälsan, inte för att jag tror att det är några problem men iaf. Alltid bra att kolla upp så man är frisk och kry. Drogtest blir det visst oxå....men det borde man ju klara... ;-)


Nu ska jag ner i tvättstugan och hämta upp kuddarna som är i tumlaren. Hoppas de är torra, vill inte sitta uppe och vänta längre. Vågar inte lämna dem heller, litar inte på att tumlaren stänger av sig. Men de borde ha torkat vid det här laget.


Sov gott vänner ! Tisdag i morrn. Tjoflöjt ! // H

Av Hanna - 8 juni 2009 19:09


Har gjort lite planer för veckan idag. På onsdag ska vi åka ut till Sånghusvallen och hälsa på M & E i deras nya hus. Ska bli jättekul ! Pojkarna är ju nästan lika gamla så de kommer förhoppningsvis ha lite nöje av varann. M och jag tränade i samma gymnastikgrupp när vi var yngre, så kanske blir det till att prata lite gamla minnen...Känner på mig att det blir ett trevligt besök.


Sen hade jag visst inte så mkt mer planer för veckan.....eller....på torsdag är det ju dags för sista föreläsningen på Gläntan, det ska handla om kost. Och så har jag ju bestämt att det blir ännu en hemmadag i morgon. Så iofs så är ju veckan ganska planerad... =) Bara fredan som ännu inte är uppbokad.


Nu är det dags att göra lite välling till den lille. Ska vika lite tvätt sen. // H

Av Hanna - 8 juni 2009 14:11


Brände mig på tungan nyss. Dagens andra kaffekopp var orsaken till detta. Aj !


Tvättberget är halvt besegrat, ska nog riva ur sängkläderna och köra dem med. Är ju så skönt att gå och lägga sig i renbäddad säng.


Idag tog Lilla E sig framåt för egen maskin. Han har ju länge kunnat ta sig bakåt och i sidled, men nu på förmiddan så hade han förflyttat sig rakt framåt och nått ända fram till sin leksakslåda. (som han senare lyckades välta) Jag vet inte hur det gick till, om det var ålandes eller krypandes som han tog sig dit han ville, men skulle gissa på nåt mittemellan, han har mest visat tendenser till att kråla nämligen. =) Hur som helst så är han mkt mer rörlig nu och man upptäcker allt oftare att han är på väg in på "förbjudet område". Roligt ! Idag fick han dessutom till pincettgreppet jättebra när vi åt frukost, han blev så glad när han fick in smörgåsbiten i munnen på första försöket. Annars, när han tar biten med hela handen så är det ju så svårt. =) Framsteg !


Nu ska jag ta ur sängkläderna och gå ner och tvätta dem oxå. Hej & Hå ! // H



Av Hanna - 8 juni 2009 10:28


Idag regnar det. Jag har en del att göra hemma, tvätt och liknande. Dessa två faktum resulterar i att vi tar oss en innedag. Har precis kört i gång ett par maskiner tvätt, lilleman ligger ute i vagnen och sover. Kaffet är kokat och den näst intill obligatoriska kaffepausen med tillhörande bloggskrivande är kommen. Slappa lite innan man tuffar vidare i stöket.


Vi tog oss en sovmorgon i morse. Vaknade 08.30 Inte så dumt. Var ju vakna en halvtimme tiiiidigt i morse (vid 4-rycket) och stökade lite. Lilla E kunde inte somna om, var nog lite hungrig. Så jag steg upp och gjorde en liten flaska välling till honom, sen kunde vi somna om. Men denna vakenstund i natt/morse gjorde nog den lille extra förmiddagstrött, för redan kl 09.45 var han redo för att sova förmiddag. Lyckades dra ut på det lite, för att inte rubba rutinerna allt för mkt, så kl 10.15 var det sovtajm.


Nu ska jag göra nåt. Har inte hänt så mkt så det är inte så mkt att skriva heller. =) Återkommer. Hej ! // H

Av Hanna - 7 juni 2009 21:13


Här kommer helgen i bilder. Har varit en bra helg då vi både roat oss och fått lite nytta gjort. Härligt har det varit och helgen har känts lång. Skönt !


Lilla E på Jamtli's Öppna Förskola, inne i lekrummet


Mamma H & Lilla E på ÖF's gård


Gärsgårdsvirket som vi jobbade med på lördan & söndan.

Jag har träningsvärk i armarna nu av allt barkande !!


M i högsta hugg, i färd med att vässa stolpar



 

Lilla E  låg på filten och höll koll på oss när vi jobbade


Hemma hos farmor är pottan röd och fin !


Innan det var dags att sova på söndag kväll blev det ett plaskigt bad !


Det var lite bilder från helgen. Hoppas ni har haft det lika bra som vi ! // H



Av Hanna - 5 juni 2009 17:35


Idag har det varit studenter och lastbilar och hög musik över hela stan. De ser så lyckliga ut och det ska de vara ! Snart blir livet ett enda stort allvar med jobb och så vidare...så det är bra att de ser positivt på framtiden ! Ha ha....nu lät jag som värsta tanten, men det är inte med bitter ton jag säger det. Utan med lite lätt nostalgisk touch. =)


Vi har varit på Jamtli's Öppna Förskola idag. Det var trevligt, men lite väl folkigt när vi skulle käka mellis. Herregud, det var barn och föräldrar överallt ! Man blev helt stirrig. Hörde även en pappa säga att de kallar vatten för KRANJUICE i sin familj...det var ett nytt och underligt uttryck !


Sedan var vi in på mitt jobb en stund och fikade och hälsade på. Känns faktiskt lite roligt nu att jag ska in och jobba i sommar. Hoppas den känslan hänger kvar tills den dan då det är dags. Efter den visiten var vi på stan och jag lyckades köpa nåt !! Ett par leggings. Inte mkt, men NÅT iaf.


Nu är vi hemma och ska precis käka middag. Det blir rostbiff och potatissallad idag. Ska bli gott !


Trevlig helg på er ! // H

Av Hanna - 4 juni 2009 22:34


Fy va tråkigt det är just nu. Helt less är jag. Blä. Inget bra på TVn och inte har jag nån ork att göra nåt heller. Trött men inte sovig. Fy va trist. Hoppas på bättre ork & humör i morrn. Kanske drar vi in på Jamtli's Öppna Förskola och träffar Velourpappan och Kusin Stora E. Vi får se när vi vaknar, vad klockan är och hur vädret ser ut. Ska försöka sova nu. Hej ! // H

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Bloggar jag läser....

Tidigare år

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards